Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Віконний робот

Offroad

Рекомендовані повідомлення

Попросили мене подивитись, що можна вибрати з цих звірів. Почав вивчати - відгуків майже нема. Кожен рекламує своє. Хтось на форумі користується роботом-мийником вікон? Поділіться досвідом - задоволені чи ні, які недоліки-переваги?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Років зо 3 є така приблуда. З двома круглими дисками.

Що сказати? Миє та й миє. В цілому задоволений. Вручну було б гірше.

Лише в кутах звісно не достає, але це зрозуміло.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В мене є. Один з перших. Багато років. Писала про це великий допис, в подробицях.

Що конкретно цікавить? 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

27.03.2019 в 18:26, allanek сказав:

Из этой серии у меня есть робот-мойщик окон. Недешёвая забавка, которую мне подарили. В квартире, на 21-м этаже, это просто находка, потому что мыть витражные окна, когда подо мной птицы пролетают, очень адреналинит, а робота посадил на стекло, нажал кнопочку пульта и наслаждаешься зрелищем, как он окна моет. Зато в доме достаю его редко- мне быстрее парогенератором окна вымыть. Вот и получается, что в зависимости от обстоятельств, робот может быть и очень нужным в хозяйстве, и совсем не нужным. Диспоузер из той же серии, кому-то нужен, кому-то бесполезен.

В мого робота щітки круглі, тож кути склопакета це сліпі зони, невелички, але сліпі. Якщо на вікнах є імпости чи склопакети поділені профілем, треба робота переставити руками, сам він не вміє переповзати через перепони. Якщо вікно дуже брудне, краще змити чи стерти чимось сухим цей бруд. Інакше робот розвезе його по всьому склопакету. Може моделі, що вийшли пізніше, врахували цей момент, бо є робот з щітками прямокутної форми.

Залишити його, як залишаю робота-пилососа, ні, не можна. Як він миє вікна всередині мені подобається, але з боку вулиці, наприклад, після зими, ні. Мій особистий висновок- він доречний, щоб підтримувати чистоту вікон, коли спочатку вікна миються в інший спосіб, а потім робот підтримує чистоту скла. Часу він витрачає більше, ніж я мию пароочисником чи якось інакше. Але, як в моєму випадку, коли в мене стіна з вікон, то , звісно, краще запустити мийника і тільки переставляти з вікна на вікно, ніж самій мити руцями. В мене HOBOT, які враження від інших роботів-мийників не знаю.

 

 

 

 

 

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...