Dmitriy_S Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 18 хвилин тому, sergio сказав: Мене зараз інше турбує. Поки сижу в машині поруч двічи ТЦКашний бусик в режимі полювання проїжджав. ☠️ Відповідно, я зробив висновок, що Україна поки не збирається капітулюввти. 😎 Це не має відношення до капітуляції. Бусифікація - універсальний спосіб для режиму. Якщо закінчиться війна, будуть бусифіковувати на літієві рудники. Це вже було (с) 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 2 години тому, Vinsol2009 сказав: А чому мітбол? Бо грінку катлєту за 30 євро не продаси (майже с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Це не має відношення до капітуляції. Бусифікація - універсальний спосіб для режиму. Якщо закінчиться війна, будуть бусифіковувати на літієві рудники. Це вже було (с) Вам не догодиш. Режим як режим. Міг бути й гірше... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 29 хвилин тому, sergio сказав: Бо можна імпотентом стати. І не факт, що вона взагалі жіночого гендеру, чи, як там зараз політкоректно треба говорити. В вашому віці вже тре казати "слава богу, що імпотент, хоч для себе поживу" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Вам не догодиш. Режим як режим. Міг бути й гірше... Та ні, я ідеаліст. Для мене найкращий режим - це тей, який я очолюю. Але я за для цього занадто лінивий. Мені і так харашо:)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 15 минут назад, US7IGN сказал: Самокритично а то 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та ні, я ідеаліст. Для мене найкращий режим - це тей, який я очолюю. Але я за для цього занадто лінивий. Мені і так харашо:)) Науковці розкрили таємницю рудих котів, що не давала спокою десятиліттями) Цитата Тепер вчені з двох континентів розкрили таємницю ДНК, яка дала його нашим пухнастим друзям - особливо самцям. Вони виявили, що рудим котам бракує частини генетичного коду, а це означає, що клітини, відповідальні за відтінок їхньої шкіри, очей та хутра, виробляють світліші кольори. Мапедка не моя ) це все британські вчені ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Науковці розкрили таємницю рудих котів, що не давала спокою десятиліттями) Мапедка не моя ) це все британські вчені ))) Так це давно не секрет. Котів на Землю завезли аннунаки з Нібіру для контролю над мавпами, з яких намагалися зробити людей (невдало, в основному получились довбойоби). І вони всі були руді. Звісно, що генетичний код в них не тутешній. Думав, як продвинутому представнику мавп, вам це відомо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня (змінено) 10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Так це давно не секрет. Котів на Землю завезли аннунаки з Нібіру для контролю над мавпами, з яких намагалися зробити людей (невдало, в основному получились довбойоби). І вони всі були руді. Звісно, що генетичний код в них не тутешній. Думав, як продвинутому представнику мавп, вам це відомо. Отжеш ... то коти, які мене в селі взяли до себе людиною для годування, не розказували(гребані сіро-зелені нацики), що з анунаками були саме руді ... Тож тоді трошки зрозуміліше ... не ви ліниві, а можливо, із-за іншого коду область ретикулярної формації трохи змінена ... Тре це обмислити, але після тренування) Хуліганьте без мене, я збіг) Змінено 16 травня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 33 минуты назад, US7IGN сказал: Вам не догодиш. Режим як режим. Міг бути й гірше...Саме Саме тому, я ще і не втік. Літій теж можу видобувати, за умови, що чорні скупщики довкола щахт будуть і в трусах трохи можна буде винести. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Отжеш ... то коти, які мене в селі взяли до себе людиною для годування, не розказували(гребані сіро-зелені нацики), що то були саме руді ... Коти зеленими не бувають. Хіба лизнути марку. Справжній кіт завжди рудий. Неруді коти - то нижча каста, для мімікрії під земних тварин, була виведена рудими котами для збору даних про мавп і передачі аннунакам на Нібіру. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 5 хвилин тому, sergio сказав: Саме тому, я ще і не втік. Літій теж можу видобувати, за умови, що чорні скупщики довкола щахт будуть і в трусах трохи можна буде винести. 😎 Це ж, блять, треба так любити гроші:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 10 хвилин тому, sergio сказав: Саме тому, я ще і не втік. що означає втік? режим сам себе не поборе. хтось міг би хоча б капці йому сцяти, але ж... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня (змінено) 4 минуты назад, US7IGN сказал: що означає втік? режим сам себе не поборе. хтось міг би хоча б капці йому сцяти, але ж... Стараюсь в міру своїх скромних можливостей. Хочаб блимаючий дальні світлом фар, попереджаючи, що попереду знаходяться співпрацівники режиму внутрішньої окупації. 😏 Змінено 16 травня користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 14 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Це ж, блять, треба так любити гроші:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 5 хвилин тому, sergio сказав: Стараюсь в міру своїх скромних можливостей. Хочаб блимаючий дальні світлом фар, попереджаючи, що попереду знаходяться співпрацівники режиму внутрішньої окупації. 😏 Ну а УПА організувати не судьба? Коли вже хтось почне воювати за Україну?:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ну а УПА організувати не судьба? Коли вже хтось почне воювати за Україну?:) Нафейхоа такий довгий шлях, щоб в результаті оказатись в політеміграці' в Німеччині?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня Тільки що, sergio сказав: Нафейхоа такий довгий шлях, щоб в результаті оказатись в політеміграці' в Німеччині?! В Німеччині мідь приймають сильно дорожче:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 24 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Неруді коти - то нижча каста Кажуть, режим Адольфа Алоізієвича крім євреїв, циган, комуняк і блакитних також топив крематорії рудими. Мабуть щось знав про зайві хромосоми... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня (змінено) Только что, Dmitriy_S сказал: В Німеччині мідь приймають сильно дорожче:)) Як в нас або дешевше. Самі здогадайтесь чому. Змінено 16 травня користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня Тільки що, vadimv сказав: Кажуть, режим Адольфа Алоізієвича крім євреїв, циган, комуняк і блакитних також топив крематорії рудими. Мабуть щось знав про зайві хромосоми... Про теслу нічого не казали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Про теслу нічого не казали? Свідки секти Святого Ілона дуже знервовані останнім часом, тому ані слова ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 1 хвилину тому, vadimv сказав: Кажуть, режим Адольфа Алоізієвича крім євреїв, циган, комуняк і блакитних також топив крематорії рудими. Мабуть щось знав про зайві хромосоми... Зараз інші часи. Обговорюють, щоб топить крематорії циганами:) Коли Четвертий Рейх Свої знамена нам покаже Підем ми ***ить всіх циган Щоб матінка Німеччина Очистилась над нами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 2 години тому, Canton сказав: Абы хню какую написать... В свое время сахарозаводчик Харитоненко зарабатывал на продаже сладкого наркотика не хуже Пабло Эскобара ) Там зависимость не слабее кокаиновой )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 2 хвилини тому, vadimv сказав: В свое время сахарозаводчик Харитоненко зарабатывал на продаже сладкого наркотика не хуже Пабло Эскобара ) Там зависимость не слабее кокаиновой )) Сахара взагалі не вживаю. Який в ньому сенс, коли є кокаїн, лсд і гриби? По-моєму сахар - це замінник щастя для бідних:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз