Nikolay Cherednichenko Опубліковано: учора в 08:07 Поділитись Опубліковано: учора в 08:07 2 минуты назад, Бездомный сказал: не суйте мені цього людожера нє надо крічать, я понімаю слов))) не думав що ви такий вразливий 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 08:08 Поділитись Опубліковано: учора в 08:08 (змінено) 6 хвилин тому, Бездомный сказав: не суйте мені цього людожера . жид - нормальна назва та самоназва цього народу в слов'янських мовах - польській , словацікій , чеській , українській мові . в України слово ""жид" викинули з вжитку лише коли за слово "жид" почали вбивати bf.in.ua/rasa-etnichna-chy-natsionalna-nalezhnist/ievrei/ Таких, як ти, я особисто, вважаю класичними жидами -- не плутати з євреями. Змінено учора в 08:09 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 08:10 Поділитись Опубліковано: учора в 08:10 (змінено) 22 минуты назад, Nikolay Cherednichenko сказал: нє надо крічать, я понімаю слов))) не думав що ви такий вразливий кому сподобаються натяки на нацистські погляди ..? сваритися з ними не слід . але й забувати все , що жиди накоїли в Україні - не можна . Змінено учора в 08:30 користувачем Бездомный 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: учора в 08:10 Поділитись Опубліковано: учора в 08:10 (змінено) 4 минуты назад, 7351 сказал: bf.in.ua/rasa-etnichna-chy-natsionalna-nalezhnist/ievrei/ Таких, як ти, я особисто, вважаю класичними жидами -- не плутати з євреями. то як "хаааахли" і "українці"... млять, там же так і написано , геть сліпий зробивсє, вибачте Змінено учора в 08:12 користувачем Nikolay Cherednichenko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 08:11 Поділитись Опубліковано: учора в 08:11 (змінено) 6 часов назад, 7351 сказал: bf.in.ua/rasa-etnichna-chy-natsionalna-nalezhnist/ievrei/ Таких, як ти, я особисто, вважаю класичними жидами -- не плутати з євреями. А тлумачні словники за часи совдепії писали жиди , причетні до системного геноциду українців . Чомусь в Польщі , Чехиї , Словаччині , Литві - слово "жид" не застаріло . Може тому , що там жиди не спромоглися знищити понад 70 % аборигенного населення ? Ще раз - жодної юдофобії - лише голі факти . і так - в мене нема жодних проблем з тим , що президент України - єврей . Змінено учора в 14:15 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 08:15 Поділитись Опубліковано: учора в 08:15 1 хвилину тому, Бездомный сказав: А тлумачні словники за часи совдепії писали жиди , причетні до системного геноциду українців . Які етноси есересер не були причетні до "системного геноциду українців "? Зможеж відповісти з беззаперечними доказами, а не викручуватись, як ...(ти зрозумів)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 08:17 Поділитись Опубліковано: учора в 08:17 (змінено) 9 минут назад, 7351 сказал: Які етноси есересер не були причетні до "системного геноциду українців "? Зможеж відповісти з беззаперечними доказами, а не викручуватись, як ...(ти зрозумів)? троцький , хатаєвич , каганович - навіть цих трьох прізвищ вистачило б . А був ще й Андропов . Не я перший розпочав : на , послухай ( а ще каменти жидів почитай ) , та замовкни . Змінено учора в 08:25 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 08:20 Поділитись Опубліковано: учора в 08:20 (змінено) 15 хвилин тому, dr.alf сказав: Або ще було в пам'яті "віддати трішки, шоб не войни не трапилось", закінчилось набагато більшими втратами. Територіальний інстинкт - він такий, йому тільки подавай lebensraum 15 хвилин тому, dr.alf сказав: Доречі, на тих островах кілька тисяч мешканців, їх потрібно було теж подарувати чи вивозити до альбіону? Я от взагалі не розумію такого ставлення до людей, як до худоби - типу що з ними робити - "подарувати чи вивозити". Самі приперлися - самі хай і думають, що їм робити. Бо інакше можна дійти до "защіти рускаязичних". Змінено учора в 08:22 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 08:20 Поділитись Опубліковано: учора в 08:20 4 хвилини тому, Бездомный сказав: А тлумачні словники за часи совдепії писали жиди , причетні до системного геноциду українців . Чомусь в Польщі , Чехиї , Словаччині слово "жид" не застаріло . Може тому , що там жиди не спромоглися знищити понад 70 % аборигенного населення ? Ще раз - жодної юдофобії - лише голі факти . і так - в мене нема проблем з тим , що президент України - єврей . Тобто в "системному геноциду українців" в есересер ти звинувачувачуєш виключно евреїв? Тобто, можеш це беззаперечно довести? Чи ти просто рашапропагандрон і працюєш проти України на корись вбивць українських дітей? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 08:25 Поділитись Опубліковано: учора в 08:25 7 хвилин тому, 7351 сказав: Які етноси есересер не були причетні до "системного геноциду українців "? Зможеж відповісти з беззаперечними доказами, а не викручуватись, як ...(ти зрозумів)? 5 хвилин тому, Бездомный сказав: троцький , хатаєвич , каганович - цих трьох прізвищ вистачило б . А був ще й Андропов . на , послухай Відповіді на конкретне питання не має. Тобто, ти для мене рашапропагандон і працюєш проти України. Ще і розпалюєш міжнаціональну ворожнечу всередині України під час війни... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 08:27 Поділитись Опубліковано: учора в 08:27 (змінено) 8 минут назад, 7351 сказал: розпалюєш міжнаціональну ворожнечу всередині України під час війни... може це громадянин кацапі - лисий кацапощелепний жид Солонін розпалює всередині України під час війни міжнаціональну ворожнечу ? Змінено учора в 08:34 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 08:32 Поділитись Опубліковано: учора в 08:32 4 хвилини тому, Бездомный сказав: може це громадянин кацапі - лисий кацапощелепний жид Солонін розпалює всередині України міжнаціональну ворожнечу ? Не викручуйся, як ... (ти зрозумів) і відповідай за свої слова. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 08:35 Поділитись Опубліковано: учора в 08:35 (змінено) 5 часов назад, 7351 сказал: Не викручуйся, як ... (ти зрозумів) і відповідай за свої слова. я ж кажу - не я перший розпочав . ви чули ? Солоніну не соромно за знищення жидами понад 70 % українців - на його думку це українці самі себе знищували Змінено учора в 14:16 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: учора в 08:36 Поділитись Опубліковано: учора в 08:36 39 хвилин тому, 7351 сказав: Обравши ганьбу у 2014 році так. нагадати хто зупиняв українських військових? 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 08:41 Поділитись Опубліковано: учора в 08:41 x.com/Zn_Portnova/status/1932711798639112442 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 08:49 Поділитись Опубліковано: учора в 08:49 5 хвилин тому, vbb сказав: так. нагадати хто зупиняв українських військових? Нагадайте, як в 2014 році завезені росіяни разом з місцевими маргіналами зупиняли колони українських військових, які в порушення закону та статуту ЗСУ були відправлені без супроводу поліції (впевнений, що навмисно). Якщо це не свідоме розповсюдження рашапропаганди -- давайте посилання на рішення українських судів де вказано громадянство всіх тих, хто зупиняв. Чому на неокупованих територіях Донецької та Луганської областей, після 2015 року такого не було? -- впевнений, відповісти не зможете. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 08:53 Поділитись Опубліковано: учора в 08:53 (змінено) 5 минут назад, 7351 сказал: Нагадайте, як в 2014 році завезені росіяни разом з місцевими маргіналами зупиняли колони українських військових, які в порушення закону та статуту ЗСУ були відправлені без супроводу поліції (впевнений, що навмисно). Якщо це не свідоме розповсюдження рашапропаганди -- давайте посилання на рішення українських судів де вказано громадянство всіх тих, хто зупиняв. Чому на неокупованих територіях Донецької та Луганської областей, після 2015 року такого не було? -- впевнений, відповісти не зможете. в 2014 му у Старобєльску такого не сталося тому , що місцеві натовкли кацапам пику а даунбасямби виявилися зрадниками майже поголовго - я з 2014 втиг наспілкуватися з ними тилефоном та у вк донесхочу Змінено учора в 08:55 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 08:59 Поділитись Опубліковано: учора в 08:59 4 хвилини тому, Бездомный сказав: а даунбасямби виявилися зрадниками майже поголовго - я з 2014 втиг наспілкуватися з ними тилефоном та у вк донесхочу Брехня рашапропагандонів. Чи здивуєш посиланнями на рішення українських судів на декілька мільйонів мешканців українського Донбасу? Ти часом не ...(ти зрозумів)? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 09:03 Поділитись Опубліковано: учора в 09:03 (змінено) x.com/Zn_Portnova/status/1932692271050391823 Змінено учора в 09:04 користувачем 7351 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 09:13 Поділитись Опубліковано: учора в 09:13 36 хвилин тому, Бездомный сказав: я ж кажу - не я перший розпочав . militarnyi.com/uk/news/rosiyany-verbuyut-serbiv-dlya-provokatsij-u-frantsiyi/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 09:19 Поділитись Опубліковано: учора в 09:19 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: учора в 09:24 Поділитись Опубліковано: учора в 09:24 28 хвилин тому, 7351 сказав: посилання на рішення українських судів Цитата мешканець села Миколаївка (окупована територія Луганської області) Микола Рубан визнав, що підірвав військовослужбовців Збройних сил України 17 січня 2015 року на блокпосту сил АТО в Станиці Луганській. 30 березня 2016 року визнали винним у злочинах, передбачених ч. 3 ст. 258 (“вчинення терористичного акту, що призвів до загибелі людини”) та ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 258 (“незакінчений замах на повторне вчинення терористичного акту”) Кримінального кодексу України. Терориста засудили до 15 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного майна novynarnia.com/2021/03/29/vyznav-scho-pidirvav/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 09:31 Поділитись Опубліковано: учора в 09:31 (змінено) Ще роздадуть мечі і буде чим захищати сумщину😎 prozorro.gov.ua/uk/tender/UA-2025-06-06-009026-a Змінено учора в 09:38 користувачем sergio 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 09:33 Поділитись Опубліковано: учора в 09:33 (змінено) 9 хвилин тому, vbb сказав: novynarnia.com/2021/03/29/vyznav-scho-pidirvav/ Тобто, вдаєте дурника? -- чекаю відповідь на моє питання. Вам накидати рішень судів про діверсантів та навідників з мешканців різних областей України після 24 лютого 2022 року? -- чи спробуєте самі пошукати? Таки пробуєте розповсюджувати рашапропаганду? -- подобається? Змінено учора в 09:34 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 09:37 Поділитись Опубліковано: учора в 09:37 (змінено) 5 годин тому, US7IGN сказав: в тому-то і справа, що філософія боксера сильно відрізняється від наприклад борця. боксер підставляє їбало і їбашиться в розрахунку що його їбало міцніше, а борець думає і використовує силу і масу ворога кидаючи його на його ж тупу голову всією масою його тіла. ніколи не забуду як мала на якихось змаганнях кинула через плече хлопа на голову вищого за неї, а той впав і не одразу підвівся. пішов в соплях шукати інший спорт. гарний урок для неї на все життя... Донька молодець! ) С боксом трошки не так, але то ладно ) В дитинстві та юності я займався ударкою, і боксом теж, маю уявлення, і боротьбу пробував, все корисноє ) 5 годин тому, US7IGN сказав: ну більшість же його вважає інструментом на всі випадки, і продавці саме так позиціонують. Поки що я притаманне та корисне використання бачив як, у тому числі(а ще багато функцій), перекладача технічних та наукових текстів з радіофізики. Для спеца, який не дуже "спікає" мати під рукою цілодобово налаштованого перекладача, який "шарить" у темі, за 20 баксів у місяць (така ж такса?) то є, як на мене, корисноє. Нюанс у тому, що для того щоб "зробити помічника", людині, яка навчає того перекладача ... тре гарно-гарно розбиратися у тій же радіофізиці. Тоді поступово з ШІ помічник вийде, інакше це буде "Даннінг з Крюгером який переклав та прочитав 1000 книжок" ))) Довго здається, але ... звичайна дівчинка-перекладач зовсім не шарить у фізиці ...чи в авто тощо ... тож не зможе нормально "у спеціалізованого тексту", херня вийде, а не корисний переклад. Я так скажу, і літературного тексту можуть не так багато перекладачів ))) читаєш, і розумієш, що "підстрочники" ... але то таке ... Змінено учора в 09:41 користувачем DmiVady опіськи) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз