kruchenik Опубліковано: 31 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2023 Хтось мав справу з таким виробом? Хочу почути відгуки, коментарі та іншу будь яку інформацію по темі. Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Макcим Бушев Опубліковано: 4 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2023 В 31.08.2023 в 17:56, kruchenik сказал: Хтось мав справу з таким виробом? Хочу почути відгуки, коментарі та іншу будь яку інформацію по темі. Дякую. А в мене тільки одне питання, а нашо з клеєного бруса, вид подобається чи що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kruchenik Опубліковано: 5 вересня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2023 17 годин тому, Макcим Бушев сказав: А в мене тільки одне питання, а нашо з клеєного бруса, вид подобається чи що? так. подобається. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
windyhead Опубліковано: 9 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2023 В 31.08.2023 в 16:56, kruchenik сказал: з таким виробом Вироб від виробу відрізняється. Один якісний, інший ні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 9 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2023 В 04.09.2023 в 22:18, Макcим Бушев сказал: А в мене тільки одне питання, а нашо з клеєного бруса, вид подобається чи що? А може ще й тому, що такий брус не висохне і не покрутить як суцільний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kruchenik Опубліковано: 10 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 10 квітня можливо хтось підкаже хто робить якісні сучасні альтанки в принципі? а то погуглив, нічого толкового не знайшов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
windyhead Опубліковано: 16 квітня Поділитись Опубліковано: 16 квітня Що підказати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз