Анастасия Солодникова Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 доброго дня, після встановлення інвертора Deye sun-6k з двома акумуляторами Deye SE-G5.1 стикнулись з помилкою яка виникає по невідомим причинам, на акумуляторі починає світитися лампочка Alarm, але сам інвертор працює та живить квартиру ( на інверторі помилки немає). Якщо зайти в додаток Deye Cloud, можна побачити код помилки 0100 та 00001, можливо хтось володіє інформацією по кодам помилок акумулятору, буду дуже вдячна за допомогу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 18 хвилин тому, Анастасия Солодникова сказав: доброго дня, після встановлення інвертора Deye sun-6k з двома акумуляторами Deye SE-G5.1 стикнулись з помилкою яка виникає по невідомим причинам, на акумуляторі починає світитися лампочка Alarm, але сам інвертор працює та живить квартиру ( на інверторі помилки немає). Якщо зайти в додаток Deye Cloud, можна побачити код помилки 0100 та 00001, можливо хтось володіє інформацією по кодам помилок акумулятору, буду дуже вдячна за допомогу. На сапорт напишіть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 25 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 В 23.09.2024 в 12:51, Анастасия Солодникова сказал: доброго дня, після встановлення інвертора Deye sun-6k з двома акумуляторами Deye SE-G5.1 стикнулись з помилкою яка виникає по невідомим причинам, на акумуляторі починає світитися лампочка Alarm, але сам інвертор працює та живить квартиру ( на інверторі помилки немає). Якщо зайти в додаток Deye Cloud, можна побачити код помилки 0100 та 00001, можливо хтось володіє інформацією по кодам помилок акумулятору, буду дуже вдячна за допомогу. акуми видно через моніторинг інвертора Логіка дій дуже проста - пишете до інсталятора, він до продавця, продавець до виробника - і все вирішується. Якщо нема куди писати, ну напишіть мені, перевірим, подивимся логи, спробуєм вирішити - вартість 2000грн. Писати можна на вайбер 0972048038 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Анастасия Солодникова Опубліковано: 25 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2024 54 минуты назад, Dalet сказал: акуми видно через моніторинг інвертора Логіка дій дуже проста - пишете до інсталятора, він до продавця, продавець до виробника - і все вирішується. Якщо нема куди писати, ну напишіть мені, перевірим, подивимся логи, спробуєм вирішити - вартість 2000грн. Писати можна на вайбер 0972048038 Дякую за Вашу пораду, спробую звернутися до інсталятора, якщо питання не вирішиться то обов'язково звернусь до Вас за експертизою та перевіркою логів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
p_serge Опубліковано: 27 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2024 яка прошивка в батарей? BMS ver 2008 кажуть з такими проблемами. Лікується оновленням прошивки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Анастасия Солодникова Опубліковано: 2 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2024 так, прошивка така, треба буде перешивати. Дякую за пораду Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Анастасия Солодникова Опубліковано: 9 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2024 В 27.09.2024 в 11:52, p_serge сказал: яка прошивка в батарей? BMS ver 2008 кажуть з такими проблемами. Лікується оновленням прошивки дякую за пораду, зміна версії прошивки батареї на наступну допомогла вирішити питання з червоною лампочкою ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
datbunneh Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 (змінено) Добрий день. Маю ідентичну проблему. Хтось може підказати, де можна завантажити цю нову версію прошивки? Бо щось на самому сайті Deye нічого схожого нема. І бажано якусь інструкцію, як це робиться. Я приблизно розумію, але не хотілось би помилитись і нашкодити. Дякую. Змінено 31 жовтня 2024 користувачем datbunneh Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 8 хвилин тому, datbunneh сказав: Добрий день. Маю ідентичну проблему. Хтось може підказати, де можна завантажити цю нову версію прошивки? Бо щось на самому сайті Deye нічого схожого нема. І бажано якусь інструкцію, як це робиться. Я приблизно розумію, але не хотілось би помилитись і нашкодити. Дякую. написати на service@deye.com.cn такого листа: Hello Service, please, update my hardware to latest versions: I have logger SN296665хххх inverter SN 240601ххххх battery SN 240601285хххх thank you in advance 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
datbunneh Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 1 хвилину тому, shneider_vova сказав: написати на service@deye.com.cn такого листа: Hello Service, please, update my hardware to latest versions: I have logger SN296665хххх inverter SN 240601ххххх battery SN 240601285хххх thank you in advance І це вони просто надішлють мені файли прошивок? Чи вони можуть оновити все це власноруч через logger? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 Тільки що, datbunneh сказав: І це вони просто надішлють мені файли прошивок? Чи вони можуть оновити все це власноруч через logger? самі оновлять, якщо воно буде в мережі. десь 2 доби Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
datbunneh Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 Тільки що, shneider_vova сказав: самі оновлять, якщо воно буде в мережі. десь 2 доби Дякую. Зрозумів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Альт Опубліковано: 21 березня Поділитись Опубліковано: 21 березня Ще така ситуація... Змерзлий акумулятор. LiFePo4. Домашня, сонячна електростанція. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз