Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?

DVIJOK

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть, як вирішити питання забеспечення своїх орендарів акумом+інвертором? Хто платить за таку систему життезабеспечення? 

Коли я сказав наймачу, мовляв купуйте собі акум+інвертор, бо це вам потрібно, то вони сказали, що це мої витрати... Короче, як це вирішити?

Наче війна це форс-мажорні обставини, і я не повинен нічого купувати щоб забеспечити жізнєстійкість орендарів, тим більше що це не побутове стандартне обладнання на кожен день. Але з іншої сторони, це в моїх інтересах, щоб хоча б труби не померзли...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

54 хвилини тому, DVIJOK сказав:

Підкажіть, як вирішити питання забеспечення своїх орендарів акумом+інвертором? Хто платить за таку систему життезабеспечення? 

Коли я сказав наймачу, мовляв купуйте собі акум+інвертор, бо це вам потрібно, то вони сказали, що це мої витрати... Короче, як це вирішити?

Наче війна це форс-мажорні обставини, і я не повинен нічого купувати щоб забеспечити жізнєстійкість орендарів, тим більше що це не побутове стандартне обладнання на кожен день. Але з іншої сторони, це в моїх інтересах, щоб хоча б труби не померзли...

коли здавали дім вони знали що там нема акума і інвертора ? якщо так, то це іх витрати і вони його потім можуть з собою забрати...якщо в договорі прописано, що вони мають бути-то Ваші

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, DVIJOK сказал:

Хто платить за таку систему життезабеспечення? 

Как договоритесь.

Если изначально это не обсуждалось, то тут готовых рецептов нет.

Посилання на коментар

7 годин тому, DVIJOK сказав:

Уважно читайте письмовий договір, якщо там це якимось чином прописано то буде важко пропетляти, а якщо ні то на ваш розсуд.

А якщо це квартира і без договору то взагалі нема предмету обговорення.

Якщо ви робите щось для поліпшення умов то і вартість аренди має бути адекватною.

• Лайк 4
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...