sergio Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого То якась проблема на сайті, що по кілька хвилин завантажується? Чи то тільки в мене. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 7 минут назад, sergio сказал: То якась проблема на сайті, що по кілька хвилин завантажується? Чи то тільки в мене. Есть такое 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 9 минут назад, sergio сказал: То якась проблема на сайті, що по кілька хвилин завантажується? Чи то тільки в мене. У меня также. Утром весело было, шахеды сцуко жужали и тяжелое что то стартовало💪 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 19 минут назад, US7IGN сказал: Ми хочемо покласти край цій війні", - сказав Трамп журналістам 31 січня. За все хорошее, против всего плохого.....(с.) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 8 минут назад, DimaF сказал: У меня также. Утром весело было, шахеды сцуко жужали и тяжелое что то стартовало💪 То не только сегодня, а всегда. Но сегодня особенно долго. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого Це написав мені мій старий приятель: Хуйово, що прильоти по містах. Але нас всю ніч хуярили кабами. І вдень теж хуярять. Не лише кабами. Але скажи мені, після цього прильоту в Одесі чи Полтаві ми побачимо черги у військкомату тих, хто хоче помститися? Питання риторичне. Це більш ***ово, ніж всі ці прильоти. Ми заїбалися, нас все менше, ми відкочуємося, а в містах чекають, коли перемовини, замість того, щоб хуярити з нами підарів. Прильоти будуть тривати. У нас вони взагалі не припиняються. Не лише прильоти. А черг у військомати ми не побачимо.(C) 5 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 7 годин тому, DmiVady сказав: Я не беру участі у мракобіссі, не живу в їх резервації, й не забороняю собі читати, слухати й дивитись те, що мені цікаво. Скачав вчора, швидко проглянув - перше враження "Це ж було вже!" Ще у 2015 вийшла книжка Харарі "Homo Deus, A Brief History of Tomorrow", у 2018 ще одна - "21 Lessons for the 21st Century". Там все те ж саме. Я вже не кажу про деякі прогнози пальцем в ... небо. Наприклад, про автопілот, який Маск так і не зміг ДОСІ допиляти до рівня саме автопілоту, а не адаптивного круїзу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 13 хвилин тому, Canton сказав: Це написав мені мій старий приятель: Хуйово, що прильоти по містах. Але нас всю ніч хуярили кабами. І вдень теж хуярять. Не лише кабами. Але скажи мені, після цього прильоту в Одесі чи Полтаві ми побачимо черги у військкомату тих, хто хоче помститися? Питання риторичне. Це більш ***ово, ніж всі ці прильоти. Ми заїбалися, нас все менше, ми відкочуємося, а в містах чекають, коли перемовини, замість того, щоб хуярити з нами підарів. Прильоти будуть тривати. У нас вони взагалі не припиняються. Не лише прильоти. А черг у військомати ми не побачимо.(C) тю. я ж коли ще казав - треба усувати причину, а не їбашитися з наслідками. черга у військомат вирішить проблему КАБів, шахедів та ракет з однієї сторони чи їх відсутність з іншої? Найбільша дурниця — робити те ж саме та сподіватись на інший результат (с) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 10 хвилин тому, vadimv сказав: Наприклад, про автопілот, який Маск так і не зміг ДОСІ допиляти до рівня саме автопілоту, а не адаптивного круїзу. до чого тут Маск? його пиляють скоріше за все індуси, у яких досить специфічне уявлення про світ взагалі і про автопілот зокрема. ви б ще растаманів з Ямайки попросили автопілот зробити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого (змінено) 3 години тому, US7IGN сказав: до чого тут Маск? Ну це ж він називав це недопиляне непорозуміння автопілотом ) Обіцяючи закінчити допилювати його ще у 2017 )) А потім ці обіцянки героїчно поприбирав зі свого сайту ))) 3 години тому, US7IGN сказав: ви б ще растаманів з Ямайки попросили автопілот зробити Мені воно не потрібне, я й зараз можу за день проїхати 1000 км без дозарядок, на відміну від ) І хто заважає німцям, японцям чи китайцям попросити нерастаманів не з Ямайки зробити автопілот? Але ж його і досі ніхто не зробив. Змінено 1 лютого користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 37 минут назад, Canton сказал: Це написав мені мій старий приятель: Хуйово, що прильоти по містах. Але нас всю ніч хуярили кабами. І вдень теж хуярять. Не лише кабами. Але скажи мені, після цього прильоту в Одесі чи Полтаві ми побачимо черги у військкомату тих, хто хоче помститися? Питання риторичне. Це більш ***ово, ніж всі ці прильоти. Ми заїбалися, нас все менше, ми відкочуємося, а в містах чекають, коли перемовини, замість того, щоб хуярити з нами підарів. Прильоти будуть тривати. У нас вони взагалі не припиняються. Не лише прильоти. А черг у військомати ми не побачимо.(C) Але обстріли ракетами загалом менші ніж раніше. Чи ракет бракує, чи ресурс літаків вичерпується , що не можуть начепити на них повне ракетне навантаження щоб крила не повідвалювались. , чи ПВО чим далі ефективніше... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого (змінено) 3 хвилини тому, sergio сказав: Але обстріли ракетами загалом менші ніж раніше. Чи ракет бракує, чи ресурс літаків вичерпується , що не можуть начепити на них повне ракетне навантаження щоб крила не повідвалювались. , чи ПВО чим далі ефективніше... 1 година тому, US7IGN сказав: Президент США Дональд Трамп заявив, що його адміністрація вже провела "дуже серйозні" дискусії з рф щодо війни в Україні, і що він і ***ло можуть незабаром вжити "значних" заходів для припинення конфлікту. чи ви теж вважаєте що на це якось черги у військоматах впливають? досвід Афганістану, Арменії, Сирії чи останній Ізраіля досі нічому не навчив? Змінено 1 лютого користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого (змінено) 25 минут назад, vadimv сказал: Ну це ж він називав це недопиляне непорозуміння автопілотом ) Обіцяючи закінчити допилювати його ще у 2017 )) А потім ці обіцянки героїчно поприбирав зі свого сайту ))) Мені воно не потрібне, я й зараз можу за день проїхати 1000 км без дозарядок, на відміну від ) З здається, ще в оповіданні Лема початку 60-х,, Повернення з зірок". головний герой виламує блок автрпілота зі свого автомобіля, бо хоче відчути насолоду від самостійного водіння. Змінено 1 лютого користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого (змінено) 8 минут назад, US7IGN сказал: чи ви теж вважаєте що на це якось черги у військоматах впливають? досвід Афганістану, Арменії, Сирії чи останній Ізраіля досі нічому не навчив? Де ви черги у військоматах бачили?!. Хоча ні. Брешу. Дружина каже, що до них на минулому тижні прийшов новий співробітник. А на наступний день, його вже немає. Вона запитала за нього. Сказали, що пішов до військкомату. 😎 Саме тому останні два з половиною роки, як мене вигнали з біржі навіть не рипаюсь влаштовуватись на роботу. Змінено 1 лютого користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 8 хвилин тому, sergio сказав: З здається, ще в оповіданні Лема початку 60-х,, Повернення зірок". головний герой виламує блок автрпілота зі свого автомобіля, бо хоче відчути насолоду від самостійного водіння. Справа не в насолоді. Справа в тому, що воно нормально не працює. Це наглядно показано ще у древньому фільмі "Згадати все" зі Шварцнегером, де він виламує того тупого роботаксиста з-за керма ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 2 хвилини тому, vadimv сказав: Справа не в насолоді. Справа в тому, що воно нормально не працює. Це наглядно показано ще у древньому фільмі "Згадати все" зі Шварцнегером, де він виламує того тупого роботаксиста з-за керма ) та все нормально буде працювати, тільки людей треба із-за керма прибрати. і всі машини будуть рівненько їздити за програмою. головне що люди не втручалися. в тому кіно проблемою був Шварцнегер, а не робот 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого (змінено) 16 хвилин тому, US7IGN сказав: та все нормально буде працювати, тільки людей треба із-за керма прибрати. і всі машини будуть рівненько їздити за програмою Бгг ) То ви мабуть не бачили, як роботаксі рівненько збиваються в стада і рівненько їздять по колу, бо не можуть вийти з циклу. Як в тому анекдоті: Программист не явился на работу. В конторе переполошились, решили его проведать. Звонили в дверь, звонили - никто не открывает. Из-за двери только плеск воды слышен. Решили взломать дверь. Заходят и наблюдают такую картину: сидит программист в ванне, волос на голове почти не осталось, но он судорожно намыливает голову шампунем. Читают инструкцию к шампуню: 1 выдавить небольшое количество шампуня на руку. 2 намыливать 2-3 минуты. 3 смыть водой. 4 повторить. 16 хвилин тому, US7IGN сказав: головне що люди не втручалися. в тому кіно проблемою був Шварцнегер, а не робот Та я особисто тільки за - хай робособаки воюють з дронами. Але щось мені підказує, що скоріше робособаки будуть бусифікувати шкіряні мішки... Змінено 1 лютого користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого астрологи оголосили тиждень експертів по роботах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого (змінено) 16 хвилин тому, US7IGN сказав: астрологи оголосили тиждень експертів по роботах Вам сфоткать, яка спеціальність записана у мене в дипломі полутєха? ) Карочє, з того, що ми бачимо (воюють не робособаки, а шкіряні мішки) добре видно, куди рухається світ. Якщо вам цього не оче-видно - то ваші проблеми )) Цитата Вчера испытание умного оружия закончилось провалом - умная бомба послала всех на хер и отказалась покидать самолёт. Змінено 1 лютого користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 1 хвилину тому, vadimv сказав: Вам сфоткать, яка спеціальність записана у мене в дипломі полутєха? ) Карочє, з того, що ми бачимо (воюють не робособаки, а шкіряні мішки) добре видно, куди рухається світ. Якщо вам цього не оче-видно - то ваші проблеми )) я бачу що проблема в людях, а не роботах. і з точку зору війни сами "розумний" робот лише такий же самий інструмент як і палиця чи камінь. а світ рухається в бік розширення та охолодження. ну принаймні ця галактика. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого (змінено) 8 хвилин тому, US7IGN сказав: проблема в людях, а не роботах Бінго! Роботам (як і циганам) нема за що воювати, бо у них нема 15 соток землі і купи цегли ) Це шкіряні біороботи мають ДНК-програму їбашитися за все це. І то не всі. ) 8 хвилин тому, US7IGN сказав: з точку зору війни сами "розумний" робот лише такий же самий інструмент як і палиця чи камінь Шось ви не дуже вірите в перемогу штучного інтелекту і остаточне вирішення проблеми зі шкіряними мішками )) Змінено 1 лютого користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого Це залежить від того що вважати за штучний інтелект. Ми ж не про мовні моделі, які просто перебирають слова навіть не розуміючи їх сенсу ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого (змінено) 1 годину тому, US7IGN сказав: що вважати за штучний інтелект. Це коли машина здатна будувати логічні ланцюжки без внутрішніх протиріч. Але оскільки її навчають за своїм образом і подобою шкіряні мішки, у яких самих протиріччя в кожному другому реченні - то нічого гарного з того не вийде. ) Змінено 1 лютого користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого (змінено) 5 хвилин тому, vadimv сказав: Це коли машина здатна будувати логічні ланцюжки без внутрішніх протиріч. Але осткільки її навчають за своєю подобою шкіряні мішки, у яких самих протиріччя в кожному другому реченні - то нічого гарного з того не вийде. ) Алюмен Олді. Там була концепція палітурки. Щось схоже на логічний алгоритм, який не приймав протиріч) Але людям не подобалося, бо їм не дозволяли робити дурниць. Змінено 1 лютого користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 лютого Поділитись Опубліковано: 1 лютого 14 минут назад, US7IGN сказал: Це залежить від того що вважати за штучний інтелект. Ми ж не про мовні моделі, які просто перебирають слова навіть не розуміючи їх сенсу ) Ось справжній ШІ, а не жалюгідні вироби Чат ЖПТ та Діп сік😈 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз