Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Перенесення вузла обліку газу.

amg777

Рекомендовані повідомлення

Збрираюсь перебудовувати будинок. В процесі перебудови буде утеплюватись фасад будинку мінеральною ватою. На фасаді будинку є вузол обліку газу. Хочу зробити так, щоб вата пішла поза вузлом, для цього треба лічильник і редуктор , які знаходяться в ящиках (на фото) перенести на 100 мм від стіни, щоб вони стали на утеплювач. АБО, обійти утеплювачем цей вузол якомога ближче і залишити іх на стіні як є.

Газ підводиться пластиком високим тиском з-під землі. Труби, які зараз ідуть по фасаду відрізані і забліндовані. Тротуарка навколо будинку буде зніматись..

Звернувся в газовуконтору мені сказали робити проект, потім його погоджувати, потім визивати "їхніх" монтажників. Суму, яку при цьому озвучили я навіть боюсь називати. По проекту в будинку 2 конвектори і газова плита. Плита залишиться, замість конвекторів буде котел. 

Чи можна не визиваючи і не звязуючись з газовщиками зробити роботу по перенесенню вузла обліку шляхом розкопування і підйому вверх всього вузла, поки відстань від стіни не стане необхідною? Чи є майстри які таке можуть зробити,

Чи просто не заморачуватись і залишити все як є, обійшовши цей вузол зі сторін?

Прошу поради

DSC_0033.JPG

IMG20211214134804.jpg

Змінено користувачем amg777
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

57 минут назад, amg777 сказал:

Звернувся в газовуконтору мені сказали робити проект

Сделали бы сами по тихому, то может и прокатило.

А теперь точно надо по честному...)

Посилання на коментар

2 хвилини тому, DimaF сказав:

Сделали бы сами по тихому, то может и прокатило.

А теперь точно надо по честному...)

Газконторе задавал этот вопрос в 20 м году еще. 

Без названия адреса обьекта. 

Посилання на коментар

2 години тому, amg777 сказав:

замість конвекторів буде котел

Це по любому новий проект, навіть якщо фасад не чіпати

2 години тому, amg777 сказав:

Суму, яку при цьому озвучили я навіть боюсь називати

Мені таке робили у 2018: новий проект 2500грн, новий лічильник десь 1000грн, монтаж до 3000грн

• Лайк 1
Посилання на коментар

Зараз новий проект десятки тисяч гривень в Київській обл. коштує. Я робив такий винос на дистанцію в двох місцях без звернення в газове господарство. Багато зварювальників не роблять таке без офіційних документів про зміни, цікавтесь по знайомим. В обох місцях питань у представників газконтори не виникло, в одному час від часу приходить контролер для зняття показників, в іншому лічильник проходив і пройшов повірку, тобто знімали ставили тимчасово і потім вертали назад

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...