Dalet Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 3 минуты назад, tansss сказал: Я уже говорил, при утеплении по перекрытию 100% можно. По вашим фоткам например, ещё бы 20-30 сантов и уже в косоур а это уже харашо сонячні панелі не дозволяють монтувати себе так як хочеться проектанту, бо в 90% випадків це монтаж на вже давно збудованому об'єкті, ні ніхто і близько не знає як там і шо під верхнім шаром покрівлі, а ще крокву часто крутить, часто кроква не рівна, ловиш її по нитці, а вона ХЗ де, і по факту в решето мембрану. Якби ж у нас все будувалося по проекту, з відповдної якості матеріалу - то є так, а коли ХЗ з чого, ХЗ як, кожен дах це знахідка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого ось, тут наче ж дах як дах, зайшли, почали шукати де що під ОСБ, а там якась діч, шось не то, виявляється під лицьовою покрівлею ще одна, теж БЧ)))), зазор між ними рівно на обрешітку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 10 часов назад, Dalet сказал: 11 часов назад, #roofinspector сказал: IMHO треба зменшити крок хоча б на Х2, мабуть Але, вибачте- імхо, це суто ваша думка основана на ваших знаннях. Моє судження базується на простому принципі: задля збереження несучої здатності системи, зменшення несучої здатності елементу системи вимагає пропорційного збільшення їхньої кількісті. Я достатньо змонтував у Європі систем, щоб розуміти про що я кажу. Кількість змонтованих та зпроєктованих дахів взагалі важко порахувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого (змінено) 12 минут назад, #roofinspector сказал: Моє судження базується на простому принципі: задля збереження несучої здатності системи, зменшення несучої здатності елементу системи вимагає пропорційного збільшення їхньої кількісті. Я достатньо змонтував у Європі систем, щоб розуміти про що я кажу. Кількість змонтованих та зпроєктованих дахів взагалі важко порахувати Я врахую ваші рекомендації. І не тільки в конструкції, а відповідно, що цілком логічно, в ціні. Вийду з ціною 200дол за 1квт на ринок, послухаю який я є, з такою ціною, згайду одного клієнта на рік, який розділяє вашу думку, і закриюся. В той час, молодьож буде приспокійно ставити ще меншу кількість опор, а інколи і без них, розказуючи що в них в бригаді є ворожка, який ворожить де кроква. Отак воно працює. Ну а поки що, всі панелі на місці, і нічого не тече. П.с. а все чого, бо вам так здалося що щось х2. Знать би ще що те щось Змінено 2 лютого користувачем Dalet 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 2 лютого Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2 часа назад, Dalet сказал: Вийду з ціною 200дол за 1квт на ринок, послухаю який я є, з такою ціною, згайду одного клієнта на рік, який розділяє вашу думку, і закриюся. В той час, молодьож буде приспокійно ставити ще меншу кількість опор, а інколи і без них, розказуючи що в них в бригаді є ворожка, який ворожить де кроква. Отак воно працює. Ви достатньо коротко та виразно описали один з головних моїх мотивів до еміграції. На щастя, зараз про це усе я маю можливість лише читати. Але це офтопік. Цілком, я вас розумію і як саме цю проблему як вирішити не маю ідеї Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
4587derek Опубліковано: 3 лютого Поділитись Опубліковано: 3 лютого Колись знайомий архітектор був в Києві на конференції, місцевий архітектор повіз їх в елітне селище, подивитись як будують ніф ніф і нуф нуф. Вони були в шоці від того. А прораб їх спокійно заспокоїв фразою: нам пох, це ж на продаж будинки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
4587derek Опубліковано: 3 лютого Поділитись Опубліковано: 3 лютого І як казав наш стоматолог - зуборвач, коли його спитали чи потрібно йти в аптеку і купувати знеболююче: - мені всерівно, мені не боляче. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз