harassmenko Опубліковано: 15 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2024 у меня есть участок 7425883000:02:000:2472 - как я могу определить на местности его северную границу с точностью до 3-5 метров? Цель этого состоит в том, чтобы убедиться, что местный хлебороб его не засеял - за ним такое водится. А если я увижу, что мой участок обрабатывается, то тогда буду вызывать землеустроителей и организовывать вынос в натуру Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 15 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2024 Тобто ви хочете, щоб землевпорядники виконали свою роботу безкоштовно чи зі знижкою за просто вдарити точки без документів? То запропонуте їм. Якщо зловите їх десь на об'єкті поряд - без сумніву погодяться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
harassmenko Опубліковано: 15 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2024 мне было бы достаточно, чтобы, имея доступ к кадастровой карте - а доступ к публичной сейчас закрыт - мне прислали координаты одной точки - а я потом забью в смартфон - и приду на свой участок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
harassmenko Опубліковано: 15 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2024 ну или как получить доступ к кадастровой карте, чтобы сделать это самому? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 15 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2024 7 годин тому, harassmenko сказав: ну или как получить доступ к кадастровой карте, чтобы сделать это самому? Примітка: Увага! Сервіс доступний лише для сертифікованих інженерів-землевпорядників за умови ідентифікації через електронний підпис Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 15 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2024 Як мінімум потрібно буде пройти навчання на геодезиста і отримати сертифікат. Проте після цього вам стануть відомі координати всіх поворотних точок 😉 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 вересня 2024 15.09.2024 в 16:54, harassmenko сказав: ну или как получить доступ к кадастровой карте, чтобы сделать это самому? бля,воно коштує тисячі 4. непідйомно чи шо?) раз і з сусідами проблем нема 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз