irina1969 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 6 хвилин тому, ОИК-4 сказав: Он вам жизнь облегчает,по упырьски😀. Это человек,который говорит то,что надо говорить. С известной долей лжи и правды. мое життя то не ваша справа...ви спитали я відповіла і все, крапка... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 15 минут назад, ОИК-4 сказал: У вас есть други болгары,которые выпускают всю линейку советских боеприпасов,или вы думаете отчего у ваших град 40 и всего остального не заканчиваются снаряды😀 Болгары товарищи нестойкие, могут соблазниться на кацапские деньги Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОИК-4 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 минуту назад, irina1969 сказал: мое життя то не ваша справа...ви спитали я відповіла і все, крапка... Ваше жицце,мяне до зорки. Я вам казал пра гэтага упiря Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОИК-4 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 Только что, igor_d70 сказал: Болгары товарищи нестойкие, могут соблазниться на кацапские деньги Нет,учитывая,что русаки пробовали их продукцию взорвать.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 Только что, ОИК-4 сказал: Нет,учитывая,что русаки пробовали их продукцию взорвать.... Писали уже про какие то трудности с Болгарией. Может они конечно просто цены не сложат, но я уверен что там москальня порылась. Во всем бывшем соцлагере у них разнородный агентов больше чем мух на помойке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 8 хвилин тому, ОИК-4 сказав: Вообще у нас ситуация не столь прям конкретно такая. Потому как войск рф нет,свалили, ну а дальше....никто не знает что будет. Свое лично видение,как оно у нас будет я уже сказал. Ваша ситуація ,на відміну від України, ясна як 2×2. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 Только что, ЧортПобьєрі сказал: Ваша ситуація ,на відміну від України, ясна як 2×2. не так цікава ситуація, як перспективи... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 2 хвилини тому, ОИК-4 сказав: Ваше жицце,мяне до зорки. Я вам казал пра гэтага упiря тоді нашо питати ??? сумно і нема чим руки зайняти ))ну от і добре, що ми порозумілись і не буде більше тупих питань...я прям зраділа, коли житель Белорусі почав на своїй мові розмовляти...не зупиняйтесь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 5 минут назад, igor_d70 сказал: Болгары товарищи нестойкие, могут соблазниться на кацапские деньги Они уже от наших купюр скоро подкуривать будут. Какие кацапские деньги. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 хвилину тому, US7IGN сказав: не так цікава ситуація, як перспективи... Це точно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОИК-4 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 2 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Ваша ситуація ,на відміну від України, ясна як 2×2. Не знаю что вам видно...мы как простые люди не можем ничего сделать. Может посоветуете? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 2 хвилини тому, irina1969 сказав: .я прям зраділа, коли житель Белорусі почав на своїй мові розмовляти...не зупиняйтесь Я там бував.Це можна одразу до червоної книги заносити... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОИК-4 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 2 минуты назад, US7IGN сказал: не так цікава ситуація, як перспективи... .так преспективу я озвучил пару дней назад, могу повторить еще раз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 хвилину тому, ОИК-4 сказав: Не знаю что вам видно...мы как простые люди не можем ничего сделать. Может посоветуете? Розкажіть про це українцям з Майдану, наприклад.Про хлопців в тапках проти російських військ навіть і розказувати не буду...щоб Вас не травмувати. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 хвилину тому, ЧортПобьєрі сказав: Я там бував.Це можна одразу до червоної книги заносити... я і була (( тому і кажу дотепнику -не зупиняйтесь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОИК-4 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 минуту назад, ЧортПобьєрі сказал: Розкажіть про це українцям з Майдану, наприклад.Про хлопців в тапках проти російських військ навіть і розказувати не буду...щоб Вас не травмувати. Вы молодцы, у нас не ждали власти , пока там покрышки соберут,сразу приземлили всех. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 26 хвилин тому, ОИК-4 сказав: Я вообще ничего не говорю,ваши мысли слушаю...оказалось мыслей нет 6 хвилин тому, ОИК-4 сказав: Не знаю что вам видно...мы как простые люди не можем ничего сделать. Может посоветуете? Не варто поспішати з висновками Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 25 хвилин тому, ОИК-4 сказав: Это портвейн,вам сколько лет? Да вроде немало, но похоже юношество прошло мимо) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 хвилину тому, ОИК-4 сказав: Вы молодцы, у нас не ждали власти , пока там покрышки соберут,сразу приземлили всех. Прямо на другий день президенства ? Чи може коли прапор міняли? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОИК-4 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 Только что, JFK сказал: Да вроде немало, но похоже юношество прошло мимо) Второе название "Три косы". Впрочем это все из совка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 хвилину тому, JFK сказав: Да вроде немало, но похоже юношество прошло мимо) І слава богу.То не кожному дано. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 Тільки що, ОИК-4 сказав: Второе название "Три косы". Впрочем это все из совка В Україні( принаймні центр і захід) такого практично не чув.На відміну від Росії. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ОИК-4 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 1 минуту назад, ЧортПобьєрі сказал: Прямо на другий день президенства ? Чи може коли прапор міняли? Надо понимать,что человек всех устраивал, работа была,кредиты давали...и прочее,прочее. Потом пришел 2020 с его результатами и последствиями. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 Тільки що, ОИК-4 сказав: Надо понимать,что человек всех устраивал, работа была,кредиты давали...и прочее,прочее. Потом пришел 2020 с его результатами и последствиями. Далі питань немає. 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 15 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2022 2 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: В Україні( принаймні центр і захід) такого практично не чув.На відміну від Росії. Та ладно. В Золочеве на практике потребляли и его и приморский. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз