murava Опубліковано: 25 лютого Поділитись Опубліковано: 25 лютого Хлопці працюють в преміумі. Молодці. В принципі можна тільки на трубах і решті фасонини спробувати отримати нормально так знижок Якщо дозволяє час, я б реально з монтажем чуть почекав і помоніторив що де ще є : зараз ціни на роботи просто адові в силу відсутності монтажників і можливості пересуватися. По тій причині торгуватись сильно на матеріалах і вишукувати дуже великих компромісів ніхто не буде - на монтажі черга стоїть. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого В 24.02.2025 в 19:19, Dr.Yura сказал: цікаво питання терміну окупності цього теплового насосу і системи яка будується. Як на мене - ніколи. Але, якщо завдання витратити побільше грошей, то все норм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diesel Draft Опубліковано: 11 березня Автор Поділитись Опубліковано: 11 березня В 24.02.2025 в 19:19, Dr.Yura сказал: я в цінах на роботи не орієнтуюсь. по стяжках на підлогу тут на формі є @мастерок https://www.stroimdom.com.ua/profile/2881-masterok/?wr=eyJhcHAiOiJmb3J1bXMiLCJtb2R1bGUiOiJmb3J1bXMtY29tbWVudCIsImlkXzEiOjM3MjM5LCJpZF8yIjo3MTcxMDh9 ось його тема цікаво питання терміну окупності цього теплового насосу і системи яка будується. 73 тис євро матеріали і 15 тис роботи дійсно можна мабуть ще один будинок збудувати В ціну входить проточна вентиляція, центральне кондиціювання, тепла підлога і каналізація. Корочек ми від них відмовились і відмовились від перших 2х пунктів. Плюс відмовились від цієї компанії. Вони є дистрибʼюторами саме цих теплових насосів. На питання про дешевше обладнання почали мені тулути тему в стилі "проклади зараз труби, а потім за 10 років як назбираєш то поставиш собі вентиляцію і тепловий насос.......бо це якість життя" Зараз віддав на прорахунок 2м компаніям. Перші мабуть дати після завтра оцінку. А друге десь пропали. Пробували мені продати COOPER & HUNTER прямо на місці. Сказали, що подзвонять і пропали. Так що чекаю прорахунок від перших. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 7 годин тому, Diesel Draft сказав: бо це якість життя" ТИЦЬ у ПОМІЧ 🤔 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 12 березня Поділитись Опубліковано: 12 березня (змінено) Я зараз рахую будинок, наприклад, в преміумі 100$/м². Це матеріали + робота. Роблю будинок 280 м², якраз 28 к$ і буде. Це радіатори типу Кермі, ТП (без ЕППС), топочна на Вайланті (газ, електро, бойлер, насосні групи, автоматика), 4 санвузли (вбудовані змішувачі окремо - вони лише 5кєвро). Плюс сюди ж додатково враховано роботи по переробці деяких існуючих мереж. Щодо менших одноповерхових будинків, думаю, буде трохи дешевше. Змінено 12 березня користувачем yoojin Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diesel Draft Опубліковано: 14 березня Автор Поділитись Опубліковано: 14 березня Звернувся до іншої компанії. Вони перерахували енерговтрати вже з урахуванням утеплення (12см чорний графітом пінопласт), утепленого перекриття зверху і головне вікон. долучилось не 13Кв, а 8.4Кв. Перші рахували тільки по обʼєму будинку. Пропонують ціну 15к $ за розвід води, каналізації, чорнову сантехніку, теплі підлоги.....але без топочної. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня Только что, Diesel Draft сказал: Пропонують ціну 15к $ за розвід води, каналізації, чорнову сантехніку, теплі підлоги.....але без топочної. В Киеве, работа с материалами (премиум), без котельной. +- 35 у.е. м/2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз