vadimv Опубліковано: В неділю в 06:17 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:17 (змінено) 21 хвилину тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Ось думаю залишу це тут, щоб деякі люди отримали естетичне задоволення від кількості унітазів-так би мовити реабілітуюсь в очах форумної спільноти (бо в моїх проектах унітазів завжди недостатньо)😄 Кількість унітазів N+1 (де N - кількість спалень) - це ознака житла топ-класу ) Враження псують лише тамбур і коридор шириною 1 метр )) Змінено В неділю в 06:19 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: В неділю в 06:31 Автор Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:31 (змінено) 19 минут назад, vadimv сказал: Кількість унітазів N+1 (де N - кількість спалень) - це ознака житла топ-класу ) Я думав ознаки житла топ-классу то матеріали стін і оздоблення, інженерні рішення, інтер'єр і екстер'єр ну і гарне планування (останнє-це вже суб'єктивне поняття мабуть). А тут такоє видали-ладно, я ж не проти. 19 минут назад, vadimv сказал: Враження псують лише тамбур і коридор шириною 1 метр То да, ним мабуть користуватимуться рідше чим унітазами)) Пи.си.: доречі я відрив 37 видання книги Нойферта "будівельне проектування", шкода що в електронному вигляді (за те безкоштовно) треба буде почитати що там німці кажуть. Змінено В неділю в 06:36 користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 06:40 Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:40 (змінено) 19 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Я думав ознаки житла топ-классу то матеріали стін і оздоблення, інженерні рішення, інтер'єр і екстер'єр ну і гарне планування І це також 19 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: А тут такоє видали І це також ) 19 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Пи.си.: доречі я відрив 37 видання книги Нойферта "будівельне проектування", шкода що в електронному вигляді (за те безкоштовно) треба буде почитати що там німці кажуть. Давно не заглядав, там здається мінімальна ширина коридору повинна бути 1,20. Це мінімум. Змінено В неділю в 06:51 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: В неділю в 06:47 Автор Поділитись Опубліковано: В неділю в 06:47 5 минут назад, vadimv сказал: ширина коридору повинна бути 1,20. Це мінімум ... при умові що один тіп буде валити по коридору всією шириною рами а другий (зашуганий😁) бочком під стіночку його минатиме. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: В неділю в 08:22 Автор Поділитись Опубліковано: В неділю в 08:22 1 час назад, vadimv сказал: Давно не заглядав, там здається мінімальна ширина коридору повинна бути 1,20. Це мінімум. Знаєте, я тут задумався що часто в плануванні будинку особисто я не враховую того що я чи хтось з членів моєї родини можуть стати людьми з обмеженими можливостями (не дай Боже),або при продажі такого будинку-його можуть розглядати люди які мають таких членів родини-як на мене це дуже важливе питання беручи до уваги події останніх років. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 08:27 Поділитись Опубліковано: В неділю в 08:27 (змінено) 5 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: я не враховую того що я чи хтось з членів моєї родини можуть стати людьми з обмеженими можливостями Так а там не так багато вимог: один поверх, наявність туалету і душу (крім ванни) - бажано в окремій спальні, відсутність сходів або пандус на вході, двері стандартної ширини (80 см) без порогів, і бажано плитка (або інше вологостійке покриття, на крайняк лінолеум) на підлозі. Мабуть все. Це з власного досвіду... Змінено В неділю в 08:29 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: В неділю в 08:37 Автор Поділитись Опубліковано: В неділю в 08:37 3 минуты назад, vadimv сказал: Мабуть все. Та ні, мабуть не все. Ширина коридору, ширина передпокою для того щоб можна було зробити не хитрі маневри візком, мабуть певні вимоги для санвузлів і ширини під'їзду до ліжка (це я так думаю). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 08:44 Поділитись Опубліковано: В неділю в 08:44 4 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Ширина коридору, ширина передпокою для того щоб можна було зробити не хитрі маневри візком, мабуть певні вимоги для санвузлів і ширини під'їзду до ліжка (це я так думаю). Не помічав з цим особливих ускладнень. Зараз є складні компактні візки, які досить маневрені. З ліфтами іноді були складнощі - у тісних ліфтах доводилося підніжки складати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: В неділю в 08:53 Автор Поділитись Опубліковано: В неділю в 08:53 5 минут назад, vadimv сказал: Не помічав з цим особливих ускладнень. Зараз є складні компактні візки, які досить маневрені. З ліфтами іноді були складнощі - у тісних ліфтах доводилося підніжки складати. Вибачте за мою нескромність... Ви відносетесь саме до такої категорії людей? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 08:54 Поділитись Опубліковано: В неділю в 08:54 Тільки що, Nikolay Cherednichenko сказав: Ви відносетесь саме до такої категорії людей? Ні, у матері 1 група інвалідності. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: В неділю в 09:01 Автор Поділитись Опубліковано: В неділю в 09:01 2 минуты назад, vadimv сказал: Ні, у матері 1 група інвалідності. Прикра ситуація... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз