allanek Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2 хвилини тому, Falwar сказав: Оце то вас зачепило. Замість обговорення конкретних рішень, щоб ТС мав можливість ознайомитися з усіма "за" та "проти" (для чого форум і існує), Ви вирішили перейти на обговорення особистостей Де ви побачили обговорення особистостей ? Цитату дасте? Чи зробите вигляд, що не побачили прохання про цитату? Звісно ж, що "не побачили", бо мова, виключно, за рішення і вашу непослідовність. В себе вам гармонійно, в інших-ні. Чи це вже для вас зазіхання на вашу особистість. Ще раз. Ви першим відкрили цю "скриньку Пандори", тож повинні були розуміти (чи ні?), що подібне, це дорога з двостороннім рухом. 3 хвилини тому, Falwar сказав: Ви краще скажіть, чому у Вас така непослідовність: Навпаки, на відміну від вас, я послідовна. І тому, там, де ламінат великим килимом, там нема , як ви кажете "порожків"; а там, де я вважаю, що ламінату не місце і плитка це найкраще рішення, там є планка ( поріжок по вашому). 19 хвилин тому, Falwar сказав: Мати ж порожки між кімнатами - це ж надійніше. Про послідовність. В темі обговорення вибору плитки чи ламінату на кухні. Яка послідовність змусила вас почати розмову про "поріжки" між кімнатами? 21 хвилину тому, Falwar сказав: Замість обговорення конкретних рішень, щоб ТС мав можливість ознайомитися з усіма "за" та "проти" (для чого форум і існує), Ви не бачите протиріччя в своїх питаннях? Так я це і роблю- на конкретних прикладах даю змогу ТС зрозуміти, яке рішення та чиї аргументи йому більше до вподоби. Для вас, це чомусь, обговорення вашої особистості. дивна реакція та сприйняття розмови. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Falwar Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого (змінено) 24 хвилини тому, allanek сказав: Де ви побачили обговорення особистостей "Раз ви такий тонкий естет" - це не іронія в мою сторону? 24 хвилини тому, allanek сказав: В себе вам гармонійно, в інших-ні. А хіба це - не нормально? Кожен же робить як саме йому подобається! 24 хвилини тому, allanek сказав: а там, де я вважаю, що ламінату не місце і плитка це найкраще рішення, там є планка ( поріжок по вашому). Якби ви написали, що планка виглядає не дуже гарно і зручно, але вона там потрібна, щоб прикрити великий зазор між плиткою і ламінатом для виконання технологічних вимог по укладці ламінату - це було б принаймні чесно. Однорідна підлога укладена одним контуром 100% виглядає краще. Я не знаю про що Ви тут сперечаєтесь Подобається плитка? То робіть уже всю площу з плитки. Змінено 24 лютого користувачем Falwar Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 1 година тому, Falwar сказав: Оце то вас зачепило. Замість обговорення конкретних рішень, щоб ТС мав можливість ознайомитися з усіма "за" та "проти" (для чого форум і існує), Ви вирішили перейти на обговорення особистостей А цитата буде? Чи знову, на прохання дати цитату, буде отака нісенітниця про перехід на особистості. Бо я ж постійно кажу, що 1 годину тому, allanek сказав: Нічого особистого. Ви запропонували відвертий погляд на чиєсь (в даному випадку- моє) рішення, я погодилась та також відверто поділилась своїми враженнями від ваших рішень. То кого тут зачепило? Переймаєтесь з приводу того, що комусь не до вподоби ваші дизайнерські рішення, не робіть того, що зробили- не розказуйте , що вам не естетично, що хтось зробив в себе. Зробили, то цей інший має повне право зробити так само- розповісти вам свої враження про те, що побачив у вас. Ну хочете я вам свою ванну кімнату покажу, щоб вам було чим себе "потішити" та розказати мені про свої враження😂. Ой, вже не мою, бо будинок проданий. Мабуть покупцю все було настільки естетично, що навіть паузу не брав на подумати та і торгуватися не став, бо коли я запропонувала покупцю не приймати швидкого рішення, то почула у відповідь- " нема про що думати. Я хочу цей будинок". І це був, традиційно, перший покупець. Традиційно тому, що завжди свої квартири, коли вирішали, що рухаємось далі, купував перший, максимум другий покупець. Будинок не став виключенням. 1 годину тому, Falwar сказав: А можете мою цитату навести, де я ствержував Можу, але тільки після того, як дочекаюсь від вас цитат на моє прохання. 1 година тому, normal сказав: Ламінат нічим не кращий, Згодна. І він теж холодний на босу ногу. Тому і запитала, що заважає тримати плитку теплою, звісно, якщо є ТП. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого (змінено) 1 годину тому, Falwar сказав: "Раз ви такий тонкий естет" - це не іронія в мою сторону? Ні, не іронія. Якщо ви помічаєте тонкощі нюансів, то повинні це помічати не тільки в когось, а і в себе теж. До чого тут іронія? 1 годину тому, Falwar сказав: А хіба це - не нормально? Не нормально що? Те, що кожен робить , що йому заманеться? Так, це нормально. А ось те, що в себе вам сумісність коричневого з сірим естетична, а в інших ( тут про мене мова) ні, це ненормально. 1 годину тому, Falwar сказав: Якби ви написали, що планка виглядає не дуже гарно і зручно, але вона там потрібна, щоб прикрити великий зазор між плиткою і ламінатом для виконання технологічних вимог по укладці ламінату - це було б принаймні чесно. А чому я маю так писати? Дивна ви людина. Припущення, що мені подобається таке рішення і не є компромісом, вам не приходило в голову? Про це і мова. Вже казала, не сприймаєте чужих рішень , що не вписуються в вашу парадигму, не треба починати обговорення чиїхось. 1 годину тому, Falwar сказав: Я не знаю про що Ви тут сперечаєтесь Я ні про що. Ви ж, тільки що, казали, що форум їснує для обговорення різних поглядів, рішень та іншого, що це комусь допомагає в прийнятті рішень. І що? Я це і роблю зараз- обговорюю з вами різні рішення. Але вам, чомусь, це не подобається. Дивно якось😏 1 годину тому, Falwar сказав: Подобається плитка? То робіть уже всю площу з плитки. Ви ще і неуважні до співрозмовника. Я так і зробила в будинку 12 годин тому, allanek сказав: В будинку, в усіх приміщеннях, включаючи спальні, була постелена плитка. Змінено 24 лютого користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 10 годин тому, allanek сказав: навіть око почало сіпатись )) Просте додавання фрази накшталт " на мою думку, як по мені і т.і" дуже личать розмові, навіть якщо сказали дурість подобається ламінат чудово стеліть...у мене наприклад в будинку дубовий паркет 22 мм і для мене це найкращій варіант, але хтось ( я навіть знаю хто) скаже ніколи...там де є ТП лежить плитка і стик обіграла ось так ( ще і декоративних цвяхів набила) у мене наприклад від слова "ламінат"починається погіршуватись настрій, але я ж не кажу що це "фу"...всі ми різні, уява про будинки різна, уява про матеріали, дизайн і т.і різна і це нормально...я розумію, Що Ви ( Falwar) дуже пишаєтеся своїм будинком, але варто це робити без обезцінювання інших 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого (змінено) 34 хвилини тому, irina1969 сказав: навіть око почало сіпатись )) Про це і мова, що починаючи копирсатися в чужих рішеннях, далеко не кожен може бути об'єктивним до своїх . 34 хвилини тому, irina1969 сказав: Просте додавання фрази накшталт " на мою думку, як по мені і т.і" дуже личать розмові, навіть якщо сказали дурість З цього і починала розмову, зауважила, що це моя особиста думка, бо, це дійсно, знімає багато питань. Але тут це не спрацювало. 34 хвилини тому, irina1969 сказав: у мене наприклад в будинку дубовий паркет 22 мм і для мене це найкращій варіант, але хтось ( я навіть знаю хто) скаже ніколи... Це я🙃. І колись розповідала чому). Дерево, це завжди гарно, це особливе відчуття і я розумію людину, яка каже, що тільки дерево і іншого не може бути... в її конкретному випадку... та не переносить цю категоричність на загал. Якщо це зроблено красиво, завжди скажу, що це гарно виглядає. Але в себе не зроблю так, бо внутрішній простір робиться під своє відчуття комфорту. До речі, в будинку багато дерева. Стіни, стеля але не підлога. 34 хвилини тому, irina1969 сказав: і стик обіграла ось так ( ще і декоративних цвяхів набила) Думки вголос. Чому я не дуже полюбляю викладати якесь рішення фрагментарно, коли не показується загальна картинка. Та тому, що в таких випадках, коли є якісь рішення, що додають привабливості естетиці, цього не видно на фото, бо це шматок, що не дає уяви про загальний простір. І потім починається отаке, як зараз в темі. От я розумію, якщо ти зробила таку планку і додала таких цвяхів, то це не окреме рішення. Впевнена, що воно прив'язано до чогось подібного. навіть зроблю припущення, що це металеві листи на стіні за твоєю пічкою, колись ти викладала фото. Мені запам'яталось, що там ті листи теж з такими "арт-гудзиками" чи схожими🙂 Змінено 24 лютого користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 19 хвилин тому, allanek сказав: Думки вголос. Чому я не дуже полюбляю викладати якесь рішення фрагментарно, коли не показується загальна картинка. Та тому, що в таких випадках, коли є якісь рішення, що додають привабливості естетиці, цього не видно на фото, бо це шматок, що не дає уяви про загальний простір. І потім починається отаке, як зараз в темі. ну не завжди доречно назагал викладати фото особистого простору, навіть якщо це допоможе скласти картинку ...в моєму випадку думки були такі, основний метал в домі то латунь і треба було зв"язати латунний притопочний лист, латунну панель за буржуйкою зі всіма елементами, що є в цьому просторі...тому обрали латунні планки і ці декоративні цвяшки, щоб картина були цілісною, на фото трішки видно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 20 хвилин тому, allanek сказав: Впевнена, що воно прив'язано до чогось подібного. навіть зроблю припущення, що це металеві листи на стіні за твоєю пічкою, колись ти викладала фото. Мені запам'яталось, що там ті листи теж з такими "арт-гудзиками" чи схожими🙂 2 хвилини тому, irina1969 сказав: в моєму випадку думки були такі, основний метал в домі то латунь, і треба було зв!язати латунний притопочний лист, латунну панель за буржуйкою зві всіма елементами що є в цьому просторі...тому обрали латунні планки і ці декоративні цвяшки, щоб картина були цілісною, на фото трішки видно Майже одночасно про цей лист. Я побачила твій допис вже після мого. Тож мої думки були в правильному напрямку. Добре, що виклала фото👋 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Falwar Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2 години тому, irina1969 сказав: Просте додавання фрази накшталт " на мою думку, як по мені і т.і" дуже личать розмові Я думав, що на форумі будь який пост - це особиста думка і нема сенсу дописувати очевидні речі 2 години тому, irina1969 сказав: Ви ( Falwar) дуже пишаєтеся своїм будинком, але варто це робити без обезцінювання інших В моєму будинку дуже багато компромісних рішень. Наприклад алюмінієвий кутик, що перекриває стик сходів і підгологового покриття. Він не настільки гарний в порівнянні з дерев'яним, який міг би бути виконаний в одному стилі і кольорі зі сходами, проте практичніший: тонший і набагато міцніший. Дуже схожий кейс з т-подібним профілем на підлоговому покриттю, але я відкрито можу це визнавити, що багато рішень не найкращі, а компроміси. Щоб зробити ідеальний будинок - потрібно мати безлімітний бюджет і час 3 години тому, allanek сказав: Ви ще і неуважні до співрозмовника. Я так і зробила в будинку Уважний. Мені просто дивно, що ви захищаєте варіант з виділенням робочої зони плиткою, а собі знову робити так само не захотіли . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 6 хвилин тому, Falwar сказав: Уважний. Де, в якому місці? Ви заперечуєте навіть те, що самі пишете. 4 години тому, Falwar сказав: Подобається плитка? То робіть уже всю площу з плитки. Хоча перед цим я казала, що в будинку підлога вся зроблена плиткою, без винятку. І останнє. Поясню ще раз. 13 хвилин тому, Falwar сказав: а собі знову робити так само не захотіли . Я зробила підлогу в будинку повністю плиткою, бо мені подобається плитка. Якби я вирішила, що в будинку буде ламінат на підлозі, був би такий самий варіант "плитка-ламінат", який був до цього кілька разів. І мій досвід вирішив, що з плиткою мені набагато цікавіше-спокійніше-зручніше і ще купа "+" на користь плитки. На цьому все. Будемо рахувати, що ви перемогли, бо витрачати час на постійне повторення зрозумілих речей мені набридло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Falwar Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого (змінено) 22 хвилини тому, allanek сказав: Подобається плитка? То робіть уже всю площу з плитки. З чого ви взяли, що це заклик щось робити саме вам? Ви дуже персонально все сприймаєте 😄 Саме Вам я порад ніяких не давав і давати не міг, бо у Вас все зроблено уже. Це заклик до тих, хто тільки планує ремонт і читатиме цю тему. Змінено 24 лютого користувачем Falwar 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 12 хвилин тому, Falwar сказав: З чого ви взяли, що це заклик щось робити саме вам?...Саме Вам я порад ніяких не давав і давати не міг, бо у Вас все зроблено уже. Та невже? Ви процитували мене і ця порада була адресна, конкретно мені, ось в цьому вашому дописі 5 годин тому, Falwar сказав: "Раз ви такий тонкий естет" - це не іронія в мою сторону? А хіба це - не нормально? Кожен же робить як саме йому подобається! Якби ви написали, що планка виглядає не дуже гарно і зручно, але вона там потрібна, щоб прикрити великий зазор між плиткою і ламінатом для виконання технологічних вимог по укладці ламінату - це було б принаймні чесно. Однорідна підлога укладена одним контуром 100% виглядає краще. Я не знаю про що Ви тут сперечаєтесь Подобається плитка? То робіть уже всю площу з плитки. Що далі? Що ще вигадаєте і головне навіщо? Пішла я вечерю готувати 🍽️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз