GALKIN DMITRY Опубліковано: 8 листопада Поділитись Опубліковано: 8 листопада (змінено) Не було сонячного кабеля, а на існуючий 34А забагато. Профіля вже встановив буде час доставлю панелі. Змінено 8 листопада користувачем GALKIN DMITRY Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 8 листопада Поділитись Опубліковано: 8 листопада 53 минуты назад, GALKIN DMITRY сказал: на існуючий 34А забагато То я не один такої думки шо заводяться два стрінги окремо і з'єднуються вже біля інвертора 😎 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 8 листопада Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 37 минут назад, SantehnikPPR100 сказал: То я не один такої думки шо заводяться два стрінги окремо і з'єднуються вже біля інвертора 😎 Та вроде другой мысли и быть не может, еще и фьюзы свои на каждый стринг, автомат уже стоял один на нем как раз и объединял Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 8 листопада Поділитись Опубліковано: 8 листопада (змінено) Чо? © 🙃 А Y конектори кому продають(?) 🤪 Mib, а "шнурком від принтера" є вірогідність спалити шось при підключенні до usb ? Чи це так все і розраховано виробником? Змінено 8 листопада користувачем SantehnikPPR100 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 8 листопада Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 8 минут назад, SantehnikPPR100 сказал: Чо? © 🙃 А Y конектори кому продають(?) 🤪 Не мне 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stvs One Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Підкажіть як в SRNE HF2430S60-100 настроїть floating charge voltage, раніше на повмр все працювало чітко, тиждень як замінив його на срне. Проблема в тому що після зарядки акумів (ліфепо 280аг 8с+jk 200a) він просто вимика зарядку і акуми звалюються в 26.6 приблизно, потім знову вмикається зарядка, FCV повинен підтимувати напругу скажем 27.4в на акумі постійно, але мій інвертор тупо ігнорує цей параметр... це у всіх так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, Stvs One сказав: Підкажіть як в SRNE HF2430S60-100 настроїть floating charge voltage, раніше на повмр все працювало чітко, тиждень як замінив його на срне. Проблема в тому що після зарядки акумів (ліфепо 280аг 8с+jk 200a) він просто вимика зарядку і акуми звалюються в 26.6 приблизно, потім знову вмикається зарядка, FCV повинен підтимувати напругу скажем 27.4в на акумі постійно, але мій інвертор тупо ігнорує цей параметр... це у всіх так? Флоат будет работать только в юзер батареи. В лифепо флоат не нужен и настройки не применяются. Кроме того, зачем вам поддерживать 27.4? Вроде число не из магических, хотя в нумерологии не силен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stvs One Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 минут назад, ЯД сказал: Флоат будет работать только в юзер батареи. В лифепо флоат не нужен и настройки не применяются. Кроме того, зачем вам поддерживать 27.4? Вроде число не из магических, хотя в нумерологии не силен. В настройках зараз юзер батарея, всеодно не робе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 18 минут назад, Stvs One сказал: Підкажіть як Не працює, тільки в USE , в інструкції є таблиця з напругами (сторінка 34). По пункту [11] теж ж пояснення в інструкції. Для залізофосфату не є важливим режимом. Так мабуть виробник вирішив. Тобто працює тільки коли 11 = 9 Змінено 2 години тому користувачем SantehnikPPR100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stvs One Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 29 минут назад, SantehnikPPR100 сказал: Тобто працює тільки коли 11 = 9 виходить інших варіантів нема його полюдськи настроїть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Я режими свинця не випробував. Та й не треба мені - в мене NMC. Хотів шоб сонце довше не відмикалось, бо воно ж зарядило і висить впусту а інвертор аккум жере до пункта 37... Та й вам воно не треба мабуть якщо батарея не розбалансована - смисл в тому флоат? (26.6-26.7 В. то soc 100% для lifepo4 в спокої) Змінено 1 година тому користувачем SantehnikPPR100 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз