bgr11n Опубліковано: 13 листопада Поділитись Опубліковано: 13 листопада Добрый день. Недавно приобрел дом и заметил что внутри каминной топки появилась ржавчина, подскажите пожалуйста каким образом ее можно убрать? И из-за чего она там могла появится, влажные дрова или из-за того что топили сосной, например? Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 14 листопада Поділитись Опубліковано: 14 листопада 12 часов назад, bgr11n сказал: И из-за чего она там могла появится Обычная рабочая топка. Краска обгорела, и долго не топилась. Не обращать внимание. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bgr11n Опубліковано: 14 листопада Автор Поділитись Опубліковано: 14 листопада @DimaF Понял, спасибо Вам! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
usanin_n Опубліковано: 18 листопада Поділитись Опубліковано: 18 листопада В 13.11.2023 в 20:53, bgr11n сказал: Добрый день. Недавно приобрел дом и заметил что внутри каминной топки появилась ржавчина, подскажите пожалуйста каким образом ее можно убрать? И из-за чего она там могла появится, влажные дрова или из-за того что топили сосной, например? Спасибо! Скажите, какой у вас дымоход? Топка подключена к кирпичному дымоходу в стене или к металличкскому из нержавейки? Ржавчина могла появиться, если у вас дымоход из нержавейки и он НАСАДНОЙ, т.е. топка не подключена через тройник с конденсатосборником. Выложите больше фото дымохода и подключения топки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bgr11n Опубліковано: 19 листопада Автор Поділитись Опубліковано: 19 листопада @usanin_n Спасибо! Дело в том, что этот дом купил и саму конфигурацию не знаю. Спрошу у предыдущего владельца и когда буду на объекте сделаю фото изнутри топки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bgr11n Опубліковано: 19 листопада Автор Поділитись Опубліковано: 19 листопада @usanin_nПредыдущий владелец сказал что там нержавейка, а как подключена не знает. Как сделаю фото, отпишусь Вам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 19 листопада Поділитись Опубліковано: 19 листопада Не переймайтесь. В мене теж таке в чавунній топці. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bgr11n Опубліковано: 19 листопада Автор Поділитись Опубліковано: 19 листопада @GitanСпасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 19 листопада Поділитись Опубліковано: 19 листопада (змінено) 1 годину тому, Gitan сказав: Не переймайтесь. В мене теж таке в чавунній топці. І... пробували розібратись в причині ? Чи просто не переймаєтесь. Все ж таки це - не штатна ситуація. А як у вас влаштований димохід ? Змінено 19 листопада користувачем andrey_ka Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 19 листопада Поділитись Опубліковано: 19 листопада 39 минут назад, andrey_ka сказал: І... пробували розібратись в причині ? Чи просто не переймаєтесь. Все ж таки це - не шататна ситуація. А як у вас влаштований димохід ? В мене Шидель, та відвід конденсату. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз