akineo Опубліковано: учора в 22:26 Поділитись Опубліковано: учора в 22:26 (змінено) 9 годин тому, outdoor24 сказав: Готові, щоб вони прикривали вам спину? І армія це що - пенітенціарна система, щоб використовувати її в якості покарання? Поки таке буде в голові, ніхто туди добровільно йти не буде, як у буцегарню добровільно мало хто йде. так ще і шлях в один кінець. поки що. Змінено учора в 22:27 користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 22:28 Поділитись Опубліковано: учора в 22:28 9 годин тому, sergio сказав: https://www.facebook.com/share/v/16ZAd9CKfa/ ну всмислі? вони що, не двиивлися відосик в телеграмі, де лідор все пояснив, чому саме так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 22:29 Поділитись Опубліковано: учора в 22:29 9 годин тому, Бездомный сказав: так може їм не треба вже. за минулі роки навезли нормально)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 22:31 Поділитись Опубліковано: учора в 22:31 (змінено) 8 годин тому, Вячеслав63 сказав: "Рятівник планети від ядерного апокаліпсису", а може просто "почітатєль пуйла" - Маск у 2022 році наказав вимкнути Starlink для ЗСУ під час контрнаступу на Херсонщині, - Reuters censor.net/ua/news/3565281/ilon-mask-vymknuv-starlink-u-hersonskiyi-oblasti-u-2022-rotsi підарас звичайний а ще десь писали, що випустили всю групіровку без розйобу, бо погрожували теж ядеркою. це фейспалм зате за підірвану дамбу нічого Змінено учора в 22:32 користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 22:33 Поділитись Опубліковано: учора в 22:33 (змінено) 7 годин тому, Бездомный сказав: xyйло вимагає Дніпро та Суми ? А чому не Київ та Одесу? пруфи? вони можуть дозволити собі десятки років війни. а ми? Змінено учора в 22:34 користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 22:33 Поділитись Опубліковано: учора в 22:33 1 хвилину тому, akineo сказав: підарас звичайний а ще десь писали, що випустили всю групіровку без розйобу, бо погрожували теж ядеркою. це фейспалм зате за підірвану дамбу нічого бухаєм?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 22:33 Поділитись Опубліковано: учора в 22:33 Тільки що, МаТраС сказав: бухаєм?) сидр) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 22:34 Поділитись Опубліковано: учора в 22:34 Тільки що, akineo сказав: сидр) слабак)) я достав винчик з карпат 8 рокі)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 22:36 Поділитись Опубліковано: учора в 22:36 7 годин тому, ks6 сказав: Вроде закон приняли о добровольной мобилизации старше 60. ВЛК, контракт на год, двухмесячный испытательный срок. Если командир части не против. як то кажуть - що там робити? я там нікого не знаю) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 22:37 Поділитись Опубліковано: учора в 22:37 2 хвилини тому, МаТраС сказав: слабак)) я достав винчик з карпат 8 рокі)) я п'янію від пляшки світлого. а сидр просто розслабляж тіло. я не для алкоголю взагалі. а от сусіди дуже люблять міцне, бухають годинами, воно їх веселить, бадьорить, робить неадекватними. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 22:37 Поділитись Опубліковано: учора в 22:37 для всих псіхів на ніч)), ангел співає мантру Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 22:39 Поділитись Опубліковано: учора в 22:39 1 хвилину тому, МаТраС сказав: для всих псіхів на ніч)), ангел співає мантру ого тебе вставило)) таке слехати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 22:39 Поділитись Опубліковано: учора в 22:39 1 хвилину тому, akineo сказав: я п'янію від пляшки світлого. а сидр просто розслабляж тіло. я не для алкоголю взагалі. а от сусіди дуже люблять міцне, бухають годинами, воно їх веселить, бадьорить, робить неадекватними. співчуваю. я сусідів чув до війни. день народження і пару тусовок. все. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 22:40 Поділитись Опубліковано: учора в 22:40 Тільки що, akineo сказав: ого тебе вставило)) таке слехати ти послухай до кінця) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 22:41 Поділитись Опубліковано: учора в 22:41 7 годин тому, US7IGN сказав: Десь встрєпєнулся один Кантон в тцк притягнули мєнти жиробаса 40-50. ну набуя він в армії? на нього і бронік не налізе. а витрата їжі яка? ну який толк з ньог отам? єбанати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 22:42 Поділитись Опубліковано: учора в 22:42 ракети рвуться - кажуть , баллістика Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 22:43 Поділитись Опубліковано: учора в 22:43 1 хвилину тому, Бездомный сказав: ракети рвуться - кажуть , баллістика на м ***а?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 22:44 Поділитись Опубліковано: учора в 22:44 1 хвилину тому, Бездомный сказав: ракети рвуться - кажуть , баллістика типа дніпро легше києва?) пора звикати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 22:45 Поділитись Опубліковано: учора в 22:45 6 годин тому, Vinsol2009 сказав: так яка ж це помилка? якщо це СВІДОМИЙ, заздалегідь УЗГОДЖЕНИЙ, ПОГОДЖЕНИЙ, процес. ВР могли проголосувати ЗА, але ж ЛІДОР міг ветувати! А ні. Підписав. Навіть не вивчав законопроект і не задавав запитання типу "Що ви творите паразіти"?! все кодло ЗА. всіх під суд, як корумпованих, зацікавлених у особистій вигоді, які діють проти ДЕРЖАВИ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 22:48 Поділитись Опубліковано: учора в 22:48 5 годин тому, Бармалей сказав: студентики с картонками стоят против того, чтоб работа Наибу и Сапру была в конституционном поле ви одобряєте дії ВР і лідора стосовно НАБУ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 22:51 Поділитись Опубліковано: учора в 22:51 (змінено) 11 годин тому, sergio сказав: Декілька моїх спроб звернення до поліції за допомогою закінчувались нічим. Тим більше я зараз при пересуванні більшу небезпеку відчуваю від поліції ніж від бандитів з порушника . 😏 у мене бидло-алко сусіди років 10 бухають під вікном. так поліція нічого не може зробити. курящих не штрафують на зупинках, жд. який від них толк я хз. так бісить, що ЄС тут ніколи і не буде. суспільство не те, а тепер ще і війною потріпане. Україна в ЄС буде як дестабілізаційний елемент, а сутьЄС в СТАБІЛЬНОСТІ. Так що це кінець. а зараз звертатись до поліції лише мазохісти можуть або в критичних випадках. бо навіть при повному порядку з тцк доєбуться Змінено учора в 22:51 користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: учора в 22:52 Поділитись Опубліковано: учора в 22:52 10 хвилин тому, Бездомный сказав: ракети рвуться - кажуть , баллістика Так, трохи гучно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 22:54 Поділитись Опубліковано: учора в 22:54 (змінено) 4 години тому, US7IGN сказав: Є план виробляти до 1000 дронів-перехоплювачів щодоби - Зеленський gazeta.ua/articles/politics/_e-plan-viroblyati-do-1000-dronivperehoplyuvachiv-schodobi-zelenskij/1225306 дайте вгадаю. їх будуть піонери пиляти з мільйона дерев було відео з вертикальним зльотом, як фпв, і заявлено, що воно багаторазорве. цікаве рішення. хз чи це всі такі, чи один з варіантів. головне зробити автономним або мінімалізувати участь операторів ворог відволікає багато ресурсів на оборону, на ппо. це теж все ефективне. гроші, люди, виробничі потужності. Змінено учора в 22:56 користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 22:55 Поділитись Опубліковано: учора в 22:55 3 хвилини тому, akineo сказав: у мене бидло-алко сусіди років 10 бухають під вікном. так поліція нічого не може зробити. курящих не штрафують на зупинках, жд. який від них толк я хз. так бісить, що ЄС тут ніколи і не буде. суспільство не те, а тепер ще і війною потріпане. Україна в ЄС буде як дестабілізаційний елемент, а сутьЄС в СТАБІЛЬНОСТІ. Так що це кінець. а зараз звертатись до поліції лише мазохісти можуть або в критичних випадках. бо навіть при повному порядку з тцк доєбуться пошол на хермальчік с нашей страні)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 22:57 Поділитись Опубліковано: учора в 22:57 3 години тому, US7IGN сказав: www.instagram.com/reel/DMF44Z-I2vd/?igsh=OTMyZWVpaGhzejZt Кончітся літо .. Кукушка Звізда по імені сонце Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз