Дима Охотников Опубліковано: 19 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 19 лютого 1 час назад, irina1969 сказал: А що ще планується на ділянці, окрім будинку ? Що б я зробила то віднесла б будинок подалі від дороги, так це веде до зростанні вартості під"їзду до будинку, але...Ви плануєте експлуатувати террасу над гаражем і там 2 спальні...тобто то для майже інтимних виходів, а тут вихід прямо на дорогу (( я чому пишу, бо у мене також велика тераса над гаражем, як раз вийти зранку і вона у мене дивиться на дорогу (( але будинок стоїть в глибині і не було можливості перевернути бо у мене схил і ( якщо б чесно) по великому рахунку я б взагалі перемалювала, щоб та терраса була подалі від людського ока і з гарним краєвидом якщо є гараж на 2 машини, то напоркуа якісь навіси ( халабуди) ? ось мій генплан і посадка будинку на ділянці Будинок буде заглиблений на 7-8 метрів від фасадної межі ділянки яка проходить на відстані 9 метрів від дороги через дорогу десь двадцять метрів водоохоронної зони і річка. Зі сторони сусіда одноповерховий будинок з гаражем на мою сторону. В принципі інтим буде забезпечений, на це звертається увага, якби була інша ситуація не розглядав би терасу на даху гаража. А на ділянці ще планується будівля десь 6* 6, але ще не точно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дима Охотников Опубліковано: 19 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 19 лютого 11 часов назад, vadimv сказал: 3. Краще малювати зараз, поки є можливість щось змінити. Бо зазвичай вилазять якісь нестиковки. 4. Я б так не робив. Це не дуже гарно, коли туалет від вітальні відділяють всього лиш одні двері, і ті на виду. 6. Технічне приміщення (котельня) не передбачається? 7. Я б краще опустив до такого рівня, щоб було нормальне освітлення майданчика сходів між поверхами. 8. А тут би зробив візуально суцільне вікно. 3. Все в процесі на довго відкладати не планую. 4. В цілому проблеми не бачу 6. З ліва при вході з виходом в гараж 7. Розглядається 8. Між вікном першого поверху та другого буде навіс тераси Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дима Охотников Опубліковано: 19 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 19 лютого 1 час назад, MAESTRO DNEPR сказал: Очень похоже на один наш объект... десять лет тому назад я собрал его из трёх проектов (Муратор+Зет500+Архон... номера проектов уже не помню)... там и внутренняя панировка была намного интересней. Участок огибала река и там было на что смотреть с террасы. Було б не погано ознайомитися з цікавим плануванням, якщо можна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого (змінено) 1 година тому, Дима Охотников сказав: Зі сторони сусіда одноповерховий будинок з гаражем на мою сторону. В принципі інтим буде забезпечений Я б змістив будинок максимально до межі з сусідом чи до протилежного боку. Тоді у вас буде з іншого боку заїзд на ділянку на час будівництва і простір для ландшафтних фантазій на потім. Змінено 19 лютого користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 27 минут назад, Дима Охотников сказал: Було б не погано ознайомитися з цікавим плануванням, якщо можна? Увы, ничего от проекта не сохранилось. Попробуйте собрать пазл по фотографиям... с 1 по 6ю - первый этаж... дальше второй. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз