Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Продолжение поисков (критика и советы бывалых-приветствуется)

Nikolay Cherednichenko

Рекомендовані повідомлення

21 хвилину тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

Ось думаю залишу це тут, щоб деякі люди отримали естетичне задоволення від кількості унітазів-так би мовити реабілітуюсь в очах форумної спільноти (бо в моїх проектах унітазів завжди недостатньо)😄b350f138fda63c37c0cbd3463b02f530.thumb.jpg.d0181b4edef9b88e0be4551fabe69fbd.jpg

Кількість унітазів N+1 (де N - кількість спалень) - це ознака житла топ-класу )

Враження псують лише тамбур і коридор шириною 1 метр ))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

19 минут назад, vadimv сказал:

Кількість унітазів N+1 (де N - кількість спалень) - це ознака житла топ-класу )

Я думав ознаки житла топ-классу то матеріали стін і оздоблення, інженерні рішення, інтер'єр і екстер'єр ну і гарне планування (останнє-це вже суб'єктивне поняття мабуть). А тут такоє видали-ладно, я ж не проти. 

19 минут назад, vadimv сказал:

Враження псують лише тамбур і коридор шириною 1 метр

То да, ним мабуть користуватимуться рідше чим унітазами))

Пи.си.: доречі я відрив 37 видання книги Нойферта "будівельне проектування", шкода що в електронному вигляді (за те безкоштовно) треба буде почитати що там німці кажуть.

Змінено користувачем Nikolay Cherednichenko
Посилання на коментар

19 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

Я думав ознаки житла топ-классу то матеріали стін і оздоблення, інженерні рішення, інтер'єр і екстер'єр ну і гарне планування

І це також

А тут такоє видали

І це також ) 

Пи.си.: доречі я відрив 37 видання книги Нойферта "будівельне проектування", шкода що в електронному вигляді (за те безкоштовно) треба буде почитати що там німці кажуть.

Давно не заглядав, там здається мінімальна ширина коридору повинна бути 1,20. Це мінімум.

Посилання на коментар

5 минут назад, vadimv сказал:

ширина коридору повинна бути 1,20. Це мінімум

... при умові що один тіп буде валити по коридору всією шириною рами а другий (зашуганий😁) бочком під стіночку його минатиме.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Давно не заглядав, там здається мінімальна ширина коридору повинна бути 1,20. Це мінімум.

Знаєте, я тут задумався що часто в плануванні будинку особисто я не враховую того що я чи хтось з членів моєї родини можуть стати людьми з обмеженими можливостями (не дай Боже),або при продажі такого будинку-його можуть розглядати люди які мають таких членів родини-як на мене це дуже важливе питання беручи до уваги події останніх років.

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

я не враховую того що я чи хтось з членів моєї родини можуть стати людьми з обмеженими можливостями

Так а там не так багато вимог: один поверх, наявність туалету і душу (крім ванни) - бажано в окремій спальні, відсутність сходів або пандус на вході, двері стандартної ширини (80 см) без порогів, і бажано плитка (або інше вологостійке покриття, на крайняк лінолеум) на підлозі. Мабуть все.

Це з власного досвіду...

Посилання на коментар

3 минуты назад, vadimv сказал:

Мабуть все.

Та ні, мабуть не все. Ширина коридору, ширина передпокою для того щоб можна було зробити не хитрі маневри візком, мабуть певні вимоги для санвузлів і ширини під'їзду до ліжка (це я так думаю).

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

Ширина коридору, ширина передпокою для того щоб можна було зробити не хитрі маневри візком, мабуть певні вимоги для санвузлів і ширини під'їзду до ліжка (це я так думаю).

Не помічав з цим особливих ускладнень. Зараз є складні компактні візки, які досить маневрені. З ліфтами іноді були складнощі - у тісних ліфтах доводилося підніжки складати.

Посилання на коментар

5 минут назад, vadimv сказал:

Не помічав з цим особливих ускладнень. Зараз є складні компактні візки, які досить маневрені. З ліфтами іноді були складнощі - у тісних ліфтах доводилося підніжки складати.

Вибачте за мою нескромність... Ви відносетесь саме до такої категорії людей?

Посилання на коментар

Тільки що, Nikolay Cherednichenko сказав:

Ви відносетесь саме до такої категорії людей?

Ні, у матері 1 група інвалідності.

Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

Ні, у матері 1 група інвалідності.

Прикра ситуація... 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...