kwadrat Опубліковано: 8 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 липня 2024 Свій власний. На всіх фото - саме він. Поселфитись з легендою вважають за честь фото-профі, відомі своїми роботами на весь Світ. Ціна еквівалент 3.000 USD на день купівлі (свого часу куплений б/в за 4.000 USD). Стан видно на фото, сліди використання, звичайно, є. Подробиці - по запиту. За різноманітними даними таких всього 2-3 в Україні. Об'єктив-легенда, що не потребує багато реклами, недарма на протязі десятків років профі всього Світу називають його "Eye of Canon" (або в перекладі "Око Кенона"). Canon EF 200mm f/1.8L USM - Супер-світлосильний топовий фікс, який за 5 років в наших руках давно багатократно відпрацював свою вартість. (реальному покупцю поясню і покажу на власних прикладах, як саме це відбувається). Ніколи б його не продав, але обставини змушують. Фізично знаходиться під Івано-Франківськом. Поштами об'єктив відправляти не буду, передача з рук в руки, розрахунок тільки готівкою з перевіркою грошей у відділенні банку. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kwadrat Опубліковано: 14 січня Автор Поділитись Опубліковано: 14 січня Як кажуть, на швидкість не впливає, але перше повідомлення в темі (чомусь?) не редагується, тому виправлю невеличку помилку у своєму тексті: Об'єктив-легенда, що не потребує багато реклами, недарма на протязі десятків років профі всього Світу називають його "Eye of Canon" (або в перекладі "Око Кенона"). Canon EF 200mm f/1.8L USM - Супер-світлосильний топовий фікс, який за 5 років в наших руках давно багатократно відпрацював свою вартість. Все решта без помилок Фото для настрою: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyNikolaevich Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня 2 часа назад, kwadrat сказал: Canon EF 200mm f/1.8L USM - Супер-світлосильний топовий фікс, який за 5 років в наших руках давно багатократно відпрацював свою вартість. Розкажіть будь-ласка яким саме чином він відпрацював багатократно свою вартість? PS: Я не знущаюсь, просто цікаво як змусити свій об'єктив за 900$ відпрацювати хочаб свою вартість :))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 15 січня Поділитись Опубліковано: 15 січня Послухав би теж. Маю декілька фоток сьогодення, хтів би кудись відправити, навіть безкоштовно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня В 14.01.2025 в 22:58, SergeyNikolaevich сказал: Розкажіть будь-ласка яким саме чином він відпрацював багатократно свою вартість? Профессиональные фотографы за еду работают? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyNikolaevich Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня 3 минуты назад, DimaF сказал: Профессиональные фотографы за еду работают? Без образ, але я краще зачекаю відповідь автора оголошення. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kwadrat Опубліковано: 18 січня Автор Поділитись Опубліковано: 18 січня 16.01.2025 в 11:07, DimaF сказав: Профессиональные фотографы за еду работают? Цікаво, яку кількість "єди" Ви уявляєте за багатократну вартість цього скла))) - вагон? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kwadrat Опубліковано: 18 січня Автор Поділитись Опубліковано: 18 січня 15.01.2025 в 15:28, ozor сказав: Маю декілька фоток сьогодення, хтів би кудись відправити, навіть безкоштовно. Я свого часу починав з участі у виставках. Різних. Навіть локальних/місцевих, типу "Фотосушка", що періодично проводяться в кожному місті. Потім якісь з моїх робіт (це були карпатські пейзажі) помітили власники одного популярного магазину фототехніки і запитали, за скільки я продам їм конкретні роботи, роздруковані у вказаному ними (досить великому) розмірі з моїм копірайтом на умовах їх ексклюзивного права - ці роботи більше ніде не світяться. Домовились. Далі були майже безуспішні проби на 35ФОТО і на Фотограферс.уа - перші, здається, мене навіть за щось забанили. Це стало поштовхом, щоб поцікавитись, як живуть фотостоки)) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня Мене не цікавить цей шлях. Мова йшла про декілька цікавих фоток, зроблених випадково. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kwadrat Опубліковано: 18 січня Автор Поділитись Опубліковано: 18 січня 22 хвилини тому, ozor сказав: Мене не цікавить цей шлях Добре, що вчасно побачив Вашу реакцію. Поки я писав Вам і @SergeyNikolaevich розгорнуту відповідь на сторінку, з'явилася Ваша відповідь і я подумав: А що, якщо я витрачаю ось так свій дорогоцінний час (годину, більше), а у відповідь все рівно буде за 1 секунду: "Мене не цікавить цей шлях". То навіщо мені гадати, що Вас цікавить, розписуючи різноманітні варіації приходу фотографа до успіху і високого доходу. Просто зазначте, який шлях Вас цікавить - і якщо я матиму більше вільного часу, то дам чесну корисну рекомендацію. Скористаєтеся Ви нею чи ні - то вже Ваша особиста справа, бо як показують десятиліття, скористаються 2 із 100. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня Не хвилюйтесь так, стьобу ніякого від мене не було, тим паче, що цей шлях був цікавий SergeyNikolaevich, так що відповідь ваша, не даремна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kwadrat Опубліковано: 19 березня Автор Поділитись Опубліковано: 19 березня (змінено) 16.01.2025 в 11:11, SergeyNikolaevich сказав: я краще зачекаю відповідь автора оголошення Дякую. Складно із часом - у мене волонтерська робота, іноді поїздки через всю Україну по кілька разів підряд, а я ще й на милицях. Але я не жлоб - можемо списатися в приват і поговорити якось голосом. Якщо це реально ще комусь цікаво - лишайте в приват контакти - може якось разом поспілкуємося в конференц-режимі. Змінено 19 березня користувачем kwadrat Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз