Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

7 минут назад, sergio сказал:

То якась проблема на сайті, що по кілька хвилин завантажується? Чи то тільки в мене. 

Есть такое

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 минут назад, sergio сказал:

То якась проблема на сайті, що по кілька хвилин завантажується? Чи то тільки в мене. 

У меня также.

Утром весело было, шахеды сцуко жужали и тяжелое что то стартовало💪

• Сумно 3
Посилання на коментар

19 минут назад, US7IGN сказал:

Ми хочемо покласти край цій війні", - сказав Трамп журналістам 31 січня.

За все хорошее, против всего плохого.....(с.)

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 минут назад, DimaF сказал:

У меня также.

Утром весело было, шахеды сцуко жужали и тяжелое что то стартовало💪

То не только сегодня, а всегда. Но сегодня особенно долго. 

Посилання на коментар

Це написав мені мій старий приятель:

Хуйово, що прильоти по містах. Але нас всю ніч хуярили кабами. І вдень теж хуярять. Не лише кабами. Але скажи мені, після цього прильоту в Одесі чи Полтаві ми побачимо черги у військкомату тих, хто хоче помститися? Питання риторичне. Це більш ***ово, ніж всі ці прильоти. Ми заїбалися, нас все менше, ми відкочуємося, а в містах чекають, коли перемовини, замість того, щоб хуярити з нами підарів. Прильоти будуть тривати. У нас вони взагалі не припиняються. Не лише прильоти. А черг у військомати ми не побачимо.(C)

• Сумно 5
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар

7 годин тому, DmiVady сказав:

Я не беру участі у мракобіссі, не живу в їх резервації, й не забороняю собі читати, слухати й дивитись те, що мені цікаво.

Скачав вчора, швидко проглянув - перше враження "Це ж було вже!"

Ще у 2015 вийшла книжка Харарі "Homo Deus, A Brief History of Tomorrow", у 2018 ще одна - "21 Lessons for the 21st Century".

Там все те ж саме.

Я вже не кажу про деякі прогнози пальцем в ... небо. Наприклад, про автопілот, який Маск так і не зміг ДОСІ допиляти до рівня саме автопілоту, а не адаптивного круїзу.

• Хаха 2
Посилання на коментар

13 хвилин тому, Canton сказав:

Хуйово, що прильоти по містах. Але нас всю ніч хуярили кабами. І вдень теж хуярять. Не лише кабами. Але скажи мені, після цього прильоту в Одесі чи Полтаві ми побачимо черги у військкомату тих, хто хоче помститися? Питання риторичне. Це більш ***ово, ніж всі ці прильоти. Ми заїбалися, нас все менше, ми відкочуємося, а в містах чекають, коли перемовини, замість того, щоб хуярити з нами підарів. Прильоти будуть тривати. У нас вони взагалі не припиняються. Не лише прильоти. А черг у військомати ми не побачимо.(C)

тю. я ж коли ще казав - треба усувати причину, а не їбашитися з наслідками. черга у військомат вирішить проблему КАБів, шахедів та ракет з однієї сторони чи їх відсутність з іншої?

Найбільша дурниця — робити те ж саме та сподіватись на інший результат (с)

• Лайк 2
Посилання на коментар

10 хвилин тому, vadimv сказав:

Наприклад, про автопілот, який Маск так і не зміг ДОСІ допиляти до рівня саме автопілоту, а не адаптивного круїзу.

до чого тут Маск? його пиляють скоріше за все індуси, у яких досить специфічне уявлення про світ взагалі і про автопілот зокрема. ви б ще растаманів з Ямайки попросили автопілот зробити :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 години тому, US7IGN сказав:

до чого тут Маск?

Ну це ж він називав це недопиляне непорозуміння автопілотом ) Обіцяючи закінчити допилювати його ще у 2017 )) А потім ці обіцянки героїчно поприбирав зі свого сайту )))

3 години тому, US7IGN сказав:

ви б ще растаманів з Ямайки попросили автопілот зробити :lol:

Мені воно не потрібне, я й зараз можу за день проїхати 1000 км без дозарядок, на відміну від )

І хто заважає німцям, японцям чи китайцям попросити нерастаманів не з Ямайки зробити автопілот? Але ж його і досі ніхто не зробив.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

37 минут назад, Canton сказал:

Але обстріли ракетами загалом менші ніж раніше. Чи ракет бракує, чи ресурс літаків вичерпується , що не можуть начепити на них повне ракетне навантаження щоб крила не повідвалювались. , чи ПВО чим далі ефективніше... 

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

Але обстріли ракетами загалом менші ніж раніше. Чи ракет бракує, чи ресурс літаків вичерпується , що не можуть начепити на них повне ракетне навантаження щоб крила не повідвалювались. , чи ПВО чим далі ефективніше... 

1 година тому, US7IGN сказав:

Президент США Дональд Трамп заявив, що його адміністрація вже провела "дуже серйозні" дискусії з рф щодо війни в Україні, і що він і ***ло можуть незабаром вжити "значних" заходів для припинення конфлікту.

чи ви теж вважаєте що на це якось черги у військоматах впливають?

досвід Афганістану, Арменії, Сирії чи останній Ізраіля досі нічому не навчив? :lol:

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

25 минут назад, vadimv сказал:

Ну це ж він називав це недопиляне непорозуміння автопілотом ) Обіцяючи закінчити допилювати його ще у 2017 )) А потім ці обіцянки героїчно поприбирав зі свого сайту )))

Мені воно не потрібне, я й зараз можу за день проїхати 1000 км без дозарядок, на відміну від )

З здається, ще в оповіданні Лема початку 60-х,, Повернення з зірок". головний герой виламує блок автрпілота зі свого автомобіля, бо хоче відчути насолоду від самостійного водіння. 

Змінено користувачем sergio
  • Хаха 1
Посилання на коментар

8 минут назад, US7IGN сказал:

чи ви теж вважаєте що на це якось черги у військоматах впливають?

досвід Афганістану, Арменії, Сирії чи останній Ізраіля досі нічому не навчив? :lol:

Де ви черги у військоматах бачили?!. 

Хоча ні. Брешу.

Дружина каже, що до них на минулому тижні прийшов новий співробітник. А на наступний день, його вже немає. Вона запитала за нього. Сказали, що пішов до військкомату. 😎

Саме тому останні два з половиною роки, як мене вигнали з біржі навіть не рипаюсь влаштовуватись на роботу. 

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

8 хвилин тому, sergio сказав:

З здається, ще в оповіданні Лема початку 60-х,, Повернення зірок". головний герой виламує блок автрпілота зі свого автомобіля, бо хоче відчути насолоду від самостійного водіння. 

Справа не в насолоді. Справа в тому, що воно нормально не працює. Це наглядно показано ще у древньому фільмі "Згадати все" зі Шварцнегером, де він виламує того тупого роботаксиста з-за керма )

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

Справа не в насолоді. Справа в тому, що воно нормально не працює. Це наглядно показано ще у древньому фільмі "Згадати все" зі Шварцнегером, де він виламує того тупого роботаксиста з-за керма )

та все нормально буде працювати, тільки людей треба із-за керма прибрати. і всі машини будуть рівненько їздити за програмою. головне що люди не втручалися. в тому кіно проблемою був Шварцнегер, а не робот :lol:

• Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар

16 хвилин тому, US7IGN сказав:

та все нормально буде працювати, тільки людей треба із-за керма прибрати. і всі машини будуть рівненько їздити за програмою

Бгг ) То ви мабуть не бачили, як роботаксі рівненько збиваються в стада і рівненько їздять по колу, бо не можуть вийти з циклу.

Як в тому анекдоті:

Программист не явился на работу. В конторе переполошились, решили его
проведать. Звонили в дверь, звонили - никто не открывает. Из-за двери
только плеск воды слышен. Решили взломать дверь. Заходят и наблюдают
такую картину: сидит программист в ванне, волос на голове почти не
осталось, но он судорожно намыливает голову шампунем. Читают инструкцию
к шампуню:
1 выдавить небольшое количество шампуня на руку.
2 намыливать 2-3 минуты.
3 смыть водой.
4 повторить.

головне що люди не втручалися. в тому кіно проблемою був Шварцнегер, а не робот :lol:

Та я особисто тільки за - хай робособаки воюють з дронами. Але щось мені підказує, що скоріше робособаки будуть бусифікувати шкіряні мішки...

• Хаха 1
Посилання на коментар

астрологи оголосили тиждень експертів по роботах :lol:

Вам сфоткать, яка спеціальність записана у мене в дипломі полутєха? )

Карочє, з того, що ми бачимо (воюють не робособаки, а шкіряні мішки) добре видно, куди рухається світ. Якщо вам цього не оче-видно - то ваші проблеми ))

Цитата

Вчера испытание умного оружия закончилось провалом - умная бомба послала всех на хер и отказалась покидать самолёт.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Вам сфоткать, яка спеціальність записана у мене в дипломі полутєха? )

Карочє, з того, що ми бачимо (воюють не робособаки, а шкіряні мішки) добре видно, куди рухається світ. Якщо вам цього не оче-видно - то ваші проблеми ))

я бачу що проблема в людях, а не роботах. і з точку зору війни сами "розумний" робот лише такий же самий інструмент як і палиця чи камінь. а світ рухається в бік розширення та охолодження. ну принаймні ця галактика.

Посилання на коментар

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

проблема в людях, а не роботах

Бінго! Роботам (як і циганам) нема за що воювати, бо у них нема 15 соток землі і купи цегли ) Це шкіряні біороботи мають ДНК-програму їбашитися за все це. І то не всі. )

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

з точку зору війни сами "розумний" робот лише такий же самий інструмент як і палиця чи камінь

Шось ви не дуже вірите в перемогу штучного інтелекту і остаточне вирішення проблеми зі шкіряними мішками ))

Посилання на коментар

Це залежить від того що вважати за штучний інтелект. Ми ж не про мовні моделі, які просто перебирають слова навіть не розуміючи їх сенсу )

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

що вважати за штучний інтелект.

Це коли машина здатна будувати логічні ланцюжки без внутрішніх протиріч. Але оскільки її навчають за своїм образом і подобою шкіряні мішки, у яких самих протиріччя в кожному другому реченні - то нічого гарного з того не вийде. )

Посилання на коментар

5 хвилин тому, vadimv сказав:

Це коли машина здатна будувати логічні ланцюжки без внутрішніх протиріч. Але осткільки її навчають за своєю подобою шкіряні мішки, у яких самих протиріччя в кожному другому реченні - то нічого гарного з того не вийде. )

Алюмен Олді. Там була концепція палітурки. Щось схоже на логічний алгоритм, який не приймав протиріч)

Але людям не подобалося, бо їм не дозволяли робити дурниць.

Змінено користувачем US7IGN
  • Хаха 1
Посилання на коментар

14 минут назад, US7IGN сказал:

Це залежить від того що вважати за штучний інтелект. Ми ж не про мовні моделі, які просто перебирають слова навіть не розуміючи їх сенсу )

Ось справжній ШІ, а не жалюгідні вироби Чат ЖПТ та Діп сік😈

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...