МаТраС Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 28.05.2024 в 20:10, US7IGN сказав: де вона а де інтриги? таку щиру людину ще пошукати треба вона сама головна інтригантка.за що я й поцапався з нею. ненавиджу ці закулісні...а так,то вона пряма як ракета,то круто...їбашила самого Флеша.за що і була ліквідована 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 18 хвилин тому, МаТраС сказав: вона сама головна інтригантка.за що я й поцапався з нею. ненавиджу ці закулісні...а так,то вона пряма як ракета,то круто...їбашила самого Флеша.за що і була ліквідована таким жінкам треба одразу давати. і жодних інтриг! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 ну думка ***ла зрозуміла, але дійсно, що заважає скасувати військовий стан на два дні та провести ті вибори? www.bbc.com/ukrainian/articles/c0jj1jx7lx7o тільки не треба казати про війну, біженців та армію, які не зможуть проголосувати. в 2014 та 2019 це не завадило проводити вибори за таких же обставин. щодо повноважень теж цікаво. хто б з вас ризикнув купити квартиру по довіреності, строк повноважень за якою закінчився всього пару днів тому? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 4 часа назад, US7IGN сказал: то трускавка, а суниця те що дрібне в лісі росте панятна - с образованием и в познании флоры, у вас совсем никак. если и в юриспруденции так же, то ваши клиенты - гарантированные сидельци. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 5 часов назад, Canton сказал: "А дедушка предупреждал" еще ХЗ когда... Патамушта это "ходячий труп" работает на кацапов. Потому и знал. Падла! 💀 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 1 хвилину тому, pump сказав: панятна - с образованием и в познании флоры, у вас совсем никак. если и в юриспруденции так же, то ваши клиенты - гарантированные сидельци. як каже мій син - кацапська свиня, йди звідси, я не розумію що ти там кажеш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 5 часов назад, vadimv сказал: Ну і як можна виграти війну за такими "правилами"? Підараси... Не суйте сюда ИПСО от кацапов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 6 минут назад, US7IGN сказал: як каже мій син - кацапська свиня, йди звідси, я не розумію що ти там кажеш а я кажу - геть звідси даунецька піхващелепна істота.... так понятнее, чепушило кацапское? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 28.05.2024 в 21:21, US7IGN сказав: таким жінкам треба одразу давати. і жодних інтриг! ти бачив ,які в неї сіськи? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 (змінено) 12 хвилин тому, pump сказав: Не суйте сюда ИПСО от кацапов. Публикации планов полномасштабного вторжения тоже были ИПСОм от кацапов? Змінено 28 травня 2024 користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 28.05.2024 в 22:00, pump сказав: а я кажу - геть звідси даунецька піхващелепна істота.... так понятнее, чепушило кацапское? ще один ) харе) скажи просто :харе крішна)))і ругатися не треба 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 1 хвилину тому, МаТраС сказав: ти бачив ,які в неї сіськи? з якою метою цікавишся? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 Тільки що, МаТраС сказав: ще один ) харе) скажи просто :харе крішна)))і ругатися не треба Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 28.05.2024 в 22:09, US7IGN сказав: з якою метою цікавишся? з метою,на скільки ти оцінюєш сіськи) та тройка чотка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 1 хвилину тому, МаТраС сказав: з метою,на скільки ти оцінюєш сіськи) та тройка чотка дам пораду. якщо зір не дуже - мацати треба 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 28.05.2024 в 22:14, US7IGN сказав: дам пораду. якщо зір не дуже - мацати треба 😉 сучка ,мацати не давала) порядна. але провокаторша)) МОЖЕ третього там не хватало)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 4 часа назад, vadimv сказал: Колись бачив уривок з якогось чи то фільму, чи серіалу, ... а що буде робити НАТО, якщо радянські війська стануть потроху відсувати кордон на захід. Посмотрите норвежский минисераил "Оккупированые" (2015 г.). Там про оккупацию Норвегии кацапами, при полной поддержке русни штатами и ЕС. Весь вопрос в углеводородах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 3 часа назад, vadimv сказал: Інакше - квиток на паром в Марокко. Я краще буду з бєдуїнами в пустелі жити, аніж з орками. Не поверите, но в Марокко, ночью такая же холодрыга как и в Сибири. Оно вам надо менять песок на стройные сосны, при равных прочих? Ни дорог, ни украиноговорящих . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 28.05.2024 в 22:26, pump сказав: Не поверите, но в Марокко, ночью такая же холодрыга как и в Сибири. Оно вам надо менять песок на стройные сосны, при равных прочих? Ни дорог, ни украиноговорящих . кажуть,евген нирян може, а в мене лайки давно скінчились) треба Флешу якийсь тариф робити))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 31 минуту назад, US7IGN сказал: Классное селфи. 😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 28.05.2024 в 22:42, pump сказав: Классное селфи. 😅 сміюся і 7 років отримую))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 12 минут назад, МаТраС сказал: ...в мене лайки давно скінчились идентично и шо это за х*ня. а ирина 1969 молчит, как рыба об лёд асфальт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 сказочній довбойоб)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 28.05.2024 в 22:45, pump сказав: идентично и шо это за х*ня. а ирина 1969 молчит, как рыба об лёд асфальт нащо ви модераторів трогаєте?) чи вам мало набазерееноого?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 28 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2024 Только что, МаТраС сказал: сказочній довбойоб)) нужна полная версия: "Сказочный долбо*б. Зачем его только из больницы выпустили?" (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз