US7IGN Опубліковано: В неділю в 13:54 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:54 1 годину тому, akineo сказав: покращення під'їхало - автоматичний облік ресурсу і тут 17 річні напружились www.instagram.com/reel/DItXWm0NPBC/?igsh=MXZnNWhwZDYxYjZkaQ== Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: В неділю в 13:57 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:57 56 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Прогнозы зачастую сбываются. Які саме його прогнози сбулися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 13:58 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:58 9 годин тому, Vinsol2009 сказав: Не пишут, бо їх поменшало на 100 тисяч завдяки блазню, який вирішив запускати шатли і віддав наказ розмінувати Чонгарі та акваторію порту 5 годин тому, 7351 сказав: Посилання на наказ про розмінування Чонгару буде? Чи чергова брехня від рашабота з рашаметодички? 4 години тому, Vinsol2009 сказав: Поява казапів під Херсоном у перший день в вторгнення. Тобто, ти визнав, що від тебе тільки брехня з рашаметодичок. Чи здивуєшь посиланням на наказ про розмінування Чонгару? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 14:16 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:16 (змінено) 38 хвилин тому, рыбак сказав: Вот прослушал видео одного военного и текст. Может это " кацапское ипсо" , он еще и на русском разговаривает . Кто вкурсе?--- ""Около 70% людей, попадающих в учебки ВСУ, впоследствии уходят в СЗЧ, заявил украинский военнослужащий Антон Черный. Практически все дезертиры - ранее насильно мобилизованные. Причины массовой «самоволки» разные: кто-то не выдерживает физической и психологической нагрузки, кто-то теряется или погибает. “Два человека замерзли зимой в лесу, еще одного на днях выловили в реке дети, когда ловили рыбу. Он числился в СЗЧ 12 дней”, — рассказал он. Отдельно Черный упомянул жестокое обращение со стороны отдельных инструкторов. По его словам, некоторые из них проявляют необоснованную агрессию — до стрельбы из пневматического оружия по лицу и телу. “Если человек выпил — не значит, что его надо ломать. Его наоборот надо вернуть в строй. А у нас — либо уйдет в СЗЧ, либо от тоски умрет”, — отметил он. При этом значительная часть новобранцев, по его словам, «выловлена» ТЦК. Он утверждает, что людей, которых отлавливают, нередко удерживают в закрытых помещениях до момента оформления. “Мне один военный рассказал, что его поймали и закрыли в гараже — там же ели, в туалет ходили. Когда набирается группа — оформляют. Он говорит, что полиция, которая ловит, получает за это чек”, - рассказал Черный. Я вам можу крамольну мислю підкинуть. Коли цей режим паде і стануть відомі цифри, скільки людей було вбито і скалічено в ТЦК і учебках, то цілком може виявитись що з 24 року ЗСУ вбивало і калічило в рази більше цивільних, ніж кацапи Змінено В неділю в 14:19 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 14:17 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:17 1 час назад, MaxS сказал: Ви Портнікову чи хлопчику заздрите? Обидвом комфортно. А це саме говне... 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 14:19 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:19 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Я вам можу крамольну мислю підкинуть. Коли цей режим паде і стануть відомі цифри, скільки людей було вбито і скалічено в ТЦК і учебках, то цілкогм може виявитись що з 24 року ЗСУ вбивало і калічило в рази більше цивільних, ніж кацапи а ви себе вже вважаєте ворогом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 14:20 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:20 1 хвилину тому, US7IGN сказав: а ви себе вже вважаєте ворогом? Чиїм ворогом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 14:25 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:25 (змінено) 45 хвилин тому, рыбак сказав: Вот прослушал видео одного военного и текст. Может это " кацапское ипсо" , он еще и на русском разговаривает . Кто вкурсе?--- ""Около 70% людей, попадающих в учебки ВСУ, впоследствии уходят в СЗЧ, заявил украинский военнослужащий Антон Черный. Практически все дезертиры - ранее насильно мобилизованные. Причины массовой «самоволки» разные: кто-то не выдерживает физической и психологической нагрузки, кто-то теряется или погибает. “Два человека замерзли зимой в лесу, еще одного на днях выловили в реке дети, когда ловили рыбу. Он числился в СЗЧ 12 дней”, — рассказал он. Отдельно Черный упомянул жестокое обращение со стороны отдельных инструкторов. По его словам, некоторые из них проявляют необоснованную агрессию — до стрельбы из пневматического оружия по лицу и телу. “Если человек выпил — не значит, что его надо ломать. Его наоборот надо вернуть в строй. А у нас — либо уйдет в СЗЧ, либо от тоски умрет”, — отметил он. При этом значительная часть новобранцев, по его словам, «выловлена» ТЦК. Он утверждает, что людей, которых отлавливают, нередко удерживают в закрытых помещениях до момента оформления. “Мне один военный рассказал, что его поймали и закрыли в гараже — там же ели, в туалет ходили. Когда набирается группа — оформляют. Он говорит, что полиция, которая ловит, получает за это чек”, - рассказал Черный. Ось і почалась пряма робота на окупантів частини території Уккраїни. Не здивував. Ось чому без посилання на джерело вкиду: www.kp.ru/online/news/6468906/ Ще й питає:"Может это " кацапское ипсо" , он еще и на русском разговаривает . Кто вкурсе?---" Чому ви всі такі схожі... Змінено В неділю в 14:26 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В неділю в 14:33 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:33 3 минуты назад, 7351 сказал: Ось і почалась пряма робота на окупантів частини території Уккраїни. Не здивував. Ось чому без посилання на джерело вкиду: www.kp.ru/online/news/6468906/ Ще й питає:"Может это " кацапское ипсо" , он еще и на русском разговаривает . Кто вкурсе?---" Чому ви всі такі схожі... Т.е такого украинского военного Черный не существует и он такого не говорил.? А если я скину видео , где он говорит это , то что ты тогда скажешь ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 14:33 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:33 13 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Чиїм ворогом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 14:34 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:34 16 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Я вам можу крамольну мислю підкинуть. Коли цей режим паде і стануть відомі цифри, скільки людей було вбито і скалічено в ТЦК і учебках, то цілком може виявитись що з 24 року ЗСУ вбивало і калічило в рази більше цивільних, ніж кацапи Як на мене, таке міг написати тільки кацап за переконанням, будь якого етнічного походження. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 14:37 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:37 1 хвилину тому, 7351 сказав: Як на мене, таке міг написати тільки кацап за переконанням, будь якого етнічного походження. Боже збав, я ментально настільки далеко від кацапів, як Таїті від України. Мене якраз дивує, наскільки купа українців близькі до них ментально, про це якраз я і написав вище. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В неділю в 14:37 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:37 (змінено) 21 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Я вам можу крамольну мислю підкинуть. Коли цей режим паде і стануть відомі цифри, скільки людей було вбито і скалічено в ТЦК і учебках, то цілком може виявитись що з 24 року ЗСУ вбивало і калічило в рази більше цивільних, ніж кацапи Тут такое сравнение гражданский- военный не совсем корректно . Когда прекращается гр. И начинается военный, когда одел форму, взял оружие или принял присягу. ? Те , которые хотели " коктейлями" закидывать танки, их кем можно считать , военными ? Партизаны, это гражданские ? Змінено В неділю в 14:40 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В неділю в 14:38 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:38 (змінено) 21 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Я вам можу крамольну мислю підкинуть. Коли цей режим паде і стануть відомі цифри, скільки людей було вбито і скалічено в ТЦК і учебках, то цілком може виявитись що з 24 року ЗСУ вбивало і калічило в рази більше цивільних, ніж кацапи Дел Змінено В неділю в 14:39 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 14:40 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:40 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Коти ніколи не йдуть проти системи, вони її обходять і використовують:) Як казав великий майстер кунг-фу, треба бути тікучим як вода. Воду неможливо розбити чи зламати. А сама вода може руйнувати скелі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 14:47 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:47 3 хвилини тому, рыбак сказав: Тут такое сравнение гражданский- военный не совсем корректно . Когда прекращается гр. И начинается военный, когда одел форму, взял оружие или принял присягу. ? БЗВП - це виключно підготовка, не кажучи вже за підвали ТЦК. Так само ті, хто служать в армії по призову не є військовими, вони просто мають тимчасовий статус рекрута і проходять підготовку. Так що і в учебках і в ТЦК - це все цивільні. Ви ж в армії служили, то ви тепер військовий? Цитата Те , которые хотели " коктейлями" закидывать танки, их кем можно считать , военными ? Партизаны, это гражданские ? В основном довбодятлами, дії яких призвели до великих жертв серед цивільного населення. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 14:50 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:50 npu.gov.ua/news/vbyvstvo-polkovnyka-sbu-u-kyievi-natspolitsiia-vstanovyla-vykonavtsiv-zlochynu-pid-chas-zatrymannia-ikh-bulo-likvidovano Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В неділю в 14:55 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:55 15 минут назад, 7351 сказал: Як на мене, Ты обвинил военного Черный в работе на оккупантов . Давно подозревал , что ты работаешь на Соловьева- одна у вас методичка по пропаганде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 14:56 Поділитись Опубліковано: В неділю в 14:56 Трамп не наіпав.Поїхав на чебуреки в Брюховичі. Маршрут пролягав трохи кільцевою, де трафік йде з межуючою державою. Фур нормально так їхало, ще за раз стільки не бачив. 💪 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В неділю в 15:00 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:00 40 минут назад, US7IGN сказал: а ви себе вже вважаєте ворогом? не лише сбу не бере у полон тих , хто свідомо пролив кров одного з них 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 15:00 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:00 3 хвилини тому, рыбак сказав: Ты обвинил военного Черный в работе на оккупантов . Давно подозревал , что ты работаешь на Соловьева- одна у вас методичка по пропаганде. Ти не український військовий. Чи здивуєш доказами? Не викручуйся... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В неділю в 15:02 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:02 33 минуты назад, 7351 сказал: Ось і почалась пряма робота на окупантів частини території Уккраїни. Не здивував. Чому ви всі такі схожі... Почему вы такие похожие на кремлевскую пропаганду ?--- " 10. Тот, кто ставит под сомнение нашу пропаганду, помогает врагу и является предателем править Последний принцип дополняет все остальные, объясняет Морелли. Ставящий под сомнение даже один из принципов — обязательно коллаборационист" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 15:03 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:03 Тільки що, рыбак сказав: Почему вы такие похожие на кремлевскую пропаганду ?--- " 10. Тот, кто ставит под сомнение нашу пропаганду, помогает врагу и является предателем править Последний принцип дополняет все остальные, объясняет Морелли. Ставящий под сомнение даже один из принципов — обязательно коллаборационист" Випив -- за клаву не сідай! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В неділю в 15:04 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:04 Только что, 7351 сказал: Ти не український військовий. Чи здивуєш доказами? Не викручуйся... Если я видео сброшу с этим военным , что ты тогда скажешь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: В неділю в 15:08 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:08 27 минут назад, рыбак сказал: Т.е такого украинского военного Черный не существует и он такого не говорил.? А если я скину видео , где он говорит это , то что ты тогда скажешь ? Хрен его сейчас пооймешь что это за Черный. Почему 70% а не 43 или 81? Это его мнение или откуда дровишки? А я говорю что СЗЧ 7, 32 % и чем мое мнение хуже его? Потому что он военный? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз