Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 4 хвилини тому, karbo сказав: Я до тебе не на ви)) Хм, а я до вас на ви. Звичка. Джентельмен звертається на ви навіть до своєї собаки (с) :)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Хм, а я до вас на ви. Звичка. Джентельмен звертається на ви навіть до своєї собаки (с) :)) Звертання на ти сприяє більшій довірі між співбесідниками Змінено 9 листопада 2024 користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 5 хвилин тому, karbo сказав: Сталіна наводив приклад. Там всі діти різні були і жоден не похожий на батька Так джугашвілі ще й рогоносцем був ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, karbo сказав: Звертання на ти сприяє більшій довірі між співбесідниками Чесно кажучи, не помічав:) Навіть навпаки. От казати "ви підар" якось не зручно, тут "на ти" значно зручніше. Хоча, в романах Сервантеса, може б було і доречно. "Ви, сударь, підор ще тей" :)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 минуту назад, vadimv сказал: Так джугашвілі ще й рогоносцем був ) Мені пох на нього. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Только что, Dmitriy_S сказал: Чесно кажучи, не помічав:) Навіть навпаки. От казати "ви підар" якось не зручно, тут "на ти" значно зручніше. Хоча, в романах Сервантеса, може б було і доречно. "Ви, сударь, підор ще тей" :)) Я зараз не був в армії але я чомусь більш як впевнений що абсолютна більшість людей незалежно від віку звертається на ти між собою Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Зразу видно, що в темі одні старі пердуни. Ще тільки десята година, а вже нікого нема:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Только что, Dmitriy_S сказал: Зразу видно, що в темі одні старі пердуни. Ще тільки десята година, а вже нікого нема:)) В мене третя Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 17 хвилин тому, karbo сказав: Звертання на ти сприяє більшій довірі між співбесідниками Співрозмовник Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 минуты назад, XL.pro сказал: Співрозмовник Зразу видно що ти не носій української мови. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 10 хвилин тому, karbo сказав: В мене третя Східне узбережжя? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Только что, Dmitriy_S сказал: Східне узбережжя? ))) Західне узбережжя озера мічиган Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 10 хвилин тому, karbo сказав: Зразу видно що ти не носій української мови. Старому хрону із-за океану видніше))). Гарного дня))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 минуту назад, XL.pro сказал: Старому хрону із-за океану видніше))). Гарного дня))) А це вже ейджизм)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 12 хвилин тому, karbo сказав: Зразу видно що ти не носій української мови. Треба віддати належне, що літературною українською таки співрозмовник. Хоча, я виріс на поліському діалекті, мені і те, і те норм:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Треба віддати належне, що літературною українською таки співрозмовник. Хоча, я виріс на поліському діалекті, мені і те, і те норм:) Кастрована мова не для мене. Носій якраз і відрізняється тим від неносія що використовують цілу мовну палітру а не книжні слова Тлумачення із "Словника української мови"* СПІВБЕСІДНИК, а, ч. Той, хто бесідує, розмовляє з ким-небудь. Він охоче відповідав Діброві, радіючи, що знайшов собі балакучого співбесідника (Кучер, Пов. і опов., 1949, 61); Співбесідники не помітили, що до їхньої розмови, стоячи зблизька, прислухається чоловік (Бурл., О. Вересай, 1959, 51). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Найближчим часом Україна може отримати від США декларацію щодо припинення вогню. Йдеться про дату, де саме діятиме, та про гарантії безпеки. Цей план на стадії підготовки, — прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск. "прекратіть стрелять" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 3 минуты назад, ozzy сказал: Найближчим часом Україна може отримати від США декларацію щодо припинення вогню. Йдеться про дату, де саме діятиме, та про гарантії безпеки. Цей план на стадії підготовки, — прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск. "прекратіть стрелять" Ну і добре хоч на цьому Я не бачу змоги України переломити ситуацію на фронтах Ні матеріальної', а ні живою силою. Країна ухилянтів не може передавити країну з мільйонами готових до самопожертви. Змінено 9 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) я не розумію як змусять рашку зупинитись ? чи опять в односторонньому порядку Змінено 9 листопада 2024 користувачем ozzy 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 4 минуты назад, ozzy сказал: я не розумію як змусять рашку зупинитись ? чи опять в односторонньому порядку Змусять. Виторгують. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 4 хвилини тому, ozzy сказав: я не розумію як змусять рашку зупинитись ? чи опять в односторонньому порядку У Заходу достатньо важелів, щоб припинити війну. Вони увесь цей час могли припинити її в будь-який момент. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 11 минут назад, Dmitriy_S сказал: У Заходу достатньо важелів, щоб припинити війну. Вони увесь цей час могли припинити її в будь-який момент. Зараз найкращий час. Ситуація тупикова. Продавлювання фронту з боку росії м'ясозатратне. Техніка знищена. Захід приготувався. Йому загроз зараз жодних немає. А ось в 22-му році при захопленні України вони могли по інерції захопити або по крайній мірі загрожувати країнам ЄС Хто би що не пи**ів, а інакших слів я не можу підібрати, українці своєю самовідданістю зупинили це нашестя. Змінено 9 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 25 минут назад, ozzy сказал: я не розумію як змусять рашку зупинитись ? чи опять в односторонньому порядку Нафта по 40. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 минуты назад, sergio сказал: Нафта по 40. Зброя Україні та повний дозвіл на її застосування в межах кордонів 91-го року. Це за пару тижнів можна повністю поміняти ситуацію на фронтах. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 37 хвилин тому, ozzy сказав: Найближчим часом Україна може отримати від США декларацію щодо припинення вогню. Йдеться про дату, де саме діятиме, та про гарантії безпеки. Цей план на стадії підготовки, — прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск. "прекратіть стрелять" Джерело , розвернуто Цитата Відповідаючи на питання про частково оприлюднений ЗМІ план новообраного президента США Дональда Трампа щодо України, він підкреслив, що такий план, ймовірно, лише на стадії підготовки. Змінено 9 листопада 2024 користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз