7351 Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня Ударні дрони атакували нафтопереробний завод в Уфі, який розташований на відстані близько 1400 км від України. Про це повідомляє ресурс Astra. Вибух на підприємстві був зафіксований 3 березня 2025 року о 2:28, коли в місті була оголошена повітряна тривога. Водночас місцеві жителі зазначають, що перед цим чули в небі дивні звуки. Загалом було зафіксовано два вибухи на території підприємства «Оргсинтез», внаслідок чого розпочалася масштабна пожежа. За інформацією місцевих, вибух був такої сили, що його поштовх, схожий на землетрус, відчула значна частина міста. За аналізом фото- та відеоматеріалів OSINT-фахівець Dnipro Osint геолокував, що була уражена установка Л-24-7 на території «Башнефть-УНПЗ» mil.in.ua/uk/news/1400-km-vid-ukrayiny-drony-atakuvaly-naftopererobnyj-zavod-v-ufi/ 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня IMG_2719.MP4 по старій добрій традиціі знову намагаємося всидіти на двух стульчиках ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 13 минут назад, Vinsol2009 сказал: напхав фсбшне кодло в СБУ 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 1 годину тому, миг сказав: AQPf_fQyAs5Vmm2EX_KN94Sr1BHAP9d3kGn0Dp2QZPVIuYjkQybiIMRUr1bjR_svuzgBciAntfUST8G8.mp4 Задайте це ж питання місцевим "патріотам", вони вам у відповідь про "костюм Зеленського розкажуть"))). Нічого дивного))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня AQN_zHjuSL0xAZHoRpAISCrYk4n-RbO6J3nAqm5z_7071MHBZTnQKHFQ45yoFBYaBRnR93VcPxmQ4MBO.mp4 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 1 минуту назад, ozzy сказал: IMG_2719.MP4 4 \u041c\u0411 · 0 загрузок по старій добрій традиціі знову намагаємося всидіти на двух стульчиках ? тобто це не трампампамп xyйло зателефонував ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 2 минуты назад, миг сказал: і навіть не одному 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня AQMwAnDK7C9XI3gmtRcythfx_yBc72nMhKvEn93YOftwwsX_18nHGfMJGRIukZTn6f0W0fxTy1DkmQUi.mp4 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 10 минут назад, миг сказал: Двом. Хоча ні, другого взагалі прикопати. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня (змінено) Американська кіноакадемія назвала найкращим фільмом стрічку Анора, що діє як своєрідна „культурна“ дипломатія, нормалізуючи образ російських олігархів серед західної аудиторії» Українська режисерка та письменниця Ірина Цілик констатувала після церемонії Оскар 2025 та резонансного вибору Американської кіноакадемії: «Можна нескінченно дивитися на вогонь, воду і на те, як західники продовжують захоплюватися „таємничою російською душею“. Все правильно, я дивлюся на список лауреатів премії Оскара. П’ять статуеток для Анори. Сценаристка та режисерка Саша Рубан не приховувала емоції після результатів 97-ї церемонії Оскар: «Світ їб*нувся. Анора збирає таку купу призів. Будь ласочка, ущипніть мене. Ну як це? Сценарій, Монтаж, Найкращий фільм, Найкраща жіноча роль, Найкращий режисер [номінації, в яких перемогла стрічка Анора]». «Я не знаю що сказати. Цей фільм — уособлення насилля і сюжету в якому всі - хрінові персонажі, насправді. Отакий от межгалактичний стрибок від Оппенгеймера до Анори. Ось це наратив нашого життя. Ядерка російської культури вибухнула на 97-й церемонії вручення премії Оскар… Атомний пил is in the air…», — додала режисерка. Оглядачка Лєна Чиченіна зауважила, що перемога фільму Анора «про загадочну російську душу» в кількох ключових номінаціях премії Оскар 2025 — «це настільки тупо та абсурдно, що я навіть не можу обурюватися». Катерина Городнича, журналістка медіатаблоїду Антоніна, зауважила, що такого «унилого гівна» на церемонії Оскар «давненько не було» Змінено 3 березня користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня Чи помітили ви цю деталь у фільмі Перевізник 3#shortsvideo.mp4 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня (змінено) 38 минут назад, vadimv сказал: Американська кіноакадемія назвала найкращим фільмом стрічку Анора, що діє як своєрідна „культурна“ дипломатія, нормалізуючи образ російських олігархів серед західної аудиторії» Українська режисерка та письменниця Ірина Цілик констатувала після церемонії Оскар 2025 та резонансного вибору Американської кіноакадемії: «Можна нескінченно дивитися на вогонь, воду і на те, як західники продовжують захоплюватися „таємничою російською душею“. Все правильно, я дивлюся на список лауреатів премії Оскара. П’ять статуеток для Анори. Сценаристка та режисерка Саша Рубан не приховувала емоції після результатів 97-ї церемонії Оскар: «Світ їб*нувся. Анора збирає таку купу призів. Будь ласочка, ущипніть мене. Ну як це? Сценарій, Монтаж, Найкращий фільм, Найкраща жіноча роль, Найкращий режисер [номінації, в яких перемогла стрічка Анора]». «Я не знаю що сказати. Цей фільм — уособлення насилля і сюжету в якому всі - хрінові персонажі, насправді. Отакий от межгалактичний стрибок від Оппенгеймера до Анори. Ось це наратив нашого життя. Ядерка російської культури вибухнула на 97-й церемонії вручення премії Оскар… Атомний пил is in the air…», — додала режисерка. Оглядачка Лєна Чиченіна зауважила, що перемога фільму Анора «про загадочну російську душу» в кількох ключових номінаціях премії Оскар 2025 — «це настільки тупо та абсурдно, що я навіть не можу обурюватися». Катерина Городнича, журналістка медіатаблоїду Антоніна, зауважила, що такого «унилого гівна» на церемонії Оскар «давненько не було» насправді - кіно хороше , бо демонструє всю мерзенність "загадкової" узкої душі , яка перетворює на лайно й узбечку Анору , й отих покацаплених вірменів , й ..... того "хорошого хлопця" , який за інших обставив уклав би контрахт на есвео ..... підручник - хрестоматія з русофобії шкода , що кінострічку цю , як і Тургенева , Достоєвського , Чехова , Довлатова ... не правильно зрозуміють - там розуміти слід буквально , а не шукати алегорії Змінено 3 березня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня (змінено) 12 хвилин тому, Бездомный сказав: шкода , що кінострічку цю не правильно зрозуміють Мені шкода, що за 3 роки ніхто так і не зняв фільму рівня "Апокаліпсису" чи "Опенгеймера" про агресію кацапів проти України. Змінено 3 березня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 1 минуту назад, vadimv сказал: Мені шкода, що за 3 роки ніхто так і не зняв фільму рівня "Апокаліпсису" чи "Опенгеймера" про агресію кацапів проти України. команди не було - не таке там все й децентралізоване , як вони про себе розповідають 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 3 хвилини тому, vadimv сказав: Мені шкода, що за 3 роки ніхто так і не зняв фільму рівня "Апокаліпсису" чи "Опенгеймера" про агресію кацапів проти України. Головний актор зайнятий в інших шоу поки що Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 6 хвилин тому, US7IGN сказав: Головний актор зайнятий в інших шоу поки що Головний актор давно став гарним кацапом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня (змінено) 58 минут назад, vadimv сказал: Головний актор давно став гарним кацапом так данила багров - витиран "сво" в Ічкерії , активіст зачисток - геноциду ічкерійців Змінено 3 березня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 1 хвилину тому, Бездомный сказав: так данила багров - витиран сво в Ічкерії , активіст зачисток Доречі - його ж може двічі воєнний злочинець баобабченко зіграти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня (змінено) 33 минуты назад, vadimv сказал: Доречі - його ж може двічі воєнний злочинець баобабченко зіграти а я бачу "хорошого кацапа" з Анори - тільки камуфляж вдягнути Змінено 3 березня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 17 хвилин тому, vadimv сказав: Головний актор давно став гарним кацапом Начебто євреєм не так давно був. От якби лапсєрдак в оральний офіс вдягнув, може як і Бібі б грошей отримав 🤐 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 8 минут назад, US7IGN сказал: Начебто євреєм не так давно був. От якби лапсєрдак в оральний офіс вдягнув, може як і Бібі б грошей отримав 🤐 от цікаво - бібі теж прострочений ? чи ето другоє ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз