mib Опубліковано: учора в 14:30 Поділитись Опубліковано: учора в 14:30 16 минут назад, shneider_vova сказал: я бачив, але він їх і продає, тож його рекомендація може бути необєктивна. На ціну і дивлюся... 60 тис за 15 квт, при тому, що восени я взяв 5 дею за 50 тис. Мне довольно часто фелисити 15 квт по 65 в тиктоке показывает Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 час назад, shneider_vova сказал: я бачив, але він їх і продає, тож його рекомендація може бути необєктивна. На ціну і дивлюся... 60 тис за 15 квт, при тому, що восени я взяв 5 дею за 50 тис. Ну не то что он их прямо напрямую продает - он их устанавливает и скидку предлагает у биома. Конечно, возможно, еще и откат какой получает с этого, но при такой цене не думаю что там что-то существенное может быть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому нормальна ціна, на нконі 304 по 40 евро бачив.+100 корпус+150 Бмс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 20 часов назад, shneider_vova сказал: я бачив, але він їх і продає, тож його рекомендація може бути необєктивна. На ціну і дивлюся... 60 тис за 15 квт, при тому, що восени я взяв 5 дею за 50 тис. Так а що тебе бентежить? Найгірше з можливого - будуть геть різні комірки, з якими дефолтна бмс не впорається. Як показує досвід пана МакДо - достатньо замінити її на інверторну jk bms і все взлетить. Це +120-130 баксів до ціни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 часа назад, newbee2020 сказал: нормальна ціна, на нконі 304 по 40 евро бачив.+100 корпус+150 Бмс Коли стане по 20 - напишіть десь. Мені однієї батареї достатньо, але якщо прийде шара, то чому б не додати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 31 хвилину тому, Vikctor сказав: Так а що тебе бентежить? Найгірше з можливого - будуть геть різні комірки, з якими дефолтна бмс не впорається. Як показує досвід пана МакДо - достатньо замінити її на інверторну jk bms і все взлетить. Це +120-130 баксів до ціни. Там інверторна jk active. Але комірки rept, я перший раз про них почув, хоча пишуть, що вони в топі. На nkon є, відзиви гарні 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, shneider_vova сказал: Там інверторна jk active. Але комірки rept, я перший раз про них почув, хоча пишуть, що вони в топі. На nkon є, відзиви гарні Я не розумію - ти себе вмовляєш чи навпаки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, shneider_vova сказав: Там інверторна jk active. Але комірки rept, я перший раз про них почув, хоча пишуть, що вони в топі. На nkon є, відзиви гарні я хотів біомовську 15 квт взяти, але тоді ціна була 1700уо. Чекав поки ше знизять... Поки чекав - знайшов б/в 6 квт дею в пару до своєї. Придбав. Ціна на біомовську стала менше 1500 уо) Але тепер вона мені поки і не треба... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз