Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Планування будинку

Дима Охотников

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, irina1969 сказал:

А що ще планується на ділянці, окрім будинку ? Що б я зробила то віднесла б будинок подалі від дороги, так це веде до зростанні вартості під"їзду до будинку, але...Ви плануєте експлуатувати террасу над гаражем і там 2 спальні...тобто то для майже інтимних виходів, а тут вихід прямо на дорогу ((

я чому пишу, бо у мене також велика тераса над гаражем, як раз вийти зранку і вона у мене дивиться на дорогу (( але будинок стоїть в глибині і не було можливості перевернути бо у мене схил і ( якщо б чесно) по великому рахунку я б взагалі перемалювала, щоб та терраса була подалі від людського ока і з гарним краєвидом

якщо є гараж на 2 машини, то напоркуа якісь навіси ( халабуди) ?

ось мій генплан і посадка будинку на ділянці

image.thumb.png.2fa9d1d59944a8dbb5103ba4d6486776.png

Будинок буде заглиблений на 7-8 метрів від фасадної межі ділянки яка проходить на відстані 9 метрів від дороги через дорогу десь двадцять метрів водоохоронної зони і річка. Зі сторони сусіда одноповерховий будинок з гаражем на мою сторону. В принципі інтим буде забезпечений, на це звертається увага, якби була інша ситуація не розглядав би терасу на даху гаража. А на ділянці ще планується будівля десь 6* 6, але ще не точно.

IMG_3555.jpeg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 часов назад, vadimv сказал:

3. Краще малювати зараз, поки є можливість щось змінити. Бо зазвичай вилазять якісь нестиковки.

4. Я б так не робив. Це не дуже гарно, коли туалет від вітальні відділяють всього лиш одні двері, і ті на виду.

6. Технічне приміщення (котельня) не передбачається?

7. Я б краще опустив до такого рівня, щоб було нормальне освітлення майданчика сходів між поверхами.

8. А тут би зробив візуально суцільне вікно.

3. Все в процесі на довго відкладати не планую.

4. В цілому проблеми не бачу

6. З ліва при вході з виходом в гараж

7. Розглядається 

8. Між вікном першого поверху та другого буде навіс тераси 

Посилання на коментар

1 час назад, MAESTRO DNEPR сказал:

Очень похоже на один наш объект... десять лет тому назад я собрал его из трёх проектов (Муратор+Зет500+Архон... номера проектов уже не помню)... там и внутренняя панировка была намного интересней. Участок огибала река и там было на что смотреть с террасы.

200.jpg

201.jpg

202.jpg

123.jpg

Було б не погано ознайомитися з цікавим плануванням, якщо можна?

Посилання на коментар

1 година тому, Дима Охотников сказав:

Зі сторони сусіда одноповерховий будинок з гаражем на мою сторону. В принципі інтим буде забезпечений

Я б змістив будинок максимально до межі з сусідом чи до протилежного боку.

Тоді у вас буде з іншого боку заїзд на ділянку на час будівництва і простір для ландшафтних фантазій на потім.  

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

27 минут назад, Дима Охотников сказал:

Було б не погано ознайомитися з цікавим плануванням, якщо можна?

Увы, ничего от проекта не сохранилось. Попробуйте собрать пазл по фотографиям... с 1 по 6ю - первый этаж... дальше второй.

35.jpg

36.jpg

37.jpg

38.jpg

39.jpg

40.jpg

60.jpg

61.jpg

62.jpg

63.jpg

64.jpg

75.jpg

76.jpg

77.jpg

78.jpg

79.jpg

80.jpg

81.jpg

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...