karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, Vinsol2009 сказав: А як вони визнають, що квартира в оренді? І друге питання. А якщо у Харкові здавати лише за комуналку, платити вже за свої? В основному беруть військові. Їх вигнати на вулицю? Коли взнають... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 хвилин тому, DmiVady сказав: Діти гарують за право поставити свою фамілію на статті в серйозному виданні поряд з вашою Як це знайомо 😁 В моєї доньки вже друга наукова і дві статті: в Biology і PeerJ/DOAJ/PubMed та ні, то молода колежанка. дитина сама все пише 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 13 хвилин тому, US7IGN сказав: та ні, то молода колежанка. дитина сама все пише Я зрозумів, що аналіз робила не ваша дитина. Моя теж сама працює, свідомо не використовує (та і не вміє ще) ШІ в написанні. Прості функції тільки, на кшталт пошуку, я не вдавався) То вже я технологію підключав для перевірки та редактури, бо моя українська не така вже й українська Та й час на вичитку в рази менший витратив. Цікаво буде прогнати англійську версію, якщо і ця наукова робота піде в журнали: як модель впорається Змінено 1 година тому користувачем DmiVady опіськи) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз