Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Київтеплоенерго як відмовитись від гарячої води?

Mystery

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть, хочу поставити заглушки на крани на гарячу воду в Києві в квартирі, бо маю бойлер і витрачатися на заміну лічильників не хочу, тим паче їх 2 штуки на гарячу воду. В теплоенерго відповіли відмовою, посилаючись на наказ, але наказ це не закон, підкажіть як можна вирішити питання відключення?

 

Відповід від теплоенерго, кратко суть викладаю:

«питання відключення від мереж гарячого водопостачання житлових будинків регулюється Порядком відключення споживачів від систем централізованого опалення та гарячого водопостачання, затвердженим наказ Міністерства регіонального розвитку та будівництва та житлово-комунального господарства України  від 26.07.2019 № 169

має бути не менше половини бажаючих відключитись в будинку, та встановлена система індивідуального гарячого теплопостачання після чого комісія теплоенерго питання розглядає та вирішує чи надати дозвіл відключитися.

Беручи до уваги наведене, законодавством не передбачена можливість відокремлення від системи інженерних комунікацій централізованого постачання гарячої води лише однієї квартири у разі відсутності зазначеної вище норми. Отже, у КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» відсутні підстави виконувати будь-які роботи з відключення від внутрішньо будинкової системи гарячого водопостачання (приміщення) квартири та проведення опломбування запірної арматури (заглушки).»

 

 

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

похоже что да : без согласия половины жильцов дома - никак , остается счетчик менять раз в три года , или поверку делать

hvylya.net/news/226216-ukraincam-razyasnili-nyuansy-otklyucheniya-ot-otopleniya-i-goryachey-vody

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...