М.И. Опубліковано: 19 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2024 (змінено) В 16.04.2024 в 17:20, vovova сказал: При +30 С і 30% відносної вологості в повітрі знаходиться вдвічі більше вологи, ніж при 0 С, коли йде дощ і відносна волога становить 100%. Далі думайте самі. а точно втыкнул) вы правы) все наобjрот надо делать зимой в мороз в не отапливаемом помещении в сухую погоду или заморочиться с силикагелем пысы правда в мороз вопрос с герметиком может возникнуть так что чтоб наверняка все таки побеждает силикагель) Змінено 19 квітня 2024 користувачем М.И. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Спартак Опубліковано: 6 лютого Поділитись Опубліковано: 6 лютого (змінено) Коли вставляв склопакети в вікна, то один пакет «коцнул». Внутрішнє скло. Звязався з виробником, порахували кошти та термін доставки і я зрозумів що маю міняти сам. Тим паче, що в майбутньому ще буде треба це робити не раз. Зняв пакет, поклав на рівний стол і просто звичайним канцелярським ножем зрізав скло з двокамерного пакету. Почистив від залишок та дрібних частинок. Замовив нове скло на місцевій фабриці. на рамку наклеїв каучуковий герметік, вимив скло і в пакеті і нове. Обережно поклав на місце. Перед цим намагався розігріти рамку щоб знизити вологість в наповнювачі. Знову все феном пройшов. Торці пройшов сіліконовим герметиком для вікон. Лишив на добу в горизонтальному положенні. Зима майже пройшла. Поки все норм. Звісно на заводі зроблять краще, але коли детальніше придивитись до склопакетів середньостатистичних, то виникають певні сумніви щодо цього. Змінено 6 лютого користувачем Спартак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого Якщо руки з правильного місця ростуть, то завжди можна знайти вихід. Звісно, якість не заводська, але краще так, ніж ніяк. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 06.02.2025 в 19:00, Спартак сказав: Зима майже пройшла. Поки все норм. Це буде видно через пару-трійку років коли вже нормально будете жити. кажуть, що практично неможливо зробити герметично у домашніх умовах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Спартак Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого Я нічого не маю проти того щоб перезаказати склопакет і не морочити голову. Якщо є можливість. Але в темі говорили що це неможливо. Я сам коли шукав інформацію то досить часто читав що то є неможливим. Це не так. що стосується якості подібного «ремонту» то треба зрозуміти які саме крітерії треба брати до уваги. Мені на думку приходить три: 1. В зимку на «терловізорі» буде різниця між пакетами без ремонту і з ремонтом чи ні? 2. В літку на «тепловізорі» буде різниця чи ні? 3. Буде накопичуватись(конденсувати) волога чи ні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого Так саме це й мається на увазі коли кажуть, що неможливо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Спартак Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого Тобто різниця буде лише в тих «тестах» що я навів вище. Ок, подивимось як він (склопакет) буде стояти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого 40 хвилин тому, Спартак сказав: Тобто різниця буде лише в тих «тестах» що я навів вище Я так думаю, а як насправді нехай фахівці підкажуть. У мене стоять склопакети зазимського говнозаводу то потихеньку доводиться міняти, зʼявляється конденсат всередині. Розумію коли один-два, все буває, а так то стабільно роками брак в роботі, що каже про недотримання технології виробництва взагалі і зокрема герметизації. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз