vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Ну, в моєму і вашому дитинстві, саме німців називали фашистами:) Це їх так кацапи називали, щоб їх не плутали з їхніми побратимами по антибуржуазній коаліції Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ну, в моєму і вашому дитинстві, саме німців називали фашистами:) Если заменить в вашей цитате ( Комуняки, наприклад, більше зла моїй родині зробили, ніж німці.) " немцы" на " фашисты" , то смысл немного, а может и много ( для кого как )изменится .неужели это не понятно . Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Звісно, уся сучасна цивілізація побудована на брехні й маніпуляціях, від реклами йогурту і до виборів. Така людська сутність:) Для їх же блага 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Це їх так кацапи називали, щоб їх не плутали з їхніми побратимами по антибуржуазній коаліції Ну ясне діло, що ви вже в восьмидесятих, в десять років відрізняли німців від фашистів. І кацапів ненавиділи лютою ненавистю:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: Если заменить в вашей цитате ( Комуняки, наприклад, більше зла моїй родині зробили, ніж німці.) " немцы" на " фашисты" , то смысл немного, а может и много ( для кого как )изменится .неужели это не понятно . Хіба якісь інші німці були фашистами? Не предки сучасних німців? Ну не знаю, може вони всі емігрували в Аргентину. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Звісно, уся сучасна цивілізація побудована на брехні й маніпуляціях, від реклами йогурту і до виборів. Така людська сутність:) Я думаю, что вы когда -то на себе почувствуете многие " прелести" лжи . Это будет, и не раз . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 16 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ну ясне діло, що ви вже в восьмидесятих, в десять років відрізняли німців від фашистів. Нагадаю, серіал про штірліца вийшов у 1973, там націонал-соціалістів так і називали - члени NSDAP 16 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: І кацапів ненавиділи лютою ненавистю:) Разом к карлом мраксом, як тільки побачив про нього транспарант на розваленому коровнику посеред багнюки по коліно. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, рыбак сказав: Я думаю, что вы когда -то на себе почувствуете многие " прелести" лжи . Это будет, и не раз . Не думаю, воно так не працює. Доведено історією. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 15 минут назад, Dmitriy_S сказал: Хіба якісь інші німці були фашистами? Не предки сучасних німців? Ну не знаю, може вони всі емігрували в Аргентину. На самом деле фашисты эмигрировали на Южный полюс .у них там секретная база- это же всем известно. Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Не думаю, воно так не працює. Доведено історією. Не думайте, разве могу я вам запретить не думать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 хвилин тому, vadimv сказав: Разом к карлом мраксом, як тільки побачив про нього транспарант на розваленому коровнику посеред багнюки по коліно. Ну яка в Україні багнюка? От я 86-му під Яролславлем був на кацапії, от де справжня багнюка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Ну яка в Україні багнюка? Да, треба було зразу написати "коров'яче гівно вперемішку з сечею"... 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: От я 86-му під Яролславлем був на кацапії, от де справжня багнюка На "родіну" потягнуло, до берьозок? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Ну яка в Україні багнюка? От я 86-му під Яролславлем був на кацапії, от де справжня багнюка Вы когда последний раз были в украинском селе на расстоянии больше чем 70 км от Киева ? В том селе, где еще у людей есть живность : коровы , свиньи и тд . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 5 хвилин тому, vadimv сказав: На "родіну" потягнуло, до берьозок? Нє, від Чорнобиля прийшлось ховатися:) P.S. Кацапів в мене в роду нема, в основному євреї з татарами:)) Змінено 1 година тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Вы когда последний раз были в украинском селе на расстоянии больше чем 70 км от Киева ? В том селе, где еще у людей есть живность : коровы , свиньи и тд . Та це поруч. В мене, канєшно, зараз свиней нема, але я дитинство своє гарно пам'ятаю. І кролів, і свиней, і курей, і нутрій. То що з ними не так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, Dmitriy_S сказал: Та це поруч. В мене, канєшно, зараз свиней нема, але я дитинство своє гарно пам'ятаю. І кролів, і свиней, і курей, і нутрій. То що з ними не так? У вас где колодец находился , на каком расстоянии от свинарника ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, рыбак сказав: У вас где колодец находился , на каком расстоянии от свинарника ? Свинарника в нас не було, він був тільки в колгоспі, свиней ми в хліву тримали. А колодязь від хліва був метрів двадцять, але глибокий, десь після п'ятнадцятого круга вода починалася (приблизно п'ятнадцять метрів) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 23 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Свинарника в нас не було, він був тільки в колгоспі, свиней ми в хліву тримали. А колодязь від хліва був метрів двадцять, але глибокий, десь після п'ятнадцятого круга вода починалася (приблизно п'ятнадцять метрів) Да- точно, у кого в селе не поинтересуешься , у всех- вода родниковая.))) Я когда еду за грибами, то проезжаю одну " усадьбу" , у них имеется : корова, лошадь, свиньи ( говорили , что 3), ок 20 баранов, кроли, куры, индюки , две собаки . Все это хозяйство на расстоянии 5- 8 метров от колодца. Да и ихнее отхожее место для человеков расположено не дальше. Конечно , все "это" в том колодце , в виде " джерельной " воды. Но зато " в Ярославле- багнюка" Змінено 1 година тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 32 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Нє, від Чорнобиля прийшлось ховатися:) P.S. Кацапів в мене в роду нема, в основному євреї з татарами:)) Так то " благодаря" тому чернобылю по селам в радиусе 100 + км дороги заасфальтировали , так бы до сих пор ездили бы по бездорожью . А сколько украли на том асфальте -представить трудно. Змінено 1 година тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 40 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ну яка в Україні багнюка? От я 86-му під Яролславлем був на кацапії, от де справжня багнюка В мене бабка з Рибінська, то поруч. Теж був там в тіж роки, багнюка супер💪 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 7 хвилин тому, sergio сказав: В мене бабка з Рибінська, то поруч. Теж був там в тіж роки, багнюка супер💪 В мене до війни колега по одному проекту був з Рибінска, теж згадували:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: В мене до війни колега по одному проекту був з Рибінска, теж згадували:) В Тутаєві, поруч, теж якісь родичі були. На моторному заводі працювали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 18 хвилин тому, рыбак сказав: Так то " благодаря" тому чернобылю по селам в радиусе 100 + км дороги заасфальтировали , так бы до сих пор ездили бы по бездорожью . А сколько украли на том асфальте -представить трудно. Не помітив, щоб будували дороги. Хоч я із тієї самої Зони в межах сто км, десь посвідчення навіть валяється. Пам'ятаю, навіть, що в нас сім'я жила звідти якийсь час. Але села нові прям з нуля будували у стислі терміни, що є, то є. Зараз на переселенців усім похyй. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Зараз на переселенців усім похyй. ну не скажіть. по*** це краще ніж ненависть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому (змінено) 16 минут назад, Dmitriy_S сказал: Не помітив, щоб будували дороги. Хоч я із тієї самої Зони в межах сто км, десь посвідчення навіть валяється. Пам'ятаю, навіть, що в нас сім'я жила звідти якийсь час. Але села нові прям з нуля будували у стислі терміни, що є, то є. Зараз на переселенців усім похyй. Если вы чего не помните или не заметили , то это не значит , что его не было . Меня в 92 году один раз тесть взял с собой в поездку , он как раз принимал участие в строительстве одной дороги. Возили щебень они мазами за ок 100 км. Им платили за рейс. Вопшем схема у них была такова: грузят машину щебня с горой. Приезжают на место выгрузки и высыпают часть щебня. Затем отъезжают ок 5 км в лес , там отдыхают , и через определенное время везут выгружать остаток щебня. Соляру или бензин продают Змінено 29 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз