henko Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 4 минуты назад, Evgenich сказал: Хай їде в армію. Чого хвилюватись то, війни ж не має. Если войны нет - зачем в армию идти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 1 минуту назад, henko сказал: Если войны нет - зачем в армию идти? Кредит побыренькому закрыть. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 6 минут назад, AOZ1 сказал: И они правы. Согласно международному праву есть понятие агрессии вне зависимости от объявления войны. Войну последний раз объявляли в середине прошлого века. Внутреннее право о международном ничего не знает - живем-то мы по внутреннему Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 Только что, AOZ1 сказал: Кредит побыренькому закрыть. Там платят меньше чем на гражданке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 18 минут назад, henko сказал: Так это не я называю - это правоприменительная практика в Украине так называет. Я же сказал - в кредитном договоре у меня написано, что война это форс-мажор - а раз форс-мажора нет, то и войны нет. А говорить-то можно все что угодно Є агресія, бойові дії. Україна юридично війну нікому не оголошувала. А раз в договорі так прописано - значить таки прийдеться сплатити кредит PS/ Можна в Харків поїхати на тиждень. Одразу побачите, чи є війна, чи немає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 Только что, Магирус сказал: Є агресія, бойові дії. Україна юридично війну нікому не оголошувала. А раз в договорі так прописано - значить таки прийдеться сплатити кредит PS/ Можна в Харків поїхати на тиждень. Одразу побачите, чи є війна, чи немає А чому не оголошувала? На країну напали - то оголосіть війну загарбнику. Менжуйство тільки до поразкии призвести може. Дивно буде програти війну якої навіть юридично не було. Це як програти суд, до якого на тебе ніхто не подавав 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 5 минут назад, henko сказал: Если войны нет - зачем в армию идти? Дослужитеся до генерала. Самі кредити видавати будете 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 Только что, Магирус сказал: Дослужитеся до генерала. Самі кредити видавати будете Є й інші достойні професії, не всім же ж генералами бути Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 20 хвилин тому, vovova сказав: Так це кацапська прерогатива: "Як що війну не оголошували, то і війни немає". цим всі користуються, а не тільки кацапи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 (змінено) 16 минут назад, US7IGN сказал: цим всі користуються, а не тільки кацапи всі - це хто ? Ім'я сестра , ім'я . геноцид в останнє на очах у всього світу - хто проводив ? та ще й за попередньою змовою , та ще й віссю зла під два мільярди юнітів + співчуваючі ? Змінено 22 квітня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Song Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 (змінено) Харьков((( -2552187333355734612.mp4 Змінено 22 квітня 2024 користувачем Song 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Song Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 Выблядки! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 16 хвилин тому, Бездомный сказав: всі - це хто ? Ім'я сестра , ім'я . геноцид в останнє на очах у всього світу - хто проводив ? та ще й за попередньою змовою , та ще й віссю зла під два мільярди юнітів + співчуваючі ? сцяти в уха. всі. а геноцид то побічний ефект. пуйло був з 2014 по 2019, та й досі є. тобто з того боку нічого не змінилося. так що займайте чергу в ТЦК Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 Тільки що, Song сказав: Выблядки! а тепер подумайте яке телебачення будуть дивитися і радіо слухати там? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Song Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 Только что, US7IGN сказал: так що займайте чергу в ТЦК И надо спешить, чтобы сдохнуть за цивилизованный мир одному из первых Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Song Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 (змінено) 2 минуты назад, US7IGN сказал: а тепер подумайте яке телебачення будуть дивитися і радіо слухати там? 60 минут🙁 Змінено 22 квітня 2024 користувачем Song Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 4 минуты назад, US7IGN сказал: а тепер подумайте яке телебачення будуть дивитися і радіо слухати там? Яке дивилися і слухали, таке і будуть слухати і дивитися. Ви ж на форум заходите не через ефірний сигнал з телевежі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 1 хвилину тому, Магирус сказав: Яке дивилися і слухали, таке і будуть слухати і дивитися. Ви ж на форум заходите не через ефірний сигнал з телевежі однак, останкінську телевежу тепер треба б прибрати... там ефект цікавий може бути. 2 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Song Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 Только что, iiigolkin сказал: однак, останкінську телевежу тепер треба б прибрати... там ефект цікавий може бути. На следующей неделе, вот АТАКМС подъедут и сразу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Song Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 (змінено) 5 минут назад, Магирус сказал: 5 минут назад, Магирус сказал: Яке дивилися і слухали, таке і будуть слухати і дивитися. Ви ж на форум заходите не через ефірний сигнал з телевежі Т2 через вышку Змінено 22 квітня 2024 користувачем Song Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 4 минуты назад, Song сказал: Т2 через вышку У нас майже ніхто не користується Т2. У мене тєлєка немає вже років десять 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 8 минут назад, iiigolkin сказал: однак, останкінську телевежу тепер треба б прибрати... там ефект цікавий може бути. Вирішувати не нам. Але на мою думку - це марнотратсво. Це не вплине на виробництво ракет та зброї. Стосовно пропаганди - вчора обговорювали: вони їдуть вбивати нас за гроші. І знову таки - скільки та вежа покриває? Там теж в усіх інтернет або супутник Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 16 хвилин тому, Магирус сказав: Яке дивилися і слухали, таке і будуть слухати і дивитися. Ви ж на форум заходите не через ефірний сигнал з телевежі ви давно в селах там навколо були? у кожної бабки по генератору, ноутбуку та старлінку? ну ок. недолугі кацапи знову просрали ракету чи дрон на фальшціль. чи треба сміятися що в Харкові дрони телевежами збивають? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 45 минут назад, Магирус сказал: Дослужитеся до генерала. Самі кредити видавати будете Та насправді я не мав на меті доводити цьому агенту впливу, будь які раціональні доводи. Henko - типовий кацапський співробітник пропаганди. Хоча треба зауважити, що іноді він намагається працювати досить тонко, знаходячи свою аудиторію і тиснути на дійсно болючі місця, але москальский вишкіл, рано чи пізно бере гору, і вилазить все нутро. В мене питання до модерів: ви ще довго цього пацюка на форумі тримати збираєтесь? Чи ви співпрацюєте з ГУР? Виявляючи всіх підозрілих, хто з ним в якусь взаємодію буде вступати? Як для мене, терпіти цього кацапського троля, то ж знущання над здоровим глуздом. Особисте побажання Henko: щоб ти сука присів на ...ть років у нашій в'язниці! 5 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 22 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2024 1 минуту назад, Evgenich сказал: Та насправді я не мав на меті доводити цьому агенту впливу, будь які раціональні доводи. Henko - типовий кацапський співробітник пропаганди. Хоча треба зауважити, що іноді він намагається працювати досить тонко, знаходячи свою аудиторію і тиснути на дійсно болючі місця, але москальский вишкіл, рано чи пізно бере гору, і вилазить все нутро. В мене питання до модерів: ви ще довго цього пацюка на форумі тримати збираєтесь? Чи ви співпрацюєте з ГУР? Виявляючи всіх підозрілих, хто з ним в якусь взаємодію буде вступати? Як для мене, терпіти цього кацапського троля, то ж знущання над здоровим глуздом. Особисте побажання Henko: щоб ти сука присів на ...ть років у нашій в'язниці! Да я зрозумів, що це "жирний" троляка. Я його теж потроллив трішечки. Там одразу діагноз - кацап 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз