Oksana Boiko Опубліковано: 17 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2024 Після шести років майже без догляду ділянка перетворилася на притулок для купи різних зелених паразитів, а я у цьому розбираюся, як ведмідь у балеті. Допоможіть, будь ласка, розібратися, хто є хто, кого з них можна просто косити, кого обов'язково видирати з корінням, а хто може й корисним бути. Окрім тих, що на фото буяють також чистотіл, кропива, щавель та кульбаби Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tayatlas Опубліковано: 17 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2024 Есть такое приложение для телефона PictureThis. Достаточно точно определяет любые растения. Ну а далее в интернете несложно найти и способы борьбы с ними (при необходимости). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 17 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2024 все косити не очікуючі, колі буде вже насіння...помітила на одному з фото підмаренник чіпкий, це тварюка ще та...вибрати, бо воно чіпляється до всього і розноситься скрізь 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oksana Boiko Опубліковано: 17 травня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 17 травня 2024 1 година тому, irina1969 сказав: все косити не очікуючі, колі буде вже насіння...помітила на одному з фото підмаренник чіпкий, це тварюка ще та...вибрати, бо воно чіпляється до всього і розноситься скрізь О, так! Той ще кліщ липучий! Буду знати, як зветься, дякую! Його поки що не так багато, раніше не було взагалі. Думаю прийшов з будівництв, які велися по сусідству, у 2020 вони завозили пісок та землю, а після сильної зливи усе те до нас попливло, то повалазило багато нового, навіть болотяне щось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 25 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2024 три сезона під нуль викосите.половини не буде. в основному буде така ніжна травка,як на фото 4. як варік,витравити все хімією. я цей спосіб не ризнаю по особистим. і потім засадите по своєму бажанню 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oksana Boiko Опубліковано: 26 травня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 26 травня 2024 16 годин тому, МаТраС сказав: три сезона під нуль викосите.половини не буде. в основному буде така ніжна травка,як на фото 4. як варік,витравити все хімією. я цей спосіб не ризнаю по особистим. і потім засадите по своєму бажанню Дякую, буду косити, хімія там не варіант Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз