yur43 Опубліковано: учора в 13:16 Поділитись Опубліковано: учора в 13:16 08.10.2025 в 20:03, Propeller сказав: Думаю економніше це зробити гідрофобом. Не знаю, чи правильно, покрасив кварц-грунтом. Він заліпив оті пори, вигляд став приємнішим. Не впевнений в його вологостійкості, хоч на фасадах ввоно стоїть довго. Просто він був під рукою. А поверх можу і гідрофобом, якщо треба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 4 часа назад, yur43 сказал: Не знаю, чи правильно, покрасив кварц-грунтом. Він заліпив оті пори, вигляд став приємнішим. Не впевнений в його вологостійкості, хоч на фасадах ввоно стоїть довго. Просто він був під рукою. А поверх можу і гідрофобом, якщо треба. Кварц-грунт - це суміш акрилова (водна) емульсія з кварцовим піском. Сфера його застосування - вертикальні поверхні. Стіни. Про що це? Про те, що при тривалому контакті акрилових (не стирол-акрилових) покриттів з водою (приблизно 48 годин та більше) ці покриття поинають переходити зі стану суха плівка в стан, плівка, що стає пастою з подальшим розчиненням в воді. Тому, всі виробники акрилових покрівельні мастик пишуть в TDS, що поверхня покрівлі повинна бути з нахилом та без блюдець, в яких можут після дощу стояти калюжі. На початке 2000-х перевірив це на прктиці. Так і є. Акрил при тривалому котнтакті з водою розчиняється. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз