normal Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 Знадобились полиці у підвал, бо вже задовбали повні і пусті банки під ногами, то десь треба вино знімати з осаду чи зберігати... Зварювати я ще не навчився і аппарат не купляв, а були залишки 18-ї арматури та дюймових досок, тож з них і робив, але результат сподобався і ще докупляв на другу стіну. Дружина грунтувала і красила теж різними залишками з попереднього будівництва (якраз все то і знадобилось) Арматуру різав по 50см (20 у стіні, 30 ззовні), забивав з кроком 55см, спочатку кидав лазером рівень і робив розмітку, потім сверлив перфоратором і буром 18x300мм, далі кувалдою забивав арматуру (у ФБС блоках було тяжкувато, а у цеглі найкраще), під консервацію висоту між полицями робив 30см (на трилітрову банку), на іншій стіні 40см (під п'ятилітровий бутиль і винну пляшку) Далі в планах придумати як краще зберігати мілкі пусті банки (чи додати перегородок і складати лежачи, чи в ящиках), а також під 19л бутлі 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 мелкие банки - в два ряда. ряд. потом фанерка или онкий лист ЄППС и сверху еще один ряд. Так желательно один вид консервации ставитть друг на друга. Ну и пустіе банки аналогично. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 23 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 Гарна ідея, спробую. Ще забув про арматуру - перфоратором буває трохи криво сверлив і вона уходила то вбік, то вгору, але потім надівав кусок газової труби і силою підрівнював Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 Температура в подвале какая? Вентиляция? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 23 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 Це окрема кімната у цокольному поверсі під окремою неутепленою будівлею, зараз там +25 бо вікно постійно відкрите і вентканал і немає дверей у кімнату, то все ще буде потрохи доводитись Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 23 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2023 2 часа назад, normal сказал: зараз там +25 То забагато для огіркив та вина) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз