Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

SRNE HF2430S60-100 Накопление опыта использования

mib

Рекомендовані повідомлення

Не було сонячного кабеля, а на існуючий 34А забагато. Профіля вже встановив буде час доставлю панелі.

Змінено користувачем GALKIN DMITRY
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

53 минуты назад, GALKIN DMITRY сказал:

на існуючий 34А забагато

То я не один такої думки шо заводяться два стрінги окремо і з'єднуються вже біля інвертора 😎

• Лайк 2
Посилання на коментар

37 минут назад, SantehnikPPR100 сказал:

То я не один такої думки шо заводяться два стрінги окремо і з'єднуються вже біля інвертора 😎

Та вроде другой мысли и быть не может, еще и фьюзы свои на каждый стринг, автомат уже стоял один на нем как раз и объединял

Посилання на коментар

Чо? © 🙃 А Y конектори кому продають(?) 🤪

Mib, а "шнурком від принтера" є вірогідність спалити шось при підключенні до usb ? Чи це так все і розраховано виробником?

Змінено користувачем SantehnikPPR100
  • Лайк 1
Посилання на коментар

8 минут назад, SantehnikPPR100 сказал:

Чо? © 🙃 А Y конектори кому продають(?) 🤪

Не мне

• Хаха 1
Посилання на коментар

• 2 тижні потому...

Підкажіть як в SRNE HF2430S60-100 настроїть floating charge voltage, раніше на повмр все працювало чітко, тиждень як замінив його на срне.

Проблема в тому що після зарядки акумів (ліфепо 280аг 8с+jk 200a) він просто вимика зарядку і акуми звалюються в 26.6 приблизно, потім знову вмикається зарядка, FCV повинен підтимувати напругу скажем 27.4в на акумі постійно, але мій інвертор тупо  ігнорує цей параметр... це у всіх так? 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Stvs One сказав:

Підкажіть як в SRNE HF2430S60-100 настроїть floating charge voltage, раніше на повмр все працювало чітко, тиждень як замінив його на срне.

Проблема в тому що після зарядки акумів (ліфепо 280аг 8с+jk 200a) він просто вимика зарядку і акуми звалюються в 26.6 приблизно, потім знову вмикається зарядка, FCV повинен підтимувати напругу скажем 27.4в на акумі постійно, але мій інвертор тупо  ігнорує цей параметр... це у всіх так? 

Флоат будет работать только в юзер батареи. В лифепо флоат не нужен и настройки не применяются.

Кроме того, зачем вам поддерживать 27.4? Вроде число не из магических, хотя в нумерологии не силен.

Посилання на коментар

11 минут назад, ЯД сказал:

Флоат будет работать только в юзер батареи. В лифепо флоат не нужен и настройки не применяются.

Кроме того, зачем вам поддерживать 27.4? Вроде число не из магических, хотя в нумерологии не силен.

В настройках зараз юзер батарея, всеодно не робе.

Посилання на коментар

18 минут назад, Stvs One сказал:

Підкажіть як

Не працює, тільки в USE , в інструкції є таблиця з напругами (сторінка 34). По пункту [11] теж ж пояснення в інструкції.

Для залізофосфату не є важливим режимом. Так мабуть виробник вирішив.

Тобто працює тільки коли 11 = 9

Посилання на коментар

29 минут назад, SantehnikPPR100 сказал:

Тобто працює тільки коли 11 = 9

виходить інших варіантів нема його полюдськи настроїть?

Посилання на коментар

Я режими свинця не випробував. Та й не треба мені - в мене NMC. Хотів шоб сонце довше не відмикалось, бо воно ж зарядило і висить впусту а інвертор аккум жере до пункта 37...

Та й вам воно не треба мабуть якщо батарея не розбалансована - смисл в тому флоат?

(26.6-26.7 В. то soc 100%  для lifepo4 в спокої)

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...