Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Вхідні сходи в будинок

TaurosRMK

Рекомендовані повідомлення

Є не дуже зручні сходи, але вже всі привикли, а в добавок не дуже зручне планування і рівень землі. В зоні входу до будинку висота приблизно 980мм, тому є багато сходинок. Також небагато місця біля будинку, там "проїжджа" частина, тобто заїзд з воріт, а хвіртка трохи зміщена, якраз прямо навпроти дверей в будинок. Зараз сходи зроблені в сторону, вліво від дверей (червоний варіант). Все б нічого, але місця мало, колись "спеціалісти" зробили в рівень з будинком, а в такому варіанті вийшли сходинки 250-260мм х 140мм, так щей остання верхня сходинка майже в дверях. Пройшли роки і ніколи не має часу їх переробити, бо хоча і привикли, але не зручно - зразу з дверей можна стати на сходинку, а не на площадку, сходинки вузькі, що трохи небезпечно, бувало не попадав або ставав на край. В цілому якби було трохи більше місця біля самих дверей і сходинки хоча б 280-290мм, думаю можна було б жити. Так що планую переробити.

Варіант про який думав, це залити/долити верхню площадку по всій ширині, а сходинки відцентрувати по дверях і хвіртці, вийде по ширині десь 1600-1700мм. І зробити нормальної ширини і висоти, 300х150мм, чи щось близько до того. Але при висоті 980мм, виходить 6.5 сходинки, знову щось прийдеться видумати, якщо 6 шт, то дуже високі ~163мм, прийдеться з шириною гратися, якщо 7 шт, то вже по 140мм. Ні туда, ні сюда. Але якщо з розмірами сходинок ще можна щось придумати, то самі сходи будуть виглядати якось масивно і займати багато місця. Тай по формі якось не дивляться, широка площадка, а сходи на половину ширини, а заливати 6-7 сходинок на всю ширину 3100мм то трохи перебор. Також не впевнений чи буде зручно ходити по щоденному маршруту, в даному випадку по напрямку фіолетової стрілки.

Що порадите? Має право на життя новий варіант чи може є якісь кращі? Бо щось зробити зі старими сходами не думаю що вийде. Хіба що перелити поверх них, зробити зміщення сходинок, але тоді вони вийдуть за рівень будинку, а там проїжджає авто і буде мішати.

Screenshot_1.png

Screenshot_3.png

Змінено користувачем TaurosRMK
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...