VPSemenenko Опубліковано: 4 березня Поділитись Опубліковано: 4 березня (змінено) Виникла необхідніть зробити повірку лічильників, компаній багато (Київ), нормативно реєстраційних баз куди заносяться результати знаю дві: mdbua.com/ serrp.info/ Кожна компанія працює з однією базою, тому вибір компанії скоротився до вибору бази. "Тоді вибирайте що вам більше подобається" - таку фразу мені сказали в одній із компаній. Ну таке.. Що це за бази і що вибрати? Щоб не виявилося так що завтра щось актуальне а щось ні.. Змінено 4 березня користувачем VPSemenenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 4 березня Поділитись Опубліковано: 4 березня 4 часа назад, VPSemenenko сказал: Що це за бази і що вибрати? Офіційний е тільки ця :serrp.info/ А робить поверку краще с Київводоканалом : service.vodokanal.kiev.ua/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VPSemenenko Опубліковано: 10 березня Автор Поділитись Опубліковано: 10 березня (змінено) Дякую, вибрав СЕРРП – Система Електронної Реєстрації Результатів Повірки. Якщо Ви хочете дізнатись чи перевірявся Ваш прилад, то вбийте його серійний номер в поле пошуку на serrp.info В мене два з чотирьох моїх номерів тягнуть мої і ще чиїсь лічильники. Номер 6 значний, ємніть 1 млн.. Змінено 10 березня користувачем VPSemenenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз