B.S.V. Опубліковано: 14 квітня Поділитись Опубліковано: 14 квітня Будинок робив я. Ця частина роботи не моя. Простояло 9 років. Як бачите, трійники і фітінги з порошкової латуні. Лопнув трійник 1*. Біди наробило багато, поки добігли і вимкнули насос. Тимчасово відключив резервну лінію і поставив заглушки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 14 квітня Поділитись Опубліковано: 14 квітня 14 минут назад, yoojin сказал: Все, що зовні, може бути будь яке. Все, що в стінах та стяжці бажано більш якісне, трубопроводи маю на увазі. Ну в стяжці труби та те що буде замуровано використовую tece. А от те що на поверхні якось треба обрати. Бо tece якось не дуже бюджетно. Та і не багато у кого є. Ті ж колектора з шаровими кранами та виходами 3/4 або даже 1/2 дюйми у нас дефіцит. Багато інету перерив, але нічого толкового не знайшов. Не люблю я крутілки, а у всіх колектора в основному саме такі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 14 квітня Поділитись Опубліковано: 14 квітня watton.ua/general-fittings-kollektor-m-f-w-h-3-4x1-2-t2-blue.html Типу таких? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 14 квітня Поділитись Опубліковано: 14 квітня 20 минут назад, yoojin сказал: watton.ua/general-fittings-kollektor-m-f-w-h-3-4x1-2-t2-blue.html Типу таких? Так. Але що це за бренд теж не зрозуміло. Краще за коер? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 14 квітня Поділитись Опубліковано: 14 квітня 4 минуты назад, BAV_Lug сказал: Так. Але що це за бренд теж не зрозуміло. Краще за коер? Краще). Це General Fittings, Італія Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 14 квітня Поділитись Опубліковано: 14 квітня Щє додивився що є в наявності тільки на два виходи. Тож і кажу - дефіцит Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 14 квітня Поділитись Опубліковано: 14 квітня (змінено) 2 часа назад, B.S.V. сказал: Будинок робив я. Ця частина роботи не моя. Простояло 9 років. Як бачите, трійники і фітінги з порошкової латуні. Лопнув трійник 1*. Біди наробило багато, поки добігли і вимкнули насос. Тимчасово відключив резервну лінію і поставив заглушки. Ну аяксовські датчики розкидати не є проблемою. Я в квартирі в себе 3 розложив і вони доволі точно відпрацьовують, при цьому щє і охоронна компанія телефонує, ну і клапана спрацьовують. Тож, повторюся, це не є якоюсь трагедією. І 9 років це не погано. Змінено 14 квітня користувачем BAV_Lug Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня 9 часов назад, BAV_Lug сказал: Щє додивився що є в наявності тільки на два виходи. Тож і кажу - дефіцит in-ua.com/ua/products/general-fittings-kollektor-dlya-otopleniya-s-kranami-3-4-h1-2-na-3-vyhoda-620056h0504r3a А на скільки треба?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня 10 годин тому, BAV_Lug сказав: Щє додивився що є в наявності тільки на два виходи. Тож і кажу - дефіцит Можу запропонувати таке, якщо цікавить. ТИЦЬ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
кокоша123 Опубліковано: 15 квітня Поділитись Опубліковано: 15 квітня (змінено) Думаю доречно тут написати питання. Я намагався знайти відповідь у різних сервісних фірм, всі кажуть різне. Навіть у чату GPT питав. Чи можна монтувати мембранний редуктор Caleffi (Артикул: 533241) на горизонтальній трубі, але під нахилом (як на фото праворуч)? Виробник пише у дата шиті, що можна монтувати на горизонтальній або вертикальній трубі, але не перевертати. Що це означає - невідомо. Змінено 15 квітня користувачем кокоша123 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз