SantehnikPPR100 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Нашо це нам, шо там в вас. І як його без туя збороти взагалі не цікаво в цьому топіку. Я не про туя взагалі, а про якість тих еаru - яОру! github.com/softwarecrash/Solar2MQTT Це бачили?! Змінено 1 година тому користувачем SantehnikPPR100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GALKIN DMITRY Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 21 хвилину тому, SantehnikPPR100 сказав: Нашо це нам, шо там в вас. І як його без туя збороти взагалі не цікаво в цьому топіку. Я не про туя взагалі, а про якість тих еаru - яОру! github.com/softwarecrash/Solar2MQTT Це бачили?! Як це Ваш топік, як ви кажете то я кажу прощайте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому (змінено) Тю...Не з тої ноги встав , чи шо.😪 Та пишите шо хочете. Я краще сам піду 🤐 Нате вам, без навантаження. На здачу. Змінено 36 хвилин тому користувачем SantehnikPPR100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GALKIN DMITRY Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому (змінено) Покинем тему разом? Змінено 3 хвилини тому користувачем GALKIN DMITRY Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kisa Киев Опубліковано: 3 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 3 хвилини тому 😁 Э, парни, задача интереснее, чем какашками кидаться. 4 часа назад, GALKIN DMITRY сказал: Інвертор в режимі Sol 1 час назад, GALKIN DMITRY сказал: Бажання одне користуватися сонячними панелями і щоб акб був повністю заряджений, готовий до відключень. Так а оно что делает, если теми Вашими чудесами техники не клацать? Вроде как и держит аккумулятор набитым. По возможности - от солнца, а нет солнца- так от сети, не? Ну, я особо сеть не подключал, когда в SOL летом жил в полной автономке. Но вроде так. 06 у меня по умолчанию SNU, я его никогда и не трогал. 08 LF08 - уточняю, ибо могут быть разночтения. По идее,допустим,солнца вообще нет, сеть есть без перебоев. Вы тратите аккумулятор до значения [37]. Тогда сеть подключается и одним махом забивает его полным разрешённым током до [09]. А если есть солнце, то оно работает, а когда может - забивает тоже до 09, как может. Но. Если зарядка прервалась, а батарея имеет напряжение выше 37,она ни от чего не заряжается. Так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз