Dmitriy_S Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 Тільки що, XL.pro сказав: Відколи ваші стали нашими?) Нє, ви не зрозуміли, це ваші поки наші:) Я ж поки що пан Кіт, а на herr Katze:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 21 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Нє, ви не зрозуміли, це ваші поки наші:) Я ж поки що пан Кіт, а на herr Katze:) Тільки до початку 2025 р))). Мобілізацію посилили не для того, щоб цього року заключити перемир'я))). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Тільки до початку 2025 р))). Мобілізацію посилили не для того, щоб цього року заключити перемир'я))). Помиляєтесь, мобілізацію посилили, щоб зняти вершки і наситити фронт м'ясом для утримання територій перед перемовинами:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 Влада розуміє, що перемовини неминучі і цей празник жизні закінчується. Але намагається відтягнути кінець і забезпечити собі комфортне місце в результаті. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Помиляєтесь, мобілізацію посилили, щоб зняти вершки і наситити фронт м'ясом для утримання територій перед перемовинами:) Залишилось всього 7 місяців. Час покаже хто помилявся) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Залишилось всього 7 місяців. Час покаже хто помилявся) Звісно. Трамп переможе. Але хтось за цей час помре чи стане інвалідом без рук чи ніг. Але ж вам пофіг, козацькому роду нема переводу. Добре, що хоч чесно, як щирий українець, признали, що українці - це нація дегенератів. Я таке навіть в слух боявся озвучити, щоб нікого не образити. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 55 хвилин тому, XL.pro сказав: Наші - це ваші чи наші це наші?) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Звісно. Трамп переможе. Але хтось за цей час помре чи стане інвалідом без рук чи ніг. Але ж вам пофіг, козацькому роду нема переводу. Добре, що хоч чесно, як щирий українець, признали, що українці - це нація дегенератів. Я таке навіть в слух боявся озвучити, щоб нікого не образити. Добре, хоч чесно, як наполовину єврей, критикуєте євреїв при владі. Тільки дегенерати можуть їх вибрати і чекати на результат. А потім з піною у рота сперичатися який з них краще))). Трамп не переможе, пакуйте речі))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 Говноканалы орков пишут о снятии с должности командующего 20-й Армии Сухраба Ахмедова Это тот самый генерал, который заставил три сотни солдат выйти на построение в дыре к его приезду — в этот момент ВСУ нанесли удар HIMARS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 7 минут назад, XL.pro сказал: Трамп не переможе, пакуйте речі))) там стоіть питання трохи наче, чи посадять трампа і чи дід доживе до тих виборів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 (змінено) 7 хвилин тому, ozzy сказав: там стоіть питання трохи наче, чи посадять трампа і чи дід доживе до тих виборів Дякую, знаю. То гер не хоче їхати з України і шукає привід залишитися. Від українців не залежить якого президента оберуть собі американці))) Змінено 23 травня 2024 користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Данило Терпило Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 37 минут назад, Dmitriy_S сказал: Влада розуміє, що перемовини неминучі і цей празник жизні закінчується. Але намагається відтягнути кінець і забезпечити собі комфортне місце в результаті. Вы знаете, это последняя надежда. А в реальности-они выгребут всех- старых, молодых, инвалидов, многодетных, в конце дойдет до подростков и женщин- примеры были,тот же Фольксштурм. И на это уйдет до 10 лет. 10 лет еще у власти,набивая карманы- потом политическое убежище у партнеров и мемуары. вот посмотрите- мы все обречены. И конец будет долгий и мучительный- беспредел контуженных, блекауты, полный крах экономики, экспроприация имущества, обстрелы, разнесенные вхлам города-все это еще будет. Байден может снять кандидатуру в пользу Мишель Обамы, это резко увеличит шансы демократов на победу, и приговорит нас к смерти и разгрому. Самые умные люди давно живут вне Украины, чуть глупее-сбрили сразу, еще глупее- после провала контрнаступа,и только полные идиоты типа меня будут ждать последний шанс-5 ноября. Вот после этой даты недвижимость и за копейки не продашь уже, как в Харькове сейчас,работы уже с Нового Года нет. Придется бомжевать на старости, а все лучше чем с берданкой держать оборону у "фортеци Львив" 2 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 25 хвилин тому, XL.pro сказав: Добре, хоч чесно, як наполовину єврей, критикуєте євреїв при владі. Тільки дегенерати можуть їх вибрати і чекати на результат. А потім з піною у рота сперичатися який з них краще))). Трамп не переможе, пакуйте речі))) На четверть єврей, на четверть татарин, на четверть вікінг і на четверть ще ота хєрня, що намагається звати себе українцями:) Печально. Обідно. І до речі, я їх до влади не вибирав. Я їх туди привів:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 Взрывы в Крыму: в районе Симферополя 8 прилетов, Мощные взрывы также слышны в Ялте, Джанкое и Евпатории. Местные каналы пишут о прилете по воинской части возле Алушты 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 3 хвилини тому, Данило Терпило сказав: Вы знаете, это последняя надежда. А в реальности-они выгребут всех- старых, молодых, инвалидов, многодетных, в конце дойдет до подростков и женщин- примеры были,тот же Фольксштурм. И на это уйдет до 10 лет. 10 лет еще у власти,набивая карманы- потом политическое убежище у партнеров и мемуары. вот посмотрите- мы все обречены. И конец будет долгий и мучительный- беспредел контуженных, блекауты, полный крах экономики, экспроприация имущества, обстрелы, разнесенные вхлам города-все это еще будет. Байден может снять кандидатуру в пользу Мишель Обамы, это резко увеличит шансы демократов на победу, и приговорит нас к смерти и разгрому. Самые умные люди давно живут вне Украины, чуть глупее-сбрили сразу, еще глупее- после провала контрнаступа,и только полные идиоты типа меня будут ждать последний шанс-5 ноября. Вот после этой даты недвижимость и за копейки не продашь уже, как в Харькове сейчас,работы уже с Нового Года нет. Придется бомжевать на старости, а все лучше чем с берданкой держать оборону у "фортеци Львив" Це настільки проросійська маячня, що навіть я дивуюсь. Вам все ще за це платять? Мені прям цікаво, бо лишився без роботи. За 250$ на годину я навіть Бездомного переплюну:))) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 1 час назад, Dmitriy_S сказал: А скільки з них було робочих? мені не звітували але , мабуть , за жирні роки вжили заходів для відновлення ресурсу літачків Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Це настільки проросійська маячня, що навіть я дивуюсь. Вам все ще за це платять? Мені прям цікаво, бо лишився без роботи. За 250$ на годину я навіть Бездомного переплюну:))) та ви навіть до Митця допльовуєте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 (змінено) 12 хвилин тому, Бездомный сказав: Взрывы в Крыму: в районе Симферополя 8 прилетов, Мощные взрывы также слышны в Ялте, Джанкое и Евпатории. Местные каналы пишут о прилете по воинской части возле Алушты Зажігатєльниє відео вже виклали. Дуже гарне шоу на набережній Алушти показують. t.me/ShrikeNews/14395 Змінено 23 травня 2024 користувачем MaxS 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Данило Терпило Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 Только что, Dmitriy_S сказал: Це настільки проросійська маячня, що навіть я дивуюсь. Вам все ще за це платять? Мені прям цікаво, бо лишився без роботи. За 250$ на годину я навіть Бездомного переплюну:))) Хорошо. Ваши варианты если демократы останутся? Какие ваши варианты? Трамп-то да. А если нет? Опишите развитие событий без аппеляции к личности. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 (змінено) 5 хвилин тому, Данило Терпило сказав: Хорошо. Ваши варианты если демократы останутся? Какие ваши варианты? Трамп-то да. А если нет? Опишите развитие событий без аппеляции к личности. Без пєрєхода на лічності, то ідітє ви нахyй с вашим рускім язиком:) Змінено 23 травня 2024 користувачем Dmitriy_S 8 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 20 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: На четверть єврей, на четверть татарин, на четверть вікінг і на четверть ще ота хєрня, що намагається звати себе українцями:) Печально. Обідно. І до речі, я їх до влади не вибирав. Я їх туди привів:) Знаю, тому, критикуючи владу і маючи велике бажання залишитися в Україні, не забувайте і про свою відповідальність))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 11 минут назад, MaxS сказал: Зажігатєльниє відео вже виклали. Дуже гарне шоу на набережній Алушти показують. t.me/ShrikeNews/14395 кросівоє 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 2 хвилини тому, XL.pro сказав: Знаю, тому, критикуючи владу і маючи велике бажання залишитися в Україні, не забувайте і про свою відповідальність))) Та яка відповідальність, с котов спроса нєту, ми просто животниє, нічєм нє управляєм:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sashok24 Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 Насправді Європа буде намагатися по максимум знищити Українців. Оскільки залишати людей ворогу це залишити собі ворогів. Без людей Росія нічого з цими територіями зробити не зможе. Війна це люди, зброя це люди, харчі це люди. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2024 8 минут назад, sashok24 сказал: Насправді Європа буде намагатися по максимум знищити Українців. тобто українців нищать не кацапи , а Європа ? 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз