Бездомный Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 (змінено) 5 минут назад, MaxS сказал: А як ви плануєте педовагінь перевиховувати? Чи хтось за вас має зондеркоманди очолювати? їх не перевиховувати - їх поголовно знищувати люструвати слід треба просто припинити фінансуваня освіти - особливо у містах . кацап , який вміє більше , ніж читати по складах , та рахувти до ста = ворог Людства Змінено 11 серпня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 6 часов назад, vadimv сказал: Білорусь вивела свої танки до кордону України, – міноборони бульби. Шо, все два? Пофигу абсолютно... Мозырский НПЗ в пределах досягаемости Хаймарса. Всего то надо прокатиться парочке машин по дороге, скажем, от Овруча - и ппц одному из основных источников экономики Белоруссии. И это ОСНОВНОЙ сдерживающий фактор, а не "вот это вот всё.."(С) 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 (змінено) 26 минут назад, Canton сказал: Шо, все два? Пофигу абсолютно... Мозырский НПЗ в пределах досягаемости Хаймарса. Всего то надо прокатиться парочке машин по дороге, скажем, от Овруча - и ппц одному из основных источников экономики Белоруссии. И это ОСНОВНОЙ сдерживающий фактор, а не "вот это вот всё.."(С) нє , ну xyйло попросив пюрера врятувати - пюрер робить що може🤣 насправді срср традиційно сипався у літніх маневрових кампаніях - і у 1941 - му , і у 1942 му . рятувався взимку - завдяки допомозі США . при чому німці теж були обмежені у ресурсах - похід на схід теж був вимушеною авантюрою. але ж зараз кацапи по вуха вгрузли в Україні . сралін передбачливо зробив чистки генералітета до війни , xyйло - на третьому році війні , і наразився на саботаж прибрав прігожина і Ко , чи будуть ванерівці битися за вбивцю їхнього "батьки" ? повторив помилку Денікина - поклався на дику дивізію колосальна кількість маргіналів з шторм-z , е.т.с... , які мають зуб на кацапську владу , зараз мають зброю на руках - цікаво буде подивится , як їх з-під мумовного Торецьку перекинуть у КурНР - чи не розбредуться вони кацапією , розстрілявши шакалів ? Змінено 11 серпня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 16 минут назад, Бездомный сказал: сралін передбачливо зробив чистки генералітета до війни , xyйло - на третьому році війні , і наразився на саботаж Как и зеленый уебан... Отражение в зеркале.... Это УЖЕ аукнулось, а то ли еще будет... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 5 минут назад, Canton сказал: Как и зеленый уебан... Отражение в зеркале.... Это УЖЕ аукнулось, а то ли еще будет... приклади саботажу ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 IMG_8489.MP4 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 1 минуту назад, Бездомный сказал: приклади саботажу ? Отказ нескольких комбригов выполнять приказы главкома - это не саботаж? Только я двоих знаю...а сколько не знаю? Еще накидать хни? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 (змінено) 2 минуты назад, Canton сказал: Отказ нескольких комбригов выполнять приказы главкома - это не саботаж? Только я двоих знаю...а сколько не знаю? Еще накидать хни? накидайте я так розумію , Ішкулов все одно з 80-ю на Курщині воює ? Змінено 11 серпня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 14 минут назад, Бездомный сказал: накидайте Обойдетесь, я думаю И так видно, что стратегически мы проигрываем в чистую последние месяцев девять... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 (змінено) 1 час назад, Canton сказал: Обойдетесь, я думаю И так видно, что стратегически мы проигрываем в чистую последние месяцев девять... з яких 7 місяців американські путіністи трампісти блокували 61 000 000 000 $ допомоги ? А чи витримала б подібний локдаун будь яка інша держава під подібним тиском ? Україна під керівництвом "зеленого шапіто" демонструє дива витривалості та керованості . Дивує як ворогів , так і друзів . Перевершує всі найоптимістичніші очікування . Кажу , як той , хто голосував за Порошенка , і взагалі не вірив у здатність Зеленського досягнути бодай чогось . Змінено 11 серпня 2024 користувачем Бездомный 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 24 минуты назад, Бездомный сказал: Україна під керівництвом "зеленого шапіто" показує дива витривалості та керованості . Какая чушь...просто феерический бред... 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 26 минут назад, Бездомный сказал: і взагалі не вірив у здатність Зеленського досягнути бодай чогось . А он тут причем?? Все делает украинский народ и ВСУ, плесень - говорящая голова... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 Цитата "Что было, то и будет; и что делалось, то и будет делаться, и нет ничего нового под солнцем." — Екклесиаст 1:9 1 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 (змінено) 33 минуты назад, DimaF сказал: А он тут причем?? Все делает украинский народ и ВСУ, плесень - говорящая голова... угу - угу до Зе на протязі сотень років визвольних змаганнь , "вестерни" українському народу не те що бойових літаків/ракет/танків/гармат /бронемашин , е.т.с. - набоїв навіть не давали . вважали Україну невід'ємною часткою кацапорайху Змінено 11 серпня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 Только что, Бездомный сказал: українському народу не те що бойових літаків - набоїв навіть не давалли И лучше бы и не давали, зато сколько людей были бы живы...... 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 (змінено) 7 минут назад, DimaF сказал: И лучше бы и не давали, зато сколько людей были бы живы...... як у Бучі та Ізюмі "живі" ? Змінено 11 серпня 2024 користувачем Бездомный 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 2 хвилини тому, DimaF сказав: А он тут причем?? Все делает украинский народ и ВСУ, плесень - говорящая голова... Саме так -- народ України та ЗСУ дали копняка проросійській плісняві на виборах 2019 року і обрали керувати обороною України команду Зеленського. Тому Україна, як Держава, ще існує, незважаючи на саботаж коричньової плісняви, яка ненавидить Народ України, зневажаючи та обзиваючи його навіть гірше, чим окупанти України. Україна переможе! підори згинуть! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 Зрадофілія наростає. Але вже не в нас. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 7 хвилин тому, Бездомный сказав: угу - угу до Зе на протязі сотень років визвольних змаганнь , "вестерни" українському народу не те що бойових літаків/ракет/танків , е.т.с. - набоїв навіть не давали . вважали Україну невід'ємною часткою кацапорайху 6 хвилин тому, DimaF сказав: И лучше бы и не давали, зато сколько людей были бы живы...... Це все, що треба знати про тих, хто проти діючої влади України -- капітуляція іхнє все... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 11 хвилин тому, DimaF сказав: И лучше бы и не давали, зато сколько людей были бы живы...... Ти шо ти шо Як заспівав 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 (змінено) 10 минут назад, 7351 сказал: підори згинуть! Можно на это надеяться? Бля, я даже 100 г накачу, когда Вас не станет! Змінено 11 серпня 2024 користувачем Canton 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 Только что, Юрий Киев сказал: Ти шо ти шо Як заспівав Кто бы говорил... Шляпу аватарку сними! Публичная пропаганда нацизма как то пока у нас не поощряется. Или я что то пропустил? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 Тільки що, Canton сказав: Бля, я даже 100 г накачу, когда Вас не станет! А заради перемоги окупантів України і загибелі всіх Українців готовий в "запой" тривалий піти? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 (змінено) 2 минуты назад, 7351 сказал: А заради перемоги окупантів України і загибелі всіх Українців готовий в "запой" тривалий піти? Тока когда Бубочка сядет рядом с Хутиным на скамью подсудимых в Гааге Зуб даю - "развяжусь" на недельку... А вообще с пид...ми западло дискуссию вести... natribu.org/ua/ Змінено 11 серпня 2024 користувачем Canton 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2024 15 минут назад, Бездомный сказал: як у Бучі та Ізюмі "живі" ? Ти дебил йобаний, какая Буча до 24.02 ?? 6 минут назад, Юрий Киев сказал: Ти шо ти шо Як заспівав Юра я про период до 24.02. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз