90BCO Опубліковано: 19 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2024 1 час назад, henko сказал: Пожив пару днів з цим "засмагом" від відкритого вогню - довго потім довелося пику відшкрябати від того нагару. Як в літєйном цеху пожив наче 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
usanin_n Опубліковано: 20 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2024 В 14.02.2024 в 08:47, henko сказал: Баловство это. Видел пепелища домов. Любить там нечего. Ну а от отсутствия электричества надо бежать, а не печь топить, ихмо Я задам глупый вопрос: "А в чем смысл поднятой вами темы?" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 22 лютого 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2024 В 20.02.2024 в 19:15, usanin_n сказал: Я задам глупый вопрос: "А в чем смысл поднятой вами темы?" Может я не прав и кто-то приведет разумные доводы "за" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 15 січня Поділитись Опубліковано: 15 січня В 19.02.2024 в 07:29, henko сказал: Пожив пару днів з цим "засмагом" від відкритого вогню а де тут мова про відкритий вогонь? сучасні топки та пічки герметичні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 15 січня Поділитись Опубліковано: 15 січня В 14.02.2024 в 08:47, henko сказал: Баловство это. Видел пепелища домов. Любить там нечего. Ну а от отсутствия электричества надо бежать, а не печь топить, ихмо а насколько больше или меньше домов сгорело изза проблем с электропроводкой? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз