Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Звісно пише. Досвід дозволяє, а історія підтверджує:)

Ще раз: той, хто потрапив в окупацію (двічі!) (поспіль!!) може навчити тільки тому, як потрапити в окупацію. Всьо. Саме це підтверджує вся історія людства )

11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

А мільярдером ви б стати не могли б, ви для цього не достатньо єбанутий:))

Достатньо було з 2009 по 2014 накупити біткойнів на ті 100 000, які було викинуто в ті роки на будівництво будки )

Ібанутим треба було бути, щоб її будувати )) Але тут таких цілий форум )))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

заманювання м'яса ягелем на сво 

Спойлер

Президент Владимир Путин поручил Правительству до 15 июня подготовить предложения о льготной ипотеке для семей с детьми до 14 лет и семей участников спецоперации. В Госдуме уже определились с концептуальными набросками: льготная ставка 2 процента будет действовать для бойцов, семей участников и ветеранов СВО. Кроме того, право на льготу должны получать и супруги защитников Отечества, а в случае гибели участника СВО — родители и совершеннолетние дети. Минимальный стартовый взнос предложено установить на уровне 20 процентов. Льготную ипотеку можно будет совмещать с другими видами господдержки.

Для бойцов и их семей
Согласно поручению главы государства, кабмин должен до 15 июня определиться с параметрами льготной ипотеки семьям с детьми до 14 лет и семьям участников спецоперации. Однако, как пояснил «Парламентской газете» председатель Комитета Госдумы по строительству и ЖКХ Сергей Пахомов, депутаты все последнее полугодие активно прорабатывали эту тему. И решение уже найдено.

«Речь о льготной ипотеке со ставкой 2 процента, которая будет распространяться и на наших бойцов, и на семьи участников, и на ветеранов спецоперации. Уверены, что Правительство наши идеи в целом поддержит, и на запуск программы уйдет совсем немного времени», — пояснил депутат.

Ключевые принципы программы — максимальная доступность по всей стране и широкий охват. Право на льготу, по словам Пахомова, получат как сами защитники Отечества, так и их супруги, а в случае гибели участника СВО — его родители и совершеннолетние дети. Минимальный стартовый взнос — 20 процентов.

«При этом наша идея в том, что можно будет совмещать льготную ипотеку с другими видами господдержки. Мы считаем, что это абсолютно справедливое и правильное предложение, его необходимо поддержать. Это подчеркивает наше глубочайшее уважение к тем, кто отстаивает интересы нашей Родины. Такая помощь — наш долг как государства. И, конечно, это еще и дополнительный мощный стимул для строительной отрасли», — подчеркнул Пахомов.

Посилання на коментар

до деяких кацапів по  троху  доходить 

еще год повоюем и джапаны спокойно освоят курилы, грузины зайдут в сухум и цхинвал, а уж кетаю и заходить не надо он уже везде

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Ще раз: той, хто потрапив в окупацію (двічі!) (поспіль!!) може навчити тільки тому, як потрапити в окупацію. Всьо. Саме це підтверджує вся історія людства )

Ні, якщо це був його вибір. Ви прям наочна демонстрація різниці між розумним і освіченим. Ви останній, мислите шаблонами і сиплете цитатами із Докінза і Сапольського, але не здатні сформувати власну думку поза шаблонними ситуаціями, описаними в книгах.

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, vadimv сказав:

Достатньо було з 2009 по 2014 накупити біткойнів на ті 100 000, які було викинуто в ті роки на будівництво будки )

Ібанутим треба було бути, щоб її будувати )) Але тут таких цілий форум )))

Ви дивитеся в ретроспективі, а насправді тоді було все навпаки. В біткоїни вкладували тільки єбануті. Нормальні будували будки:)))

• Лайк 2
Посилання на коментар

8 хвилин тому, vadimv сказав:

Ще раз: той, хто потрапив в окупацію (двічі!) (поспіль!!) може навчити тільки тому, як потрапити в окупацію. Всьо

В цьому і вся різниця. Ви бачите що хтось двічі потрапив в окупацію, а я бачу того хто двічі з неї виїхав. І ще велике питання що він там насправді робив :lol:

• Хаха 3
Посилання на коментар

34 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Я ж вам писав вже, то був мій вибір. Міг виїхати разом з родиною. І, до речі, я про цей вибір не жалкую, це був дуже цінний досвід, який дав розуміння і хто такі кацапи, і хто такі українці, і багато іншого.

Ви визнали свій пройоб при голосуванні за Володимира Олександровича?)

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, XL.pro сказав:

Ви визнали свій пройоб при голосуванні за Володимира Олександровича?)

Я за нього не голосував, я взагалі тоді не голосував. В мене реєстрація була на той момент далеченько від фізичного проживання, то я не став заморачуваться. Тим більш, що був впевнений в перемозі Володимира Олександровича:))

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Я за нього не голосував, я взагалі тоді не голосував. В мене реєстрація була на той момент далеченько від фізичного проживання, то я не став заморачуваться. Тим більш, що був впевнений в перемозі Володимира Олександровича:))

Тобто, уникання голосування, то був ваш пройоб чи вибір?)

Посилання на коментар

якщо Яковина не перебільшує , в тьоткіно кацапи ( цілий десантно-штурмовий полк + фсбшні погранці  ) замкнуті  у казані - саме в битві за тьоткіно кацапи втратили Су 35 - кацапи  кинули коштовну вандервафлю  тушити пожежу , та потрапили у зазделегіддь підготовлену "хитрими підступними хохлами"  пастку - от і перші наслідки знищення кацапських А 50

якщо це вирішить питання кабів - то буде мегагеймчейндж 

якщо це вирішить питання кабів - то буде мега  геймчейдж 

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

21 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Ні, якщо це був його вибір.

Бгг ) Кіт намагається власними пройобами заперечувати історичний досвід людства )

21 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

не здатні сформувати власну думку поза шаблонними ситуаціями, описаними в книгах.

Цього достатньо для того, щоб за 8-9 років до того формулювати власну думку і описувати ситуації, до яких виявляються не готовими 90% людей ))

• Лайк 2
Посилання на коментар

Тобто, уникання голосування, то був ваш пройоб чи вибір?)

Це не мало взагалі жодного значення. Я свій вклад в перемогу вніс, а один голос нічого не вирішував:)

Посилання на коментар

7 хвилин тому, US7IGN сказав:

я бачу того хто двічі з неї виїхав

Тому що багатьох з тих, хто з неї не виїхав, ми вже не побачимо і не почуємо...

Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Бгг ) Кіт намагається власними пройобами заперечувати історичний досвід людства )

Це для вас пройоб, а для мене - це цінний досвід. Але схоже, ви цього так і не здатні зрозуміти:)

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Це не мало взагалі жодного значення. Я свій вклад в перемогу вніс, а один голос нічого не вирішував:)

Ну, ви внесли свій вклад в перемогу Зеленського, а зараз від цього скиглите. Але винуваті виключно інші, все вірно?)

Змінено користувачем XL.pro
  • Лайк 3
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Я свій вклад в перемогу вніс

50% чи більше? )

Посилання на коментар

2 години тому, Dmitriy_S сказав:

Це для вас пройоб, а для мене - це цінний досвід. Але схоже, ви цього так і не здатні зрозуміти:)

Як тупий валянок, що нездатний змінюватися, я буду продовжувати вважати, що на власних пройобах досвіді вчаться тільки довбойоби )

Ті, які дуже ображаються, коли їх чемно називають бета-тестерами ))

• Хаха 2
Посилання на коментар

Ну, ви внесли свій вклад в перемогу Зеленського, а зараз від цього скиглите. Але виннуваті виключно інші, все вірно?)

В смислі? Я ніколи не скиглю. Це перше. Я вважаю, що це був вдалий вибір, хоча й робив це не з ідеологічних міркувань. Але ж все міняється, тому треба реагувати на зміни. Що сьогодні добре, то завтра може стати поганим. Хто цього не розуміє, той буде вічним лузером. 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, XL.pro сказав:

Ну, ви внесли свій вклад в перемогу Зеленського, а зараз від цього скиглите. Але винуваті виключно інші, все вірно?)

Насрати і робити вигляд, що це не він - це типова котяча поведінка )

• Хаха 3
Посилання на коментар

5 хвилин тому, vadimv сказав:

50% чи більше? )

Це неможливо порахувати, перемогу кувало багато людей. Це були найбільш технологічні вибори з усіх що були до цього, на порядок технологічніші, ніж решта разом узяті:)

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Лайк 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Я вважаю, що це був вдалий вибір, хоча й робив це не з ідеологічних міркувань. Але ж все міняється

Бля, як жеж несподівано воно міняється! ) Хто б міг подумати? ))

Ніхто ж не писав у квітні 2019, що це короткий шлях до мордору, правда? )))

Такі ж власні думки ніхто не здатний формулювати ))))

• Хаха 1
Посилання на коментар

Доброго дня, зрадофіли, та згуртовані навколо режиму(кожному своє, я без претензій)😉

Читаю і бачу: що всі як би за "вільних людей" але ... коли погляд чи думка однієї вільної людини, не збігається з поглядом та думкою іншої вільної людини, то виникає напруження та інше ... і один цікавий варіант розвитку подій для України стає все більш вірогідним ... в голос поки що не чув, але, вірогідно, що скоро його хтось з "партнерів" озвучить ...

А що в вас по війні?

В нас вночі повітряний бій тривав понад три-чотири години: спочатку мопедки-мопедки, під ранок крилатки, а потім полірування мопедками ...

Ото грав пів ночі у шахи та контролював, щоб якщо поряд прилетить, то допомогти, але біля нас обійшлося ...

Але другу ніч поспіль, нова тактика? " Дохуя мопедів!" як казав класик ...

Перемогу показали, Су-35 збили на Курщині ... тож непогано ) відос вже ж всі бачили? 

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Це неможливо порахувати

Але ваші 30 срібників жеж вам якось вдалося порахувати )

5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Це були найбільш технологічні вибори з усіх що були до цього, на порядок технологічніші, ніж решта разом узяті:)

А винуватий канєшно нарід...

• Дякую 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, vadimv сказав:

Насрати і робити вигляд, що це не він - це типова котяча поведінка )

Цікаво, коли хтось почитає те, що ви перекладаєте і розпочне Третю світову, то чи можна буде вас звинуватити в її початку?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Бля, як жеж несподывано воно міняється! ) Хто б міг подумати? ))

Ніхто ж не писав у квітні 2019, що це короткий шлях до мордору, правда? )))

Щось було таке, дайте цитату.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...