Nic-олаевна Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Яка у всіх краса 😍 У мене поки що нема чим похвалитися. Осінню посадила проліски і першоцвіт, то вони всі зійшли по 1 рослинні і нема прямо от яскравої галявини для гарного фото. Чекаю на тюльпани, от вони мають порадувати. В моєму кліматі ще сніг деінде не розтанув)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому В 27.03.2026 в 07:15, Сарочка сказал: . І ось саме протів такіх « народних» методів , тому я вступила в доволі агресивній спосіб ведення діалогу. Ще раз вибачаюсь, при нагоді, бо мені таке не доставляє задоволення. Аня, та не переймайтеся, проїхали. Я ваш допис сприйняла як "Аню порвало" і агресії на свою адресу не вбачаю. Я теж проти всякої хімії в землю, але буває всяке, як от мій чоловік, який зробив те без мого відома. Про гербіцид скажу, що іноді без них ніяк. У нас з чоловіком "на обслуговуванні" багато могил родичів на цвинтарі, тому там я бризкаю обов'язково пару раз за літо, щоб не псувалися пам'ятники і плитка, да і мені нема коли їздити на постійні прополки. За будинком, за гаражем, теж бризкаю, бо кропива з мене зростом якось не визиває у мене екологічних думок. Навіть на самому огороді вдягаю гумові рукавички і мажу цілеспрямовано берізку. У нас її стільки, що якщо так не робити, то огороду взагалі не буде, вона суцільним ковром. І крім гербіциду, її ніщо не бере. Навіть він її тримає тимчасово, і тільки так я даю змогу культурним рослинам дати час на розвиток, а тоді вже берізку не мажу, а просто видираю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 27.03.2026 в 21:48, Сарочка сказав: Робустум ? Котрий бамбуком іноді називають? у мене є те, що насправді бамбук ( 2 сорти), він мені дуже подобається, також повзе, але я його посадила там, де він нікому не заважає.. ці морози він не витримав і обмерз до рівня снігу, але до -12 він спокійно зеленіє і взимку і дуже швидко відновлюється, що надихає 24 хвилини тому, Nic-олаевна сказав: Яка у всіх краса 😍 У мене поки що нема чим похвалитися. Осінню посадила проліски і першоцвіт, то вони всі зійшли по 1 рослинні і нема прямо от яскравої галявини для гарного фото. Чекаю на тюльпани, от вони мають порадувати. В моєму кліматі ще сніг деінде не розтанув)) у мене вчора останній сніг розтанув, мала починати робити оту квіткову галявину, копнула а земля мерзла😪, а там де сонце і горбочок, нарцисси вже бутони викинули ...прям казка 12 місяців🤣 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз