Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Ну, в моєму і вашому дитинстві, саме німців називали фашистами:)

Це їх так кацапи називали, щоб їх не плутали з їхніми побратимами по антибуржуазній коаліції

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Ну, в моєму і вашому дитинстві, саме німців називали фашистами:)

Если заменить в вашей цитате ( Комуняки, наприклад, більше зла моїй родині зробили, ніж німці.) " немцы" на " фашисты" , то смысл немного, а может и много ( для кого как )изменится .неужели это не понятно .

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Звісно, уся сучасна цивілізація побудована на брехні й маніпуляціях, від реклами йогурту  і до виборів. Така людська сутність:)

Для їх же блага :flag1:

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Це їх так кацапи називали, щоб їх не плутали з їхніми побратимами по антибуржуазній коаліції

Ну ясне діло, що ви вже в восьмидесятих, в десять років відрізняли німців від фашистів. І кацапів ненавиділи лютою ненавистю:)

Посилання на коментар

3 хвилини тому, рыбак сказав:

Если заменить в вашей цитате ( Комуняки, наприклад, більше зла моїй родині зробили, ніж німці.) " немцы" на " фашисты" , то смысл немного, а может и много ( для кого как )изменится .неужели это не понятно .

Хіба якісь інші німці були фашистами? Не предки сучасних німців? Ну не знаю, може вони всі емігрували в Аргентину.

Посилання на коментар

2 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Звісно, уся сучасна цивілізація побудована на брехні й маніпуляціях, від реклами йогурту  і до виборів. Така людська сутність:)

Я думаю, что вы когда -то  на себе почувствуете многие  " прелести"  лжи .  Это будет, и не раз . 

Посилання на коментар

16 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Ну ясне діло, що ви вже в восьмидесятих, в десять років відрізняли німців від фашистів.

Нагадаю, серіал про штірліца вийшов у 1973, там націонал-соціалістів так і називали - члени NSDAP 

16 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

І кацапів ненавиділи лютою ненавистю:)

Разом к карлом мраксом, як тільки побачив про нього транспарант на розваленому коровнику посеред багнюки по коліно.

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, рыбак сказав:

Я думаю, что вы когда -то  на себе почувствуете многие  " прелести"  лжи .  Это будет, и не раз . 

Не думаю, воно так не працює. Доведено історією.

Посилання на коментар

15 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Хіба якісь інші німці були фашистами? Не предки сучасних німців? Ну не знаю, може вони всі емігрували в Аргентину.

На самом деле фашисты эмигрировали на Южный полюс .у них там секретная  база- это же всем известно.  

Посилання на коментар

6 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Не думаю, воно так не працює. Доведено історією.

Не думайте, разве могу я вам запретить не думать. 

Посилання на коментар

13 хвилин тому, vadimv сказав:

Разом к карлом мраксом, як тільки побачив про нього транспарант на розваленому коровнику посеред багнюки по коліно.

Ну яка в Україні багнюка? От я 86-му під Яролславлем був на кацапії, от де справжня багнюка:lol:

Посилання на коментар

Ну яка в Україні багнюка?

Да, треба було зразу написати "коров'яче гівно вперемішку з сечею"...

От я 86-му під Яролславлем був на кацапії, от де справжня багнюка:lol:

На "родіну" потягнуло, до берьозок?

Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

Ну яка в Україні багнюка? От я 86-му під Яролславлем був на кацапії, от де справжня багнюка:lol:

Вы когда последний раз были в украинском селе на расстоянии больше чем 70 км от Киева ? В том  селе, где еще у людей есть живность : коровы , свиньи  и тд .

Посилання на коментар

5 хвилин тому, vadimv сказав:

На "родіну" потягнуло, до берьозок?

Нє, від Чорнобиля прийшлось ховатися:)

P.S. Кацапів в мене в роду нема, в основному євреї з татарами:))

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Вы когда последний раз были в украинском селе на расстоянии больше чем 70 км от Киева ? В том  селе, где еще у людей есть живность : коровы , свиньи  и тд .

Та це поруч. В мене, канєшно, зараз свиней нема, але я дитинство своє гарно пам'ятаю. І кролів, і свиней, і курей, і нутрій. То що з ними не так?

Посилання на коментар

Только что, Dmitriy_S сказал:

Та це поруч. В мене, канєшно, зараз свиней нема, але я дитинство своє гарно пам'ятаю. І кролів, і свиней, і курей, і нутрій. То що з ними не так?

У вас где колодец находился , на каком расстоянии от свинарника ?

Посилання на коментар

Тільки що, рыбак сказав:

У вас где колодец находился , на каком расстоянии от свинарника ?

Свинарника в нас не було, він був тільки в колгоспі, свиней ми в хліву тримали. А колодязь від хліва був метрів двадцять, але глибокий, десь після п'ятнадцятого круга вода починалася (приблизно п'ятнадцять метрів)

Посилання на коментар

23 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Свинарника в нас не було, він був тільки в колгоспі, свиней ми в хліву тримали. А колодязь від хліва був метрів двадцять, але глибокий, десь після п'ятнадцятого круга вода починалася (приблизно п'ятнадцять метрів)

Да- точно, у кого в селе не поинтересуешься , у всех- вода родниковая.)))

Я когда еду за грибами, то проезжаю одну " усадьбу" , у них имеется : корова, лошадь, свиньи ( говорили , что 3), ок 20 баранов, кроли, куры, индюки , две собаки . Все это хозяйство на расстоянии 5- 8 метров от колодца. Да и ихнее отхожее место для человеков расположено не дальше.

Конечно , все "это" в том колодце , в виде " джерельной " воды. 

Но зато  " в Ярославле- багнюка"

• Лайк 1
Посилання на коментар

32 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Нє, від Чорнобиля прийшлось ховатися:)

P.S. Кацапів в мене в роду нема, в основному євреї з татарами:))

Так то " благодаря" тому чернобылю по селам в радиусе 100 + км дороги заасфальтировали , так бы до сих пор ездили бы по бездорожью .  А сколько украли на том асфальте  -представить трудно.  

• Лайк 1
Посилання на коментар

40 минут назад, Dmitriy_S сказал:

В мене бабка з Рибінська, то поруч. Теж був там в тіж роки, багнюка супер💪

Посилання на коментар

7 хвилин тому, sergio сказав:

В мене бабка з Рибінська, то поруч. Теж був там в тіж роки, багнюка супер💪

В мене до війни колега по одному проекту був з Рибінска, теж згадували:)

Посилання на коментар

4 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

В мене до війни колега по одному проекту був з Рибінска, теж згадували:)

В Тутаєві, поруч, теж якісь родичі були. На моторному заводі працювали. 

Посилання на коментар

18 хвилин тому, рыбак сказав:

Так то " благодаря" тому чернобылю по селам в радиусе 100 + км дороги заасфальтировали , так бы до сих пор ездили бы по бездорожью .  А сколько украли на том асфальте  -представить трудно.  

Не помітив, щоб будували дороги. Хоч я із тієї самої Зони в межах сто км, десь посвідчення навіть валяється. Пам'ятаю, навіть, що в нас сім'я жила звідти якийсь час. Але села нові прям з нуля будували у стислі терміни, що є, то є. Зараз на переселенців усім похyй.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Зараз на переселенців усім похyй.

ну не скажіть. по*** це краще ніж ненависть :lol:

Посилання на коментар

16 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Не помітив, щоб будували дороги. Хоч я із тієї самої Зони в межах сто км, десь посвідчення навіть валяється. Пам'ятаю, навіть, що в нас сім'я жила звідти якийсь час. Але села нові прям з нуля будували у стислі терміни, що є, то є. Зараз на переселенців усім похyй.

Если вы чего не помните или не заметили , то это не значит , что его не было . Меня в 92 году  один раз тесть взял с собой в поездку , он как раз принимал участие в строительстве одной дороги. Возили щебень они мазами за ок 100 км. Им платили за рейс.

Вопшем схема у них была такова: грузят машину щебня с горой. Приезжают на место выгрузки и высыпают часть щебня. Затем отъезжают ок 5 км в лес , там отдыхают , и через определенное время везут выгружать остаток щебня.  Соляру или бензин продают 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...