vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Ну, в моєму і вашому дитинстві, саме німців називали фашистами:) Це їх так кацапи називали, щоб їх не плутали з їхніми побратимами по антибуржуазній коаліції 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ну, в моєму і вашому дитинстві, саме німців називали фашистами:) Если заменить в вашей цитате ( Комуняки, наприклад, більше зла моїй родині зробили, ніж німці.) " немцы" на " фашисты" , то смысл немного, а может и много ( для кого как )изменится .неужели это не понятно . Змінено 3 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Звісно, уся сучасна цивілізація побудована на брехні й маніпуляціях, від реклами йогурту і до виборів. Така людська сутність:) Для їх же блага 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Це їх так кацапи називали, щоб їх не плутали з їхніми побратимами по антибуржуазній коаліції Ну ясне діло, що ви вже в восьмидесятих, в десять років відрізняли німців від фашистів. І кацапів ненавиділи лютою ненавистю:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: Если заменить в вашей цитате ( Комуняки, наприклад, більше зла моїй родині зробили, ніж німці.) " немцы" на " фашисты" , то смысл немного, а может и много ( для кого как )изменится .неужели это не понятно . Хіба якісь інші німці були фашистами? Не предки сучасних німців? Ну не знаю, може вони всі емігрували в Аргентину. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Звісно, уся сучасна цивілізація побудована на брехні й маніпуляціях, від реклами йогурту і до виборів. Така людська сутність:) Я думаю, что вы когда -то на себе почувствуете многие " прелести" лжи . Это будет, и не раз . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 16 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ну ясне діло, що ви вже в восьмидесятих, в десять років відрізняли німців від фашистів. Нагадаю, серіал про штірліца вийшов у 1973, там націонал-соціалістів так і називали - члени NSDAP 16 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: І кацапів ненавиділи лютою ненавистю:) Разом к карлом мраксом, як тільки побачив про нього транспарант на розваленому коровнику посеред багнюки по коліно. Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 хвилин тому, рыбак сказав: Я думаю, что вы когда -то на себе почувствуете многие " прелести" лжи . Это будет, и не раз . Не думаю, воно так не працює. Доведено історією. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 15 минут назад, Dmitriy_S сказал: Хіба якісь інші німці були фашистами? Не предки сучасних німців? Ну не знаю, може вони всі емігрували в Аргентину. На самом деле фашисты эмигрировали на Южный полюс .у них там секретная база- это же всем известно. Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Не думаю, воно так не працює. Доведено історією. Не думайте, разве могу я вам запретить не думать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 хвилин тому, vadimv сказав: Разом к карлом мраксом, як тільки побачив про нього транспарант на розваленому коровнику посеред багнюки по коліно. Ну яка в Україні багнюка? От я 86-му під Яролславлем був на кацапії, от де справжня багнюка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Ну яка в Україні багнюка? Да, треба було зразу написати "коров'яче гівно вперемішку з сечею"... 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: От я 86-му під Яролславлем був на кацапії, от де справжня багнюка На "родіну" потягнуло, до берьозок? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Ну яка в Україні багнюка? От я 86-му під Яролславлем був на кацапії, от де справжня багнюка Вы когда последний раз были в украинском селе на расстоянии больше чем 70 км от Киева ? В том селе, где еще у людей есть живность : коровы , свиньи и тд . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 хвилин тому, vadimv сказав: На "родіну" потягнуло, до берьозок? Нє, від Чорнобиля прийшлось ховатися:) P.S. Кацапів в мене в роду нема, в основному євреї з татарами:)) Змінено 2 години тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Вы когда последний раз были в украинском селе на расстоянии больше чем 70 км от Киева ? В том селе, где еще у людей есть живность : коровы , свиньи и тд . Та це поруч. В мене, канєшно, зараз свиней нема, але я дитинство своє гарно пам'ятаю. І кролів, і свиней, і курей, і нутрій. То що з ними не так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, Dmitriy_S сказал: Та це поруч. В мене, канєшно, зараз свиней нема, але я дитинство своє гарно пам'ятаю. І кролів, і свиней, і курей, і нутрій. То що з ними не так? У вас где колодец находился , на каком расстоянии от свинарника ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, рыбак сказав: У вас где колодец находился , на каком расстоянии от свинарника ? Свинарника в нас не було, він був тільки в колгоспі, свиней ми в хліву тримали. А колодязь від хліва був метрів двадцять, але глибокий, десь після п'ятнадцятого круга вода починалася (приблизно п'ятнадцять метрів) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 23 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Свинарника в нас не було, він був тільки в колгоспі, свиней ми в хліву тримали. А колодязь від хліва був метрів двадцять, але глибокий, десь після п'ятнадцятого круга вода починалася (приблизно п'ятнадцять метрів) Да- точно, у кого в селе не поинтересуешься , у всех- вода родниковая.))) Я когда еду за грибами, то проезжаю одну " усадьбу" , у них имеется : корова, лошадь, свиньи ( говорили , что 3), ок 20 баранов, кроли, куры, индюки , две собаки . Все это хозяйство на расстоянии 5- 8 метров от колодца. Да и ихнее отхожее место для человеков расположено не дальше. Конечно , все "это" в том колодце , в виде " джерельной " воды. Но зато " в Ярославле- багнюка" Змінено 2 години тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 32 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Нє, від Чорнобиля прийшлось ховатися:) P.S. Кацапів в мене в роду нема, в основному євреї з татарами:)) Так то " благодаря" тому чернобылю по селам в радиусе 100 + км дороги заасфальтировали , так бы до сих пор ездили бы по бездорожью . А сколько украли на том асфальте -представить трудно. Змінено 2 години тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 40 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ну яка в Україні багнюка? От я 86-му під Яролславлем був на кацапії, от де справжня багнюка В мене бабка з Рибінська, то поруч. Теж був там в тіж роки, багнюка супер💪 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 хвилин тому, sergio сказав: В мене бабка з Рибінська, то поруч. Теж був там в тіж роки, багнюка супер💪 В мене до війни колега по одному проекту був з Рибінска, теж згадували:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: В мене до війни колега по одному проекту був з Рибінска, теж згадували:) В Тутаєві, поруч, теж якісь родичі були. На моторному заводі працювали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 18 хвилин тому, рыбак сказав: Так то " благодаря" тому чернобылю по селам в радиусе 100 + км дороги заасфальтировали , так бы до сих пор ездили бы по бездорожью . А сколько украли на том асфальте -представить трудно. Не помітив, щоб будували дороги. Хоч я із тієї самої Зони в межах сто км, десь посвідчення навіть валяється. Пам'ятаю, навіть, що в нас сім'я жила звідти якийсь час. Але села нові прям з нуля будували у стислі терміни, що є, то є. Зараз на переселенців усім похyй. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Зараз на переселенців усім похyй. ну не скажіть. по*** це краще ніж ненависть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 16 минут назад, Dmitriy_S сказал: Не помітив, щоб будували дороги. Хоч я із тієї самої Зони в межах сто км, десь посвідчення навіть валяється. Пам'ятаю, навіть, що в нас сім'я жила звідти якийсь час. Але села нові прям з нуля будували у стислі терміни, що є, то є. Зараз на переселенців усім похyй. Если вы чего не помните или не заметили , то это не значит , что его не было . Меня в 92 году один раз тесть взял с собой в поездку , он как раз принимал участие в строительстве одной дороги. Возили щебень они мазами за ок 100 км. Им платили за рейс. Вопшем схема у них была такова: грузят машину щебня с горой. Приезжают на место выгрузки и высыпают часть щебня. Затем отъезжают ок 5 км в лес , там отдыхают , и через определенное время везут выгружать остаток щебня. Соляру или бензин продают Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз