DVIJOK Опубліковано: 20 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2024 Підкажіть, як вирішити питання забеспечення своїх орендарів акумом+інвертором? Хто платить за таку систему життезабеспечення? Коли я сказав наймачу, мовляв купуйте собі акум+інвертор, бо це вам потрібно, то вони сказали, що це мої витрати... Короче, як це вирішити? Наче війна це форс-мажорні обставини, і я не повинен нічого купувати щоб забеспечити жізнєстійкість орендарів, тим більше що це не побутове стандартне обладнання на кожен день. Але з іншої сторони, це в моїх інтересах, щоб хоча б труби не померзли... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 20 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2024 54 хвилини тому, DVIJOK сказав: Підкажіть, як вирішити питання забеспечення своїх орендарів акумом+інвертором? Хто платить за таку систему життезабеспечення? Коли я сказав наймачу, мовляв купуйте собі акум+інвертор, бо це вам потрібно, то вони сказали, що це мої витрати... Короче, як це вирішити? Наче війна це форс-мажорні обставини, і я не повинен нічого купувати щоб забеспечити жізнєстійкість орендарів, тим більше що це не побутове стандартне обладнання на кожен день. Але з іншої сторони, це в моїх інтересах, щоб хоча б труби не померзли... коли здавали дім вони знали що там нема акума і інвертора ? якщо так, то це іх витрати і вони його потім можуть з собою забрати...якщо в договорі прописано, що вони мають бути-то Ваші 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 20 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2024 1 час назад, DVIJOK сказал: Хто платить за таку систему життезабеспечення? Как договоритесь. Если изначально это не обсуждалось, то тут готовых рецептов нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2024 7 годин тому, DVIJOK сказав: Коли я сказав наймачу, мовляв купуйте собі акум+інвертор, бо це вам потрібно, то вони сказали, що це мої витрати... Короче, як це вирішити? Уважно читайте письмовий договір, якщо там це якимось чином прописано то буде важко пропетляти, а якщо ні то на ваш розсуд. А якщо це квартира і без договору то взагалі нема предмету обговорення. Якщо ви робите щось для поліпшення умов то і вартість аренди має бути адекватною. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз