US7IGN Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого штучний інтелект може бути різним flibusta.is/b/619657 flibusta.is/b/506183 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого (змінено) 59 хвилин тому, sergio сказав: У мене так братєльнік у совку відкосиві від армії, а в Ізраїлі отримав повістку і відправився захищати Голанські висоти ) Змінено 2 лютого користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого Тільки що, vadimv сказав: У мене так братєльнік в совку відкосиві від армії, а в Ізраїлі отримав M-16 і відправився захищати Голанські висоти ) від долі не втечеш. хоча базових патернів тільки три - сховатися, бігти та битися. особисто мене завжди надихали більшовики - чудова організація та ефективна пропаганда. під таке завжди бабло давали. головне зібрати гарну базову команду 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 2 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 2 лютого Один я заметил, что после закрытия USAID, сидящий под пинкодом ухилянт, стал меньше появляться? 1 3 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 11 минут назад, vadimv сказал: У мене так братєльнік у совку відкосиві від армії, а в Ізраїлі отримав M-16 і відправився захищати Голанські висоти ) Я нормально, за допомоги військової кафедри відкосив. Зара дивлюсь деякі бложики з Ізраїлю. Навряд би там захотів жити. І справа тут не в палестинських терористах. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 4 години тому, DimaF сказав: О, ожил форум) 3 години тому, Vitaliy67 сказав: У меня очень медленно грузится 3 години тому, sergio сказав: пришлось заходить через задний проход 3 години тому, Alex2064 сказав: Пустили козла в огород 2 години тому, Canton сказав: Хер там плавал... Я, поки, поспостерігаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 6 минут назад, Скромный прораб сказал: Один я заметил, что после закрытия USAID, сидящий под пинкодом ухилянт, стал меньше появляться? Оказывается на сиське USAID даже сам Макс Кац сидит. 😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 1 хвилину тому, sergio сказав: Навряд би там захотів жити. І справа тут не в палестинських терористах Ще років 15 назад один багатий ірландець казав мені що хоче звалити в Австралію... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 13 хвилин тому, US7IGN сказав: особисто мене завжди надихали більшовики - чудова організація та ефективна пропаганда. під таке завжди бабло давали. головне зібрати гарну базову команду Та воно помітно, що більшовики, що хлопці ахмєтова - суть організоване злочинне угрупування, банда. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 6 хвилин тому, sergio сказав: Зара дивлюсь деякі бложики з Ізраїлю. Навряд би там захотів жити. І справа тут не в палестинських терористах. Заповідник совка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 19 хвилин тому, vadimv сказав: У мене так братєльнік у совку відкосиві від армії, а в Ізраїлі отримав M-16 і відправився захищати Голанські висоти ) Гурвіник (зніма з стіни гіпсового пірата). Жид? Шо мовчиш? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 1 хвилину тому, vadimv сказав: Та воно помітно, що більшовики, що хлопці ахмєтова - суть організоване злочинне угрупування, банда. Поки що ОПа міцно тримає позиції 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого Только что, US7IGN сказал: Ще років 15 назад один багатий ірландець казав мені що хоче звалити в Австралію... В мене бувший одногрупник(по дитячому садку) з Бриташки назад в Ірландію звалив (він там до бриташки довший час працював). Каже, що Англія вже не та. А на моє запитання, чому не до Канади, відповідів, що ну нафіг, то взагалі трудовий концтабір. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 1 хвилину тому, ozor сказав: Гурвіник (зніма з стіни гіпсового пірата). Жид? Шо мовчиш? Дружина-єврейка - це не тільки дружина, а ще й засіб пересування ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2 минуты назад, vadimv сказал: Заповідник совка. Та судячи з відосів, срач довкола суцільний. Дивився навіть нове, щось побудоване-все якось через дупу, неакуратно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого (змінено) 5 хвилин тому, sergio сказав: Та судячи з відосів, срач довкола суцільний. Дивився навіть нове, щось побудоване-все якось через дупу, неакуратно. Я коли вперше потрапив до Одеси, був у шоці, починаючи від куп сміття вздовж дороги, і закінчуючи знаменитими одеськими двориками у аварійному стані і повному срачі ) Потім вже побачив у Каїрі гори сміття заввишки з 5-поверховий будинок )) Після цього срач і розруха в Італії вже не вражають, а Іспанія взагалі здається чистенькою і акуратною ))) Змінено 2 лютого користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого (змінено) 1 час назад, Скромный прораб сказал: Один я заметил, что после закрытия USAID, сидящий под пинкодом ухилянт, стал меньше появляться? взагалі то саме кацапи пов'язують не аби які сподівання з закриттям USAID. Тож , кацапе , ти вкотре зпалився . Змінено 2 лютого користувачем Бездомный 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 7 минут назад, vadimv сказал: Я коли вперше потрапив до Одеси, був у шоці, починаючи від куп сміття вздовж дороги, і закінчуючи знаменитими одеськими двориками у аварійному стані і повному срачі ) Потім вже побачив у Каїрі гори сміття заввишки з 5-поверховий будинок )) Після цього срач і розруха в Італії вже не вражають, а Іспанія взагалі здається чистенькою і акуратною ))) Звідки там взятись сміттю, якщо коли був в Іспанії склалось враження, що там взагалі людей немає. Тобто вони може і є, але сидять по хатах з опущеними ролокасетами від спеки. І без зайвої потреби не виходять на вулицю. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого (змінено) 3 хвилини тому, sergio сказав: коли був в Іспанії склалось враження, що там взагалі людей немає. Тобто вони може і є, але сидять по хатах з опущеними ролокасетами від спеки. І без зайвої потреби не виходять на вулицю. Вони всі на пляжі ))) Змінено 2 лютого користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 19 минут назад, vadimv сказал: Вони всі на пляжі ))) Ого. Старіше за івно мамонта. 😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 5 хвилин тому, sergio сказав: Ого. Старіше за івно мамонта. 😺 Зате текст актуальний, як ніколи ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 1 хвилину тому, vadimv сказав: Зате текст актуальний, як ніколи ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого Только что, vadimv сказал: Зате текст актуальний, як ніколи ) 2 минуты назад, vadimv сказал: Зате текст актуальний, як ніколи ) Отож... muztext.com/lyrics/4857600-righeira-vamos-a-la-playa Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 2 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 2 лютого 35 минут назад, Бездомный сказал: Тож , кацапе , ти вкотре зпалився . И как теперь жить((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 56 минут назад, vadimv сказал: Та воно помітно, що більшовики, що хлопці ахмєтова - суть організоване злочинне угрупування, банда. МВС - найбільше ОЗУ в державі. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз