vadimv Опубліковано: В неділю в 10:06 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:06 (змінено) 1 годину тому, Akademik сказав: мне что с того что был какой то диалог С того, что это диалог двух кацапов, которые сами(!) признают, что они в биомассе своей имперцы и шовинисты 1 годину тому, Akademik сказав: я вижу то что я вижу У человека в десять раз больше синапсов, ведущих от мозга к глазам, чем от глаз к мозгу. Буквально это означает, что человек в десять раз более склонен проецировать наружу нечто, что происходит у него в мозге, чем видеть реальный мир. 1 годину тому, Akademik сказав: а вы рашист но с приставкой анти Тут вчера и в пятницу кто-то ***ел про навешивание ярлыков, это случайно не вы были? ) 1 годину тому, Akademik сказав: лакать дешеый алкоголь Та я вообще алкоголь не употребляю ) Не надо свои склонности другим приписывать )) 1 годину тому, Akademik сказав: расссказывать как в ненавидите свиномову в регионе где вокруг вас полно тех же россиян Опять откуда-то появляется слово"ненависть", видимо опять выпавшее из головы написавшего его ) Змінено В неділю в 10:35 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: В неділю в 10:07 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:07 (змінено) 5 минут назад, tort сказал: Та ні. Форумний троль схоже на дні і хоче по легкому зрубити маржу у 2500%. Ціна суперечки €40 а, забивається на 1000. Це ще пошукати треба дурнішого лоха, що згодиться на такий донат жебраку. откуда расчет в 40 евро шановний мовний хамелеон? Змінено В неділю в 10:09 користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 10:07 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:07 5 хвилин тому, ks6 сказав: Есть что терять, ментовский стаж, дальнейшие перспективы работы и т.д. А что терять условному сварщику? Якщо альтернатива - штурмувати посадку, то і пофіг на той стаж. А якщо вони пристрояться в тилу, то це не вирішить проблеми мобілізації. В тилу і так набагато більше ніж треба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: В неділю в 10:08 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:08 (змінено) 7 минут назад, vadimv сказал: С того, что это диалог двух ацапов, которые сами(!) признают, что они в биомассе своей имперцы и шовинисты беседа гавнула со стерненком - убогих один из которых потрошитель второй народний кат - как то характеризует вас лично? Змінено В неділю в 10:14 користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 10:10 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:10 (змінено) 9 хвилин тому, Бармалей сказав: а им есть что терять))) бабки-схемы-три туза))) В країні, де владу захоплять "крєст'янє", тобто, навіть, не жителі міст!!!, вже буде не до "бабки-схемы-три туза", а "грабь награблєноє" та миттєва окупація України московією -- це вже було... Не виглядаєш настільки тупим, щоб це не розуміти -- тобто "працюєш"... 57 хвилин тому, Бармалей сказав: если брать реальность на сегодня - то любым))) от законодательного до бусиков с крестьянами отлавливающих тцк и ментов с депутатами Змінено В неділю в 10:10 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: В неділю в 10:11 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:11 (змінено) 6 минут назад, 7351 сказал: В країні, де владу захоплять "крєст'янє", тобто, навіть, не жителі міст!!!, вже буде не до "бабки-схемы-три туза", а "грабь награблєноє" та миттєва окупація України московією -- це вже було... Не виглядаєш настільки тупим, щоб це не розуміти -- тобто "працюєш"... ты Конституцию не уважаешь? Согласно статье 5 Конституции Украины, носителем суверенитета и единственным источником власти на Украине является народ. Народ осуществляет власть непосредственно и через органы государственной власти и органы местного самоуправления. Москалям продался? у них народ бесправный, у нас тоже такого хочешь? Змінено В неділю в 10:16 користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 10:14 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:14 7 хвилин тому, sergio сказав: Я бы сказал за линией фронта, километрах в двадцати, создать линию заграждений по типу как на Молдавской границе. Ров 4 метра , 4 линии язозы с колючкой. Сигнальный мины, фотоловушки. С наблюдательными вышками. Мобилизованных сразу туда привозить, с не по учебкам с которых они могут свинтитьНу. Ну, и, чтобы заградотряды численностью тысяч двести её охраняли. Только так победим! З 2014 року ніяк українців не "побєдітє" з такою "системою"! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В неділю в 10:16 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:16 (змінено) 7 минут назад, 7351 сказал: В країні, де владу захоплять "крєст'янє", тобто, навіть, не жителі міст!!!, вже буде не до "бабки-схемы-три туза", а "грабь награблєноє" та миттєва окупація України московією -- це вже було... Не виглядаєш настільки тупим, щоб це не розуміти -- тобто "працюєш"... ты красиво выбираешь как бы те буквы которые помогут быть правым...но нет))) перекручивать не нужно, в плане (1й пост по обсуждению) все расписано и про власть и про остальное заметен страх на изменения для власть имущих Змінено В неділю в 10:18 користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 10:16 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:16 6 хвилин тому, sergio сказав: Я бы сказал за линией фронта, километрах в двадцати, создать линию заграждений по типу как на Молдавской границе. Ров 4 метра , 4 линии язозы с колючкой. Сигнальный мины, фотоловушки. С наблюдательными вышками. Мобилизованных сразу туда привозить, с не по учебкам с которых они могут свинтитьНу. Ну, и, чтобы заградотряды численностью тысяч двести её охраняли. Только так победим! Може тоді вже зразу визнати себе кацапами і приєднатися до Московії?:)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 10:17 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:17 5 хвилин тому, 7351 сказав: В країні, де владу захоплять "крєст'янє", тобто, навіть, не жителі міст!!!, вже буде не до "бабки-схемы-три туза", а "грабь награблєноє" та миттєва окупація України московією -- це вже було... Не виглядаєш настільки тупим, щоб це не розуміти -- тобто "працюєш"... 4 хвилини тому, Akademik сказав: ты Конституцию не уважаешь? Согласно статье 5 Конституции Украины, носителем суверенитета и единственным источником власти на Украине является народ. Народ осуществляет власть непосредственно и через органы государственной власти и органы местного самоуправления. непосредственно - в приоритете. Тобто, для тебе тільки ""крєст'янє" є народом України? Зовсім забрехався! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: В неділю в 10:18 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:18 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: Якщо альтернатива - штурмувати посадку, то і пофіг на той стаж. А якщо вони пристрояться в тилу, то це не вирішить проблеми мобілізації. В тилу і так набагато більше ніж треба. Ну , так главное мобилизовать. У меня тоже некоторые знакомые думали что будут максимум колбасу спиртом протирать в Бердичеве. Связи, коррупция и т.д. Некоторых уже нет. Нет никакой гарантии , сегодня в тылу, завтра под Торецком. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 10:18 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:18 (змінено) 2 хвилини тому, Бармалей сказав: ты красиво выбираешь как бы те буквы которые помогут быть правым...но нет))) перекручивать не нужно, в плане (1й пост по обсуждению) все расписано и про власть и про остальное Спробуй думати, що пишеш, іноді... (якщо не з методічки, звісно) Змінено В неділю в 10:19 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 10:18 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:18 3 минуты назад, 7351 сказал: З 2014 року ніяк українців не "побєдітє" з такою "системою"! Мав на увазі рашку тільки так переможемо. З нашими несвідомими громадянами інакше не получиться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 10:19 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:19 8 хвилин тому, 7351 сказав: В країні, де владу захоплять "крєст'янє", тобто, навіть, не жителі міст!!!, вже буде не до "бабки-схемы-три туза", а "грабь награблєноє" та миттєва окупація України московією -- це вже було... Не виглядаєш настільки тупим, щоб це не розуміти -- тобто "працюєш"... Ніфіга собі, то цей поц ще й селофоб:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В неділю в 10:19 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:19 Только что, 7351 сказал: Спробуй думати, що пишеш, іноді... спробуй понимать прочитанное))) но тут подозреваю другое 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 10:20 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:20 (змінено) 17 хвилин тому, Akademik сказав: беседа гавнула со стерненком - убогих один из которых потрошитель - как то характеризует вас лично? Лично я никогда с гей-оргиевской ленточкой на антенне не ездил, блатняк не слушаю и оккупантов не жду. И если два кацапа, сидя в Литве, видят вокруг массу персонажей, которые все это делают, видимо даже их замыленному глазу это заметно. А вам не заметно. Что характеризует разве что вас лично ) Змінено В неділю в 10:25 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 10:21 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:21 1 хвилину тому, sergio сказав: Мав на увазі рашку тільки так переможемо. З нашими несвідомими громадянами інакше не получиться. ставши рашкою? це дійсно пару разів спрацювало, коли українці навіть її очолювали 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: В неділю в 10:25 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:25 (змінено) 5 минут назад, vadimv сказал: И если два кацапа, сидя в Литве, видят вокруг массу персонажей, которые все это делают, видимо даже их замыленному глазу это заметно. А вам не заметно. а чего вы таких мутных людей слушаете и на их выводы опираетесь и делаете какие то заключения и тащите это на форум похоже на распространение москальской дезы вы цепочку логическую проследите как вы получили инфомацию, откуда и зачем вы это тащите дальше и кто в итоге совок как не вы с таким хромым когнитивным уровнем Змінено В неділю в 10:25 користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 10:27 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:27 Світові лідери приєдналися до десятків тисяч вірян, які заповнили площу Святого Петра на інавгураційній месі Папи Лева XIV. nv.ua/ukr/life/znamenitosti/olena-zelenska-u-vishukanomu-vbranni-ta-z-pokritoyu-golovoyu-na-intronizaciji-papi-rimskogo-leva-foto-50514855.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 10:31 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:31 1 хвилину тому, Akademik сказав: а чего вы таких мутных людей слушаете и на их выводы опираетесь и делаете какие то заключения и тащите это на форум А того, что эти выводы полностью совпадают с тем, что я вижу лично своими глазами и слышу своими ушами. 1 хвилину тому, Akademik сказав: похоже на распространение москальской дезы Скорее это похоже на реальную картину мира 1 хвилину тому, Akademik сказав: вы цепочку логическую проследите как вы получили инфомацию, откуда и зачем вы это тащите дальше Информацию я получаю из разных источников, и если она логически согласуется - то тащу дальше ) 1 хвилину тому, Akademik сказав: и кто в итоге совок как не вы с таким хромым когнитивным уровнем Совок -- это сокращение от "советский оккупант". Я к оккупантам никаким боком вообще ) Про когнитивный уровень можете посоревноваться с ТП-бинго, оно вас легко уделает - у него целых 25 клеточек вместо ваших 5 ярлыков, которые вы навешиваете )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 10:38 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:38 19 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ніфіга собі, то цей поц ще й селофоб:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В неділю в 10:40 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:40 18 минут назад, 7351 сказал: Спробуй думати, що пишеш, іноді... (якщо не з методічки, звісно) ну ты же видишь, что нет, не с методички))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: В неділю в 10:42 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:42 5 минут назад, vadimv сказал: А того, что эти выводы полностью совпадают с тем, что я вижу лично своими глазами и слышу своими ушами. Скорее это похоже на реальную картину мира Информацию я получаю из разных источников, и если она логически согласуется - то тащу дальше ) Совок -- это сокращение от "советский оккупант". Я к оккупантам никаким боком вообще ) а я думаю что ментально вы Совок что означает недалекость и бытовая ксенофобия Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 10:46 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:46 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 10:49 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:49 1 хвилину тому, Akademik сказав: а я думаю что ментально вы Совок что означает недалекость и бытовая ксенофобия "Whatsoever people say is about themselves" (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз