mib Опубліковано: 16 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2023 1 час назад, Vstar сказал: Вітаю, щойно спробував задіяти другий канал для скидання потужності. D.68 виставив 4 в D.69 випадає виставити на 0, 6 чи 12. Відповідно у мене котел хоть на 18квт, я обмежив його максимум в D.00 до 10квт. З меню (швидкий доступ) обмежив на 6 квт. Багато написав, надіюсь зрозуміло. Що я не то роблю, канал 2 включаю і вимикаю щось там клацає на платі котла а споживає він всерівно 6 квт Вы что бы понять что вы настроили в "быстром меню" поставьте максимальную мощность 18 квт, так же подачу поставьте большую и поклацайте реле разгрузки увидите до чего оно ограничивает У меня котел всего 6 квт и у меня настроено 3 квт при выключеном контакте, тоесть у меня работает по одному тэну на каждой фазе На вашем котое тэны мощнее и скорее всего минимум получится поставить 6 квт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 16 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2023 46 хвилин тому, mib сказав: Вы что бы понять что вы настроили в "быстром меню" поставьте максимальную мощность 18 квт Дякую за пораду, такої "розкоші " не маю. Потужність обмежена 16а ввідним автоматом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 16 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2023 5 минут назад, Vstar сказал: Дякую за пораду, такої "розкоші " не маю. Потужність обмежена 16а ввідним автоматом. У меня тоже 16а потому и котел на 6квт В итоге получается что вы через реле разгрузки при ограничении через меню 6 квт меньше сделать не сможете У вас если не ошибаюсь то тэны по 2+4 кВт стоят? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 16 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2023 2 хвилини тому, mib сказав: если не ошибаюсь то тэны по 2+4 кВт стоят 9 шт. По 2 квт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 16 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2023 Только что, Vstar сказал: 9 шт. По 2 квт. Ну тогда все верно меньше 6 не получится, а учитывая что вы и так ограничиши до 6 то и не увидите сработку, разве что можно выключить реле разгрузки и попробовать поднять мощность она не должна повыситься выше чем 6 Но функция в итоге в вашем случае получается бесполезна 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрS Опубліковано: 5 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2023 Сьогодні все підключив. Пишу невеликий звіт. По-перше велике дякую "mib" за консультацію, зробив все по Вашій інструкції. Придбав ці три прилади: - eWeLink 2CH Smart Wireless (470 грн) - AliEspress - Sonoff SNZB-02D (380 грн) - Київ - Sonoff ZBBridge (575 грн) - AliEspress Підключається все досить просто, потрібно тільки два проводи щоб підключити eWeLink 2CH Smart Wireless до плати котла + дві зарядки від телефону с microusb на 5V-1A щоб живити eWeLink 2CH та Sonoff ZBBridge. У додатку також все швидко знайшлось та підключилось, котел вмикається/вимикається, температуру у будинку простежується, можна робити сценарії. Єдиний мінус - з реле розгрузки нічого не вийшло, тобто не вмикалось/вимикалось 50% потужності. Подумав, може це в eWeLink 2CH якийсь брак, підкинув перемичку, але також ніяких змін, тобто котел продовжував працювати на максимальні 6 кВт. Не було часу розбиратись, треба було їхати з дачі. Для мене головне, що можу дистанційно управляти котлом та простежувати температуру, а з реле розгрузки буду пізніше розбиратись. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 5 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2023 17 минут назад, АлександрS сказал: Не було часу розбиратись, треба було їхати з дачі. Для мене головне, що можу дистанційно управляти котлом та простежувати температуру, а з реле розгрузки буду пізніше розбиратись. Сейчас на фото у вас красная перемычка отключила разгрузку,тоесть настройка в котле разгрузки работает когда нет перемычки На релешке нужно выбрать нормально разомкнутый контакт, получится что при выключеном канале разгрузка активна, при включенном канале разгрузка не активна и котел работает на всю мощность Ну и в инженерном меню котла нужно выбрать какой из вариантов разгрузки вам нужен 50% по вмем фазам или можно отключать одну фазу полностью, посмотрите в инструкции Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрS Опубліковано: 6 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2023 Попробував і з перемичкою і без, і з реле і без, коли з реле то бирав нормально-розімкнутий контакт як Ви і радили. Тобто всі варіанти перепробував, реле клацає, але ніяких змін не відбувається. Ще полажу в інженерному меню, можливо там стоїть якийсь блок на цю розгрузку. Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрS Опубліковано: 6 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2023 17 часов назад, mib сказал: Сейчас на фото у вас красная перемычка отключила разгрузку До цього там перемички ніколи не було і котел працював на 6 кВт. Тобто буде логічно, що з перемичною мав перейти на 50%. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 6 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2023 43 минуты назад, АлександрS сказал: До цього там перемички ніколи не було і котел працював на 6 кВт. Тобто буде логічно, що з перемичною мав перейти на 50%. Нужно настроить в инженерном меню, по дефолту разгрузка выключена 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз