Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Насчет Баранюка такое, от самих бойцов

Цитата

Офіцер управління розвідки Ілля Самойленко розповів, що командир 36-ї бригади українських морських піхотинців Володимир Баранюк вирішив втекти з оточеного Маріуполя, взявши з собою людей, танки та боєприпаси.

Пряма мова Самойленка: Можна було б втекти, як боягуз, думати лише як власне життя, але не думати про власний обов’язок, присягу, яку на себе взяв. Саме те відбулося з командиром морпіхів 36 бригади. Він просто відмовився виконувати наказ, який було йому спущено.

І він спробував втекти із міста із невеличкою групою працюючих танків, броньованих машин, боєприпасами.

… тут (з Маріуполя - ред.) не можна прорватися, але якщо думати лише про своє життя, будеш хапатися за будь-яку можливість, щоб це життя собі продовжити.

Це великий сором".

Про це ж розповів також і командир полку "Азов" Денис Прокопенко в інтерв’ю "Українській правді".

Пряма мова Прокопенка: "Потім несподівано командир 36-ої бригади прийняв рішення, нікого не попередивши, просто піти на прорив у невідомому напрямку і тим самим втратив багато людей. Так само багато людей було кинуто напризволяще, і вони просто потрапили в полон.

Якби цього не сталося, з цією бригадою ми б ще довго могли тримати оборону на правому березі, але фланг було оголено й після завершення зачистки заводу Ілліча противник кинув всі свої сили на наш напрямок – це дало йому змогу наступати на нас з флангу та тилу".

Нагадаємо: РосЗМІ вже показали Баранюка у полоні.

Получается что фейковое первое сообщение - о его смерти

• Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 часа назад, Сергей_84 сказал:

хто яку економіку у спадок отримав.... Хто розвалену і з купою фінансових проблем, а хто цілком пристойно працюючу і без фінансових катаклізмів.

Стосовно прийнятності  рівнів . 2015 рік 45 млрд середньорічний курс  21,84= 2 млрд дол ,  2019 рік 102 млрд середньорічний курс 25,85=3,95 млрд дол.

2021 рік 117 млрд середньорічний курс 27,7=4,22 млрд.  270 млн доларів Карл!! 135 млн на рік зростання. То хто вивів на пристойний рівень? Що ви мені намагаєтесь розповісти? 

Ще треба врахувати скільки вкрадено з 2014 по 2019 рік. Тоді порівняння буде більш точним

• Лайк 2
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

53 минуты назад, igor_d70 сказал:

Нравятся мне эти любители передергивать.

Речь про всех или про одну бабу которая всю сознательную жизнь ждала прихода "русского мира" и радостно стала подлизывать оккупантам?

По херсонской области из всех глав сел и прочих администраций переход на сторону русни единичный. Я даже сейчас не вспомню никого. Ставят каких то алкашей электриков и подобное. В лучшем случае где то выколупуют старых опзжешников. И то тех кто не на первых ролях

Не надо прикрываться "всеми", есть конкретные люди на конкретных постах. Вот с них и спрос. А не с пенсионеров которые пытаются выжить на 2500 пенсии при ценах выросших в 2.5 раза

Откуда выводы "о ждала и стала вылизывать"? 

Ясно написано, открыла по требованию оккупантов помещения, доносила до жителей распоряжения. У меня простой вопрос, в чем зрада  и что она должна была сделать? Как поступили бы на её месте Вы, например, другие форумчане? 

• Лайк 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, igor_d70 сказав:

Белобилетчик" это тот у кого никаких приписок нет

Є непридатні у військовий час, а є лише непридатні в мирний час. 

Посилання на коментар

Прем'єр–міністр Канади Джастін Трюдо 8 травня відвідав зруйноване місто Ірпінь.

І, звісно, був шокований.

Адже він побачив спаленими та вщент зруйнованими не військові об’єкти, а домівки ірпінчан, які ще недавно раділи життю і мали свої плани на майбутнє.

www.5.ua/regiony/premier-ministr-kanady-travnia-vidvidav-irpin-276604.html

• Лайк 3
Посилання на коментар

2 часа назад, vadimv сказал:
2 часа назад, Фрай сказал:

мужчины от 18 до 60 лет считаются военнообязанными, то есть находящимися в запасе для комплектования Вооруженных Сил Украины во время военного положения. Это предусмотрено Законом Украины "О воинской обязанности и военной службе".

Напоминаю, законом не предусмотрено, что они обязаны оставаться возле груды кирпичей и охранять ее.

Напоминаю, мне 62, анамнез и справки/корочки демонстрировать не буду, служить не могу, бегать, копать, грузить тоже.

Могу читать и стрелять только в очках, но могу!

Не уехал, не бежал от предстоящей войны и с первых дней нашел где себя применить, с апреля работаю.

и мои друзья и ровесники точно так же, кто-то воевал в тро в Ирпене, Буче, Гостомеле.

Так что не надо мне тут про обязан/не обязан. Ж-)

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 6
  • Дякую 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, FTR сказав:

Ще треба врахувати скільки вкрадено з 2014 по 2019 рік.

І з 2020 по 2022. Про крадіжку на харчуванні вище вже писали

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Скромный прораб сказав:

чем зрада  и что она должна была сделать?

Робоа на окупантів, державна зрада. Мала скласти повноваження, а не керувати від імені окупантів. Але ж прийшли брати, врятували, ну як їм не допомогти? 30 років чекала! 

• Лайк 4
Посилання на коментар

Дружина президента США Джилл Байден несподівано приїхала в Ужгород, де зустрілася з Оленою Зеленською.

www.5.ua/regiony/persha-ledi-ssha-vidvidala-uzhhorod-video-276602.html

• Лайк 4
Посилання на коментар

4 минуты назад, MaksymS сказал:

І з 2020 по 2022. Про крадіжку на харчуванні вище вже писали

І визначити хто тіх крадіїв назначав на посади до 2019 р

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, FTR сказав:

І визначити хто тіх крадіїв назначав на посади до 2019 р

І чому вони досі крадуть, тільки в іншу кишеню й ніхто не напише заяву до органів, щоб їх заарештували й припинили заробляти на крові. 

Посилання на коментар

15 минут назад, MaksymS сказал:

Мала скласти повноваження.

На сколько же вы далеки от реальности(((

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, MaksymS сказал:

Всі хто пішов на співпрацю з окупантами - так. І понесуть відповідальність за це. Є багато прикладів коли посадовці відмовлялися від співпраці та звільняли посаду. Виправдовувати ж співпрацю тим що тоді втратила б посаду не можна. Тому суд і 15 років. Якщо тримання за посаду важливіше вірності країні, яка тебе на цю посаду поставила.

Про Штепу нагадати? І хто іі звільнив з під варти?

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Скромный прораб сказав:

На сколько же вы далеки от реальности

Дуже близький. Всі хто не хотів ставати державними зрадниками склали повноваження і не доводили ніяких розпоряджень окупантів. Окрім тих, хто 30 рочків чекав і дочекався. 

Посилання на коментар

11 минут назад, MaksymS сказал:

І чому вони досі крадуть, тільки в іншу кишеню й ніхто не напише заяву до органів, щоб їх заарештували й припинили заробляти на крові. 

Хто ж на себе напише заяву? Ви наприклад напишите на себе? В бан себе відправити? Отож...

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, FTR сказав:

Про Штепу нагадати?

Та я пам'ятаю. Тому буде відпущена під особисте зобов' язання. Судді не підведуть. 

Посилання на коментар

29 минут назад, Скромный прораб сказал:

Откуда выводы "о ждала и стала вылизывать"? 

Ясно написано, открыла по требованию оккупантов помещения, доносила до жителей распоряжения. У меня простой вопрос, в чем зрада  и что она должна была сделать? Как поступили бы на её месте Вы, например, другие форумчане? 

То что написано выше не есть державною зрадою. Но полюбому глава громади должна проходить проверку в СБУ. Даже после WW2 моя бабушка, будучи ЧСИР и работая на оккупанта на шахте никаких обвинений от контрразведки не получила. Хотя в лицо плевали многие, но надо было двух детей кормить.

Змінено користувачем AOZ1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, FTR сказав:

Хто ж на себе напише заяву?

Шкода що ви підтвердили мої здогадки, що при владі казнокради та схематозники перебувають зараз. І немає жодної чесної людини, щоб поскаржитися. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Жена Байдена встретилась с супругой Зеленского в Ужгороде во время своего тайного визита на Украину.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, AOZ1 сказав:

моя бабушка, будучи ЧСИР и работая на оккупанта на шахте никаких обвинений от контрразведки не получила

А вона була представником влади? І чомусь батько медведчука був відправлений у заслання за співпрацю з фашистами. Горбатенький був, але з цифрами дружив. 

Посилання на коментар

1 минуту назад, AOZ1 сказал:

То что написано выше не есть державною зрадою. Но полюбому глава громади должна проходить проверку в СБУ. Даже после WW2 моя бабушка, будучи ЧСИР и работая на оккупанта на шахте никаких обвинений от контрразведки не получила.

100% должна пройти проверку, согласен. Но никак не обвинения и наручники

Посилання на коментар

4 минуты назад, Скромный прораб сказал:

На сколько же вы далеки от реальности(((

Реальності такова, что те, кто не хотел сотрудничать с оккупантами, покинули родные места и выехали в свободную от оккупации территорию, а если не смогли выехать - не сотрудничали. Но, для многих оккупация стала звёздным часом. Должности и власть о которой не могли даже мечтать ранее. В общем это внутренний выбор каждого, завёрнутый в красивую обвёртку обстоятельств

• Лайк 8
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Только что, MaksymS сказал:

А вона була представником влади? І чомусь батько медведчука був відправлений у заслання за співпрацю з фашистами. Горбатенький був, але зьцифрами дружив. 

Любой публичный человек после оккупации должен проходить проверку в контрразведке. А дальше как получится.

Посилання на коментар

• irina1969 змінив заголовок на Росіяни принесли нам війну

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...