Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Двері від РОДОС-жах

anno777

Рекомендовані повідомлення

Довелось мені рік тому мати справу з виробником дверей РОДОС. Багато сайтів з рекламою, почитав, сходив в салон дверей, побачив двері на очі- сподобались. Менеджери дуже гарно розказують які це гарні двері, що аналогів немає за таку ціну і інше... Прийняв рішення купувати двері саме цього виробника. Сподобались 2 моделі Loft Porto і Loft Porto 2. Спочатку заїхав в один салон, де мені зробили розрахунок і дали знижку. 5 дверей з коробками і фурнітурою вийшли по ціні 123 тис грн. Взяв час подумати і не доїзжаючи до свого ЖК буквально кілометр зайшов в салон "Перший гіпермаркет дверей" на Окружній, де теж є представники фабрики РОДОС. Сказав, що мені треба, менеджер швидко порахував вартість замовлення і воно вийшло 94 тис грн при той же кількості дверей. Я зрадів, одразу ж запросив людину, яка замірила б всі проєми. Заплатив за заміри, завіз людину на обʼєкт, все ок. Попросив менеджера зробити договір, в той же час подзвонив в перший салон куди заїзжав і відмінив своє замовлення. На наступний день дзвонить мені менеджер з Гіпермаркету дверей і каже, що він помилився в розрахунках, "формула не підтянулась" і вартість дверей не 94 тис., а 129 тис. Ок, кажу , що ціна не влаштовує і є пропозиція краще. Знову передзвонює і пропонує знижку в 10 тис. Заїзжаю до них, підписую договір роблю передплату. Строк виконання місяць-півтора- прошу , щоб притримали двері на 2 місяці, бо зберігати немає де, і на квартиру прийняти зможу не раніше, чим через 2 місяці. Обіцяють , що все буде так як я просив, в договорі прописують строк поставки в 2 місяці, облизують зі всіх сторін і намагаються догодити. Таке відношення, звісно подобається, докупляю ще ручки і стопори на немаленьку сумму і їду чекати свої двері.

Дзвінок тижнів через 5- двері готові забирайте. Тримати їх не можемо у нас немає складу тому завтра веземо їх до вас. Мені прийняти двері немає куди, в квартиру не привезу, так як там все на етапі малярки, сильна волога. Ок, наймаю склад, куди ці двері привозять і складають. Через місяць перевожу транспотрною компанією двері на квартиру і замовляю встановлення. Приїзжає бригада і починають ставити двері. Заодно прошу їх порахувати метраж плінтуса, який встановлюють вони же. Ок, поміряли плінтуса, сказали мені кількість яку треба замовити з урахуванням запасу на підрізку і тому подібне. Я не став переміряти, покладаючтсь на іх порядність. Поїхав в салон замовив плінтус. Плінтус того же виробника , не дешевий, в цілому вийшло біля 35 тис. Двері поставили, сказали , що були додаткові роботи, і замість обумовлених 9 тис за встановлення взяли 14 тис. Добре, поставили нормально, зауважень немає. 

Через тижня 2 приїхав плінтус , який встановили за 2 дні. Після того як вони поїхали побачив, що кількість пустих коробок від плінтуса менше, чим купляв. Подивився по камерам відеонагляду і побачив, що ті ж монтажники винесли 2 повні коробки плінтуса. При тому вони нічого не сказали мені про те, що залишився плінтус і просто його вкрали. В грошах це приблизно 6 тис грн. Подзвонив бригадиру майстрів які ставили, намагаючись виявити як це так, що 2 повні нерозпечатані коробки були винесені, він сказав , що вияснить ситуацію і якщо виявиться що дійсно іх винесли вони повернуть гроші. Ну і після цього пропав.

Нещодавно, після 4 місяців після встановлення побачив, що ущільнювач, який притискає скло до полотна дверей став випадати. Також по периметру ущільнювач не зʼєднується і є отвори. Сам лізти не став, подзвонив менеджеру, який мені продавав двері. Той пообіцяв зʼясувати ситуацію і через тиждень відповів, що РОДОС цю проблему вирішувати не буде, і далі це моя проблема.

Менеджер в свою чергу допомагати з вирішенням проблеми не став і перестав відповідати на мої дзвінки.

Виникає питання, як можна так ставитись до покупця? Як можна робити відвертий брак і не намагатись його якось виправити, щоб покупець залишився задоволений і прийщов до них ще раз . У мене немає більше бажання не те, що купляти у них щось, але й заходити до них в салон. І всім не раджу робити те ж саме. 

Менеджери, які коли ти приходиш до салону вилизують тебе зі всіх сторін до моменту, покти ти не заплатиш гроші. Після цього не помічають тебе і проблеми які виникають ніхто не вирішує. Навіть якщо це відвертий брак виробника.

Встановлення дверей і плінтусів особливе питання-мало того, що обкрадуть, так ще й поза касою намагаються взяти з клієнта гроші.

Дзвонив неодноразово всім-починаючи з виробництва і закінчуючи регіональним менеджером. Всі намагаються скинути з себе питання і ніхто не хоче допомагати.

Чи буду я ще раз купляти продукцію РОДОС - ні. І вам не раджу.

20230425142121600_DS-7108NI-Q10820221107CCRRK84594240WVU_Квартира София_36.mov

20231119_235609.jpg

20231119_235622.jpg

20231119_235658.jpg

20231119_235709.jpg

20231119_235712.jpg

Screenshot_20231212_154425_Telegram.jpg

Змінено користувачем anno777
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

• 2 роки потому...

Не рекомендую Родос! В мене відчуття, що мене ошукали

Ми повністю довірилися консультантам компанії при виборі дверей для приватного будинку. Купували в Епіцентрі в Борисполі. Самостійно модель не обирали — нам її прямо продали як таку, що підходить для приватного будинку. Ми озвучували всі умови встановлення та розраховували на професійну консультацію.

У результаті під час сильних морозів двері почали створювати серйозні проблеми, аж до ситуацій, коли я фактично залишаюся заблокованою у власному будинку, бо двері та замки замерзли.  Це вже питання не естетики чи конденсату, а питання безпеки.

На монтаж приїжджали технічні спеціалісти компанії. Вони бачили, що тамбура немає. Жодного попередження про ризики промерзання, утворення конденсату чи можливу втрату гарантії ми не отримали. Жодного!

У відповідь на звернення Родос формально послався на ДБН і відсутність тамбура. Але чому про це не було сказано під час продажу?! Чому спеціалісти, які бачили об’єкт на власні очі, нічого не пояснили?! Чому клієнт, який довірився професіоналам, має сам знати будівельні норми?!

Відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів» (статті 4 та 15), споживач має право на необхідну, доступну та достовірну інформацію про товар, а продавець зобов’язаний повідомити про його основні властивості, умови використання та можливі ризики.

Я не зобов’язана знати ДБН чи технічні норми. Як покупець, я маю право розраховувати на професійну консультацію та повне інформування до моменту придбання товару.

Зараз ці двері підуть на смітник, і ми будемо купувати нові. Хоча ще до покупки були готові інвестувати у якісне рішення без компромісів у вартості. Шкода лише, що довіру було втрачено.

Дуже прикро, що Родос обирає формальну позицію замість конструктивного вирішення ситуації! Була кращої думки про цей "бренд".

image.png

rodos.jpg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...