Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня Тільки що, DmiVady сказав: Схоже травневі шашлики скасовуються: Президент України Володимир Зеленський назвав ініціативу президента Росії Володимира Путіна про перемир'я на три дні до 9 травня театральною постановкою. Він відкинув пропозицію Путіна. Про це Зеленський сказав у суботу, 3 травня, під час спілкування з журналістами. Хоча в Госдепа є ще кілька днів показати де взуттєва крамниця ... Навпаки, це дає шанс. І я сильно сумніваюсь, що це не було погоджено з Госдепом:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 14 часов назад, tort сказал: шось я заплутався: з конкретно чиєї смерті твоя радість - "жида"(с) чи ганула? Вчора цей твій ганул був "нациком підзаборним"(с), а тепер він у тебе вже "жид"(с). Це як? ти чи від балди епітети вішаєш чи якась ідеологія мається в твоїй макітрі? Нормальный украинец дочку Сарой не назовет. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня (змінено) 11 часов назад, Бездомный сказал: "русскій мір" він такий - шизофренічний Причем тут русский мир, все по фактам. С чего это вы решили что ваша версия событий верна а версия других украинцев - нет. Смотрите не окажитесь в сильном меньшинстве. А я думаю так и будет. Я в отличие от вас не Высоцького слушаю а украинские песни. Вот по теме как раз youtu.be/sW4BrJHZBmE?si=XVNcPr467GZB1qTw Песня про нациков которые бабло гребут себе на роверы и x5: youtu.be/pwq5MQLKcwQ?si=x3CRgiL0sS9pLBcz Змінено 3 травня користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 4 хвилини тому, US7IGN сказав: ну мобілізація це не стільки про оборону, а більше про бізнес. Це взагалі не про оборону. При таких методах мобілізації треба вводити загороджувальні загони, щоб було про оборону. Але схоже, що для цього ще не дозріли. Але вже десь там... Дощ змащує кулемет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня (змінено) 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Навпаки, це дає шанс. І я сильно сумніваюсь, що це не було погоджено з Госдепом:) Шанс на що, не зрозумів ... В Госдепі в мене своїх людей нема ) хз що там погодили, перефразуючи вас: "Зеленського треба ебсти так, щоб він не встиг заволати по усіх пабліках", тоді все проходить швидко і по плану ... хоч воно мені й не подобається ... в триденному спокої я великого зиску не бачу, бо не маю інформації оцінити + та -. Змінено 3 травня користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня (змінено) 13 часов назад, tort сказал: а на якому смітнику ти нажерся цього рашистського лайна? В "аргумєнтах і фактах" прочитав? (18+ IQ100+) пс: здається у нас на форумі завелося ватно-рашистське бінго останнім часом шось забагато раша фейків тулить цей поц людям Просто внимательно смотрел ролики гавнула вот и все. Iq 100 у тебя, у меня клоун своя IT компания с украинским названием, так на всякий случай. А ты - шуруповёрт по 50 гривен. Змінено 3 травня користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Це взагалі не про оборону. При таких методах мобілізації треба вводити загороджувальні загони, щоб було про оборону. Але схоже, що для цього ще не дозріли. Але вже десь там... Дощ змащує кулемет Поки, що загороджувальні загони на західних кордонах. Загалом війну виграє той, в кого будуть кращі загороджувальні загони, в рашки, чи нас. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Шанс на що, не зрозумів ... В Госдепі в мене своїх людей нема ) хз що там погодили, перефразуючи вас: "Зеленського треба ебсти так, щоб він не встиг заволати по усіх пабліках", тоді все проходить швидко і по плану ... хоч воно мені й не подобається ... Шанс на перемир'я 30 днів, як заявив Зеленський. Путіну потрібен цей парад з представниками багатьох країн. Якщо більшість відмовляться, як Фіцо і Орбан - це буде геополітична поразка. Знову ж таки, українці розглядають цю війну, як екзестенціальну для РФ, але це не так. Цілі РФ більш глобальні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 8 хвилин тому, DmiVady сказав: Шанс на що, не зрозумів ... В Госдепі в мене своїх людей нема ) хз що там погодили, перефразуючи вас: "Зеленського треба ебсти так, щоб він не встиг заволати по усіх пабліках", тоді все проходить швидко і по плану ... хоч воно мені й не подобається ... в триденному спокої я великого зиску не бачу, бо не маю інформації оцінити + та -. там же питання не в спокої, а в тому що це інформаційна складова все тієї ж війни. і здатності воювати на інформаційному фронті очікувано не видно. 6 хвилин тому, sergio сказав: Поки, що загороджувальні загони на західних кордонах. Загалом війну виграє той, в кого будуть кращі загороджувальні загони, в рашки, чи нас. а у рашки вони взагалі є? якісь такі недолугі, музейними експонатами та чмобіками воюють, але чомусь по три села за тиждень займають 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Знову ж таки, українці розглядають цю війну, як екзестенціальну для РФ, але це не так. ви кого зараз українцями назвали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 1 минуту назад, US7IGN сказал: там же питання не в спокої, а в тому що це інформаційна складова все тієї ж війни. і здатності воювати на інформаційному фронті очікувано не видно. а у рашки вони взагалі є? якісь такі недолугі, музейними експонатами та чмобіками воюють, але чомусь по три села за тиждень займають ви кого зараз українцями назвали? Спецназ Ахмат. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 6 хвилин тому, sergio сказав: Поки, що загороджувальні загони на західних кордонах. Загалом війну виграє той, в кого будуть кращі загороджувальні загони, в рашки, чи нас. В рашці не буде загороджувальних загонів. Я спілкувався з багатьма кацапами на початку війни, це нереально. Буде масовий саботаж. Кацапи все це прекрасно розуміють, тому перейшли на грошову мотивацію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 4 хвилини тому, US7IGN сказав: ви кого зараз українцями назвали? Та не вас же:) Мій прапрадід чи прапрапрадід з Чернігівщини був козаком і мав у володінні десяток сіл. Чекаю, коли мені їх повернуть, як в країнах Балтії:) А у вас шо тут було? Хіба уси, хвост і жодних документів:)) Ваша Родіна в Архангельску чи в Варшаві. Хоча один хєр, все одно не ваше:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 16 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Шанс на перемир'я 30 днів, як заявив Зеленський. Путіну потрібен цей парад з представниками багатьох країн. Якщо більшість відмовляться, як Фіцо і Орбан - це буде геополітична поразка. Добре, зрозумів вашу думку, якщо це спрацює, то це буде непогано: за 30 днів можна гарних фортифікацій нарити, якщо не тупити, та особовий склад ротувати та підготувати. 17 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Знову ж таки, українці розглядають цю війну, як екзистенціальну для РФ, але це не так. Цілі РФ більш глобальні. Згоден цілком, але ... По роботі я постійно моніторю військові (по своєму напрямку) російські пабліки, іноді, коли тема цікава, заглядаю й у коменти ... так от: процент упоротих там теж дуже великий, тільки вони розмахують там кокошниками, а не як наші: мовою та вишиванками ... по розумовому рівню їх пости як і у наших: десь на рівні агресивного дебіла ... але їх багато ... а може то боти ... хз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 16 минут назад, Dmitriy_S сказал: рашці не буде загороджувальних загонів. Я спілкувався з багатьма кацапами на початку війни, це нереально. Буде масовий саботаж. Підуть як барани на заклання і загонів не треба Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та не вас же:) Мій прапрадід чи прапрапрадід з Чернігівщини був козаком і мав у володінні десяток сіл. Чекаю, коли мені їх повернуть, як в країнах Балтії:) А у вас шо тут було? Хіба уси, хвост і жодних документів:)) Ваша Родіна в Архангельску чи в Варшаві. Хоча один хєр, все одно не ваше:) Про віджаті комуняками землю, млини і все таке я теж чув, але моїм воно ніколи не було. Я взагалі не маю дурної звички щось цінне на себе оформлювати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня (змінено) Президента Сербии госпитализировали в Военно-медицинскую академию в Белграде ======================================================== на 9 травня не чекати ? Это чтобы не лететь на 9 мая? Ну а чо? Вполне легитимное объяснение. Очень хотел, ну очень. Но доктора не велят Змінено 3 травня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 3 хвилини тому, DmiVady сказав: за 30 днів можна гарних фортифікацій нарити, якщо не тупити, та особовий склад ротувати та підготувати Кацапи це постійно роблять не чекаючи ніяких особливих приводів. Недолугі, що з них взяти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 6 хвилин тому, US7IGN сказав: Про віджаті комуняками землю, млини і все таке я теж чув, але моїм воно ніколи не було. Я взагалі не маю дурної звички щось цінне на себе оформлювати А коти злопамятні. Надіюсь ваши пращури з Росії в мене нічого на Чернігівщині не віджали:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня Робот ухилянт lux.fm/u-kitayi-robot-gumanoyid-zbozhevoliv-pid-chas-prezentaciyi--video-viklikalo-hvilyu-reakcij_n181346 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня (змінено) 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: А коти злопамятні. Надіюсь ваши пращури з Росії в мене нічого на Чернігівщині не віджали:) Мабуть ви мене знову з бездомним сплутали youtu.be/_SgcHaz58BQ?si=LWiVF7ojJrQepoxB Змінено 3 травня користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Кацапи це постійно роблять не чекаючи ніяких особливих приводів. Недолугі, що з них взяти Є таке, але ... одна справа, ротуватися та копатися, коли в тебе над головою висять, наприклад, "Птахи Мадяра" , і зовсім інша , коли це робиться на чіле, технікою та у футболках. Рік тому на зустрічі з товаришами, що трошки роблять росіян сумними, почув гарний приклад: їх перекинули на новий напрямок, вони вийшли на позиції, підняли "очі ", подивились на російську сторону , а там (майже пряма мова): "стоїть отакенне підар-місто, все в ходах, і підари на чіле у трусах загоряють". Що робив попередній український підрозділ на тому місці: невідомо, а що зробили наші хлопці: знають вони, Бог, та їх командування) Пляж точно було закрито ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Є таке, але ... одна справа, ротуватися та копатися, коли в тебе над головою висять, наприклад, "Птахи Мадяра" , і зовсім інша , коли це робиться на чіле, технікою та у футболках. Рік тому на зустрічі з товаришами, що трошки роблять росіян сумними, почув гарний приклад: їх перекинули на новий напрямок, вони вийшли на позиції, підняли "очі ", подивились на російську сторону , а там (майже пряма мова): "стоїть отакенне підар-місто, все в ходах, і підари на чіле у трусах загоряють". Що робив попередній український підрозділ на тому місці: невідомо, а що зробили наші хлопці: знають вони, Бог, та їх командування) Пляж точно було закрито ) Коли кацапи відмовилися від чмобиків то це було лише одним з елементів , коли вони якісно та системно змінили підхід до війни, оскільки не мали мети програвати. Що якісно та системно змінилося після невдалого контрнаступу, швидкоплинної хвороби та відставки/ротації Залужного? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Є таке, але ... одна справа, ротуватися та копатися, коли в тебе над головою висять, наприклад, "Птахи Мадяра" , і зовсім інша , коли це робиться на чіле, технікою та у футболках. Рік тому на зустрічі з товаришами, що трошки роблять росіян сумними, почув гарний приклад: їх перекинули на новий напрямок, вони вийшли на позиції, підняли "очі ", подивились на російську сторону , а там (майже пряма мова): "стоїть отакенне підар-місто, все в ходах, і підари на чіле у трусах загоряють". Що робив попередній український підрозділ на тому місці: невідомо, а що зробили наші хлопці: знають вони, Бог, та їх командування) Пляж точно було закрито ) Цікаво, чи представляєте ви скільки було таких факапів з нашого боку? На жаль, хом'ячкам війна представляється сильно однобічно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня Тільки що, Dmitriy_S сказав: Цікаво, чи представляєте ви скільки було таких факапів з нашого боку? На жаль, хом'ячкам війна представляється сильно однобічно. Маю звичку не "представляти" а спиратися на більш-менш перевірені данні ) Тому впевнено можу сказати тільки про декілька, з кількох напрямків, а чи були подібні "договорняки" системою, то питання до СБУ та до "гестапо", я не маю даних. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Цікаво, чи представляєте ви скільки було таких факапів з нашого боку? На жаль, хом'ячкам війна представляється сильно однобічно. з точки зору безпеки краще взагалі до лінії фронту ближче 100км не наближатися, а якщо випадково туди потрапили - негайно з'їбати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз