ss22sv Опубліковано: 31 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2023 Потрібна шафа-купе в спальню, розміри Ш - 2600, В - 2750, Г - 480. Матеріал - двосторонній білий МДФ Egger Platinum. Фасади - рефлекторне скло графіт. Враховуючи невелику глибину шафи, потрібна розсувна система, яка дозволить максимально зберегти корисний простір Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
poligrafist Опубліковано: 31 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2023 Я думаю що всі розсувні системи "з'їдають" десь 100 мм. Але я можу чогось не знати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 31 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2023 Глубина не маловата? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ss22sv Опубліковано: 1 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2023 7 часов назад, Dendnepr сказал: Глубина не маловата? согласен,маловата -но глубже не получится. Поэтому и интересуюсь какую раздвижную систему выбрать в таком случае Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 1 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2023 2 години тому, ss22sv сказав: согласен,маловата -но глубже не получится. Поэтому и интересуюсь какую раздвижную систему выбрать в таком случае Будь яка система забере від 5 до 8 см. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ss22sv Опубліковано: 1 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2023 5 часов назад, BugS сказал: Будь яка система забере від 5 до 8 см. Я звертався до одного з виробників прорахувати шафу с розсувною системою Starke Glatt - по його розрахунках система забере 18см - тобто глибина шафи складе 30см. Від 5 до 8см мене влаштовує Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 1 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2023 6 годин тому, ss22sv сказав: Я звертався до одного з виробників прорахувати шафу с розсувною системою Starke Glatt - по його розрахунках система забере 18см - тобто глибина шафи складе 30см. Від 5 до 8см мене влаштовує Тоді робіть звичайну систему з направляючими для 2-х дверей, вона займає 8 см плюс бажано додати мінімум 1 см між полками та розсувними дверями (я собі додавав 2 см). Також маю більш вартістну приховану розсувну систему, там реально 5 см. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ss22sv Опубліковано: 1 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2023 59 минут назад, BugS сказал: Також маю більш вартістну приховану розсувну систему, там реально 5 см. Яку саме? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 1 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2023 3 хвилини тому, ss22sv сказав: Яку саме? CAIMI MASTER UNIVERSAL Extra Mini Light Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volf-84 Опубліковано: 1 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2023 В 31.03.2023 в 14:14, ss22sv сказал: Враховуючи невелику глибину шафи, потрібна розсувна система, яка дозволить максимально зберегти корисний простір. Коли потрібно як змога більше глибини. Але з фасадами треба міркувати в вашому випадку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ss22sv Опубліковано: 2 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2023 10 часов назад, BugS сказал: CAIMI MASTER UNIVERSAL Extra Mini Light Також цікавився цією системою - на жаль ніхто не завозить в Україну зараз.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ss22sv Опубліковано: 2 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2023 9 часов назад, volf-84 сказал: Коли потрібно як змога більше глибини. Але з фасадами треба міркувати в вашому випадку Така система не підійде - при відкриванні дверей будуть упиратися в тумбочку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volf-84 Опубліковано: 2 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2023 kronas.com.ua/ua/razdvizhnye-sistemy-416/razdvizhnye-sistemy-hettich--721/sistema-top-line-l/komplekt-topline-l-na-2-dveri-perednjaja-sprava-s-dempferom-v-obe-storony-l4000 Подивіться цей варіант. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volf-84 Опубліковано: 2 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2023 Але в другому випадку потрібно перепланувати наповнення шафи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volf-84 Опубліковано: 2 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2023 12 часов назад, ss22sv сказал: Така система не підійде - при відкриванні дверей будуть упиратися в тумбочку Але в другому випадку потрібно перепланувати наповнення шафи. Якщо підійде. Допоможу знижкою на " КРОНАС " Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VLADIMIR.T Опубліковано: 23 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2023 На майбутнє. Коли, кому буде потрібна економія простору глибини шафи купе. Система існує її розмір на фото. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VLADIMIR.T Опубліковано: 23 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2023 На майбутнє. Коли, кому буде потрібна економія простору глибини шафи купе. Система існує її розмір на фото. А так вона виглядає в реалі. Кому буде потрібно ? Звертайтесь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svetlana Maluk Опубліковано: 19 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2024 Вітаю Чи стикався хтось з подібними системами, щоб двері так складалися (паралельно корпусу)? Чи можна таку купити в Україні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз